Winactie: Kate Ling – Eenzaam en Extreem Ver Weg (afgelopen)

Het is je vast niet ontgaan: Reading Traveller bestaat 1 jaar! Daarom heb ik in de maand september een aantal winacties georganiseerd. Vandaag de eerste winactie!

In juli ging ik samen met BookTuber Fleurine naar de boeklancering van Eenzaam en Extreem Ver Weg. Uitgeverij Moon had samen met De Gouden Zebra een tof evenement gepland rondom dit boek. Ik kreeg het boek Eenzaam en Extreem Ver Weg opgestuurd als uitnodiging voor het evenement. Daarnaast zat dit boek ook in de Celebrate Books Box die ik had besteld. Aangezien ik het boek dus dubbel heb, wil ik één van jullie er blij mee maken!

Het boek gaat over Seren en haar familie die wonen op de Ventura, een ruimteschip dat op zoek is naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Op de Ventura zullen meerdere generaties leven, en om dit in goede banen te leiden wordt er voor iedereen een levenspartner gekozen. De generatie van Seren werd geboren op het ruimteschip en zal hier ook overlijden. Ze vindt het vreselijk dat andere mensen voor haar beslissen wat haar lot is en met wie ze haar leven zal doorbrengen. Dan ontmoet ze Domingo. Deze Spaanse jongen maakt iets in haar los: als enige begrijpt hij haar. Seren en Domingo zullen alleen nooit samen kunnen zijn door de regels die gelden op de Ventura. Daarom staat Seren voor de beslissing om het leven te leiden dat van haar verwacht wordt, trouwen met iemand van wie ze niet houdt, of kiezen voor de jongen waar ze verliefd op is, met alle gevolgen van dien.

Winactie: Kate Ling - Eenzaam en Extreem Ver Weg

Jij kan dit boek winnen!

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg mij op Bloglovin’ en Instagram en laat in een reactie achter dat je meedoet

Je kan meedoen tot en met 7 oktober 23:59 uur. Ik zal contact opnemen met de winnaar via mail!

Winactie: Kate Ling - Eenzaam en Extreem Ver Weg

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

21 Reacties

 1. Marieke
  24 september 2016 / 08:58

  Hii, super cool deze winactie!! Ik had nog nooit van het boek gehoord, maar het klinkt vet interessant. Ook de cover is adembenemend, holy moly, die is echt heel mooi. Ik volg je op instagram (ik heet writtenbymarieke) en bloglovin’ (al gebruik ik dit vrijwel nooit en sla ik de leukste blogs op in favorieten). Het lijkt me echt cool om dit boek te winnen, het zal zeker een mooi plekje op mijn boekenplank krijgen!! 🙂

 2. Maartje
  24 september 2016 / 09:31

  Hoii! Wat een super gave winactie! Ik doe zeker mee, want ik wil dit boek al heel lang lezen 🙂 Ik volgde je al op Instagram, maar nu ook op Bloglovin’. 😀

 3. 24 september 2016 / 09:51

  Dit boek staat ook nog heeeel hoog op m’n wishlist! Ik wil hem heel graag lezen! Dus ik doe mee 🙂

 4. 24 september 2016 / 09:58

  Oh wat een leuke winactie! Dat boek klinkt echt heel erg leuk. Ik zou graag mee willen doen met deze winactie. En nogmaals van harte gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog!
  Oh en ik volg je natuurlijk al overal hoor. <3

 5. Janine Kooij
  24 september 2016 / 11:39

  Ik doe heel graag mee!!

 6. Isa Brattinga
  24 september 2016 / 18:42

  Ik doe graag mee! ?❤️

 7. Lies
  25 september 2016 / 11:40

  Leuk!!! Ik ben je meteen gaan volgen op bloglovin en instagram onder liesvan88 :-)! Ik doe graag mee 🙂

 8. Anna
  25 september 2016 / 13:55

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben benieuwd naar het boek,ik volg je op bloglovin,ik heb geen instagram.

 9. Ans Stier
  25 september 2016 / 19:11

  Gaaf! Ik loot graag mee

 10. Kim Claesen
  26 september 2016 / 14:58

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Dit boek staat al een tijdje op m’n verlanglijstje!!! 😀

 11. Vera
  26 september 2016 / 15:16

  Ik doe heeeel graag mee! Ik heb voor deze actie zelfs een bloglovin’ account aangemaakt om mee te kunnen doen, want dat had ik nog niet. Ik volg je nu op bloglovin’ en op instagram. Gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van je blog!

 12. Joy
  26 september 2016 / 15:18

  Gefeliciteerd! Ik volg je op insta en bloglovin!

 13. Mariska
  26 september 2016 / 16:47

  Zowel op Instagram als bloglovin’ volg ik je al!!
  Super benieuwd naar dit boek wat zich afspeeld in De ruimte.. Ik lees er veel verschillende meningen over.. Zou het graag zelf eens lezen om te kijken wat ik er van vind!!

 14. Kiki Slobbe
  26 september 2016 / 18:33

  Woww super leuk! Ik volg je op bloglovin’ en instagram. Ik doe graag mee!

 15. Alexandra
  27 september 2016 / 19:35

  Lijkt mij een geweldig boek, dus ik doe graag mee met deze winactie.

 16. 28 september 2016 / 10:52

  Ik doe mee omdat ik simpelweg gewoon beniewd ben naar het verhaal.

 17. 28 september 2016 / 12:05

  Ik doe graag mee voor een exemplaar. Volg je via bloglovin’ en Instagram en deel dit bericht op mijn boekenpagina of Facebook

 18. Ilse Brinkhuis
  6 oktober 2016 / 23:49

  Lijkt me een geweldig goed boek. Maak graag kans.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.