Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Ja hoor, hij is binnen: dit is de allereerste Celebrate Books Box! Volgens mij was heel de young adult boekbloggerwereld enthousiast toen bekend werd dat er een Nederlandse boekenbox kwam. Ook ik moest wel toegeven aan mijn nieuwsgierigheid en bestelde deze nieuwe boekenbox. Gisteren kwam dan eindelijk de eerste Celebrate Books Box binnen en vandaag vertel ik jullie mijn bevindingen! šŸ™‚ Kijk je mee?

Het concept

Wat is de Celebrate Books Box nou eigenlijk? Waarschijnlijk heb je er al wel van gehoord en misschien sla je dit stukje over, maar voor de rest zal ik het nog even uitleggen šŸ™‚ Dit concept is opgezet door Sandra van Mook en is te vergelijken met deĀ Amerikaanse owlcrate box. De Celebrate Books Box bestaat uit een nieuw Nederlandstalig boek en er zitten twee tot vijf boekgerelateerde cadeautjes bij. Het thema van de eerste box is Fandom. Je bestelt dus een box waarbij het een verrassing is welk boek en welke cadeautjes er bij zitten die gelinkt zijn aan een thema.

De inhoud van de Celebrate Books Box

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Gisteren kwam dan eindelijk de langverwachte boekenbox binnen. Ik bestelde deze box namelijk op 23 maart en op 22 april kwam hij binnen. Spannend! Het hele idee van een boekenbox uitpakken is al leuk, omdat het echt een verrassing is wat er in zit. Er zat helaas een klein deukje in mijn doos zoals je op de foto ziet, maar gelukkig is de inhoud heel gebleven.

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Ik dacht dat ik gelijk de inhoud zou zien, maar de box houdt het spannend. Bovenop ligt een kaartje waarop de inhoud van de box staat, leuk om deze achtergrondinformatie te hebben en te lezen! Ik legde het kaartje snel weg, want hier staat dus op wat er allemaal in zit. Ik gooide snel alle schuimpjes in het rond en begon met het uitpakken van de box.Ā Ik had voordat ik de box bestelde al een beetje gekeken welk boek er rond de tijd van deze box uitkwam, er zit namelijkĀ een nieuw Nederlandstalig boek in de box. Dat boek moest dan ook nog aansluiten op het thema Fandom en ik kwam zelf uit op het boek Carry On van Rainbow Rowell, een boek dat zeker op mijn lijstje staat om te lezen.

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Laten we eerst beginnen met de cadeautjes šŸ˜€ Het boek Carry On zit inderdaad in de box, yay! Wat een prachtige cover heeft dit boek. Ik ben zo blij dat dit boek in de box zit! Verder zaten er nog vier andere cadeautjes in mijn box: een Deathly Hallows ketting van Harry Potter, een mockingjay pin van The Hunger Games, een muziekdoosje met Harry Potter muziek en sticky bookmarks van Blossom Books. Ik ben vooral heel blij met het boek en de bookmarks. De andere cadeautjes vind ik ook wel leuk, maar ik weet van mezelf dat ik daar verder waarschijnlijk niks mee ga doen. De bookmarks ga ik zeker wel gebruiken, ik vind ze echt mooi en fotogeniek! In de nieuwsbrief van Celebrate Books stond trouwens ook dat er een cadeautje in zou zitten van HappyHelloCo (van die mega schattige boekenleggers!) maar die zit er helaas niet in.

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Verder zaten er nog een heleboel kaartjes bij: een gesigneerde kaart met een quote uit de Fallen-serie van Lauren Kate, een ansichtkaart van De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine,Ā een boekenlegger van de Selectie (liefde <3) en van Celebrate Books zelf, een fandomkaart ontworpen door Emmy van Zon en maanĀ en flyers van Dwarsligger en MyMovieStuff.

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

En nog even de hele inhoud bij elkaar šŸ™‚

Ga ik de volgende box bestellen?

Ik heb eerlijk gezegd wel evenĀ getwijfeld om deze eerste box te bestellen. Een box kost namelijk ā‚¬ 30, wat ik best wel prijzig vind (vooral als het boek me bijvoorbeeld niet aanspreekt), maar ik was zo nieuwsgierig dat ik hem wel moest bestellen. Het thema van de tweede box is al bekend: Reaching for the stars. Ik twijfel nogĀ een beetjeĀ of ik deze tweede box ga bestellen. Ik vind de box heel leuk en echt een feestje, maar het is best veel geld en de meeste cadeautjes gebruik ik niet echt. Daarentegen vind ik het wel super spannend om een verrassingsbox te krijgen en er zit natuurlijk een awesome boek bij. Waarschijnlijk word ik weer getriggerd door een social media update van Celebrate Books die zegt dat de boxen bijna uitverkocht zijn en dan bestel ik hem alsnog, haha.Ā Ik vind dat Sandra het echt goed aanpakt trouwens: ze stuurt nieuwsbrieven die ik Ć©cht lees en ze geeft ons af en toe een kijkje achter de schermen waarmee ze onze interesse wekt, want het blijft natuurlijk spannend wat er in de box gaat zitten. De Celebrate Books Box is Ć©cht een feestje op je deurmat.

Dit is trouwens de website van Celebrate Books waar je de tweede boxĀ al kan bestellen!

Heb jij de Celebrate Books Box ook ontvangen? šŸ™‚ En ga je de volgendeĀ bestellen?

Dit is de allereerste Celebrate Books Box!

Volg je mij al opĀ Bloglovinā€™, Instagram en Twitter?

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.