Winactie: Kate Ling - Eenzaam en Extreem Ver Weg

Winactie: Kate Ling – Eenzaam en Extreem Ver Weg (afgelopen) 21 Reacties


Het is je vast niet ontgaan: Reading Traveller bestaat 1 jaar! Daarom heb ik in de maand september een aantal winacties georganiseerd. Vandaag de eerste winactie!

In juli ging ik samen met BookTuber Fleurine naar de boeklancering van Eenzaam en Extreem Ver Weg. Uitgeverij Moon had samen met De Gouden Zebra een tof evenement gepland rondom dit boek. Ik kreeg het boek Eenzaam en Extreem Ver Weg opgestuurd als uitnodiging voor het evenement. Daarnaast zat dit boek ook in de Celebrate Books Box die ik had besteld. Aangezien ik het boek dus dubbel heb, wil ik één van jullie er blij mee maken!

Het boek gaat over Seren en haar familie die wonen op de Ventura, een ruimteschip dat op zoek is naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Op de Ventura zullen meerdere generaties leven, en om dit in goede banen te leiden wordt er voor iedereen een levenspartner gekozen. De generatie van Seren werd geboren op het ruimteschip en zal hier ook overlijden. Ze vindt het vreselijk dat andere mensen voor haar beslissen wat haar lot is en met wie ze haar leven zal doorbrengen. Dan ontmoet ze Domingo. Deze Spaanse jongen maakt iets in haar los: als enige begrijpt hij haar. Seren en Domingo zullen alleen nooit samen kunnen zijn door de regels die gelden op de Ventura. Daarom staat Seren voor de beslissing om het leven te leiden dat van haar verwacht wordt, trouwen met iemand van wie ze niet houdt, of kiezen voor de jongen waar ze verliefd op is, met alle gevolgen van dien.

Winactie: Kate Ling - Eenzaam en Extreem Ver Weg

Jij kan dit boek winnen!

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg mij op Bloglovin’ en Instagram en laat in een reactie achter dat je meedoet

Je kan meedoen tot en met 7 oktober 23:59 uur. Ik zal contact opnemen met de winnaar via mail!

Winactie: Kate Ling - Eenzaam en Extreem Ver Weg

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 gedachten over “Winactie: Kate Ling – Eenzaam en Extreem Ver Weg (afgelopen)