Musical: Beauty and the Beast

Vorige week ging ik samen met mijn zus naar de musical Beauty and the Beast. Vandaag vertel ik je alles over deze musical!

Musical: Beauty and the Beast

Uit eten

Vorige maand ging ik samen met mijn moeder en zus naar de musical The Bodyguard. Afgelopen donderdag ging ik met mijn zus naar de musical Beauty and the Beast. Deze musical gaat namelijk stoppen en daardoor kun je nu voordelig tickets bestellen. Je krijgt het tweede kaartje gratis waardoor je voor een aantrekkelijke prijs de musical kan zien! Na ongeveer anderhalf uur rijden kwamen we aan in Scheveningen en we gingen eerst uit eten bij De Maatschappij. Hier aten we eerst een soepje, daarna een burger en we eindigden met de lekkere toetjes die je op de foto ziet. Het restaurantje zit echt in een gezellig straatje met veel andere restaurantjes waardoor we lekker mensen konden kijken!

Musical: Beauty and the Beast

De show

Om half acht begon de show in het AFAS Circustheater in Scheveningen. We zaten op de eerste rang op één van de ringen, waardoor we een goed zicht hadden op het podium. Ik had deze musical al eerder gezien (wel een andere productie) en ik ken de film, waardoor het niet meer zo verrassend is wat er precies ging gebeuren op het podium. Maar dat maakte het niet minder leuk! Ik vond het echt een vrolijke en leuke show. Ik vind het verhaal van dit sprookje sowieso erg mooi en Belle is één van mijn favoriete Disney prinsessen, haha. De liedjes waren herkenbaar en ik vond vooral de scène waarin het personeel eten aanbiedt aan Belle echt een feestje om naar te kijken (kom erbij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij!). Het decor en de kostuums waren niet per se heel groot of prachtig, maar de musical is gewoon erg vermakelijk. Ook leuk dat ze er wat actuele grappen aan toe hebben gevoegd (denk aan Douwe Bob of Pokémon GO). Ik zou er niet zo snel de volle mep voor betalen, maar met de actie die nu loopt is het zeker een aanrader. Deze show stopt op 4 september, dus als je nog van plan bent om te gaan, zou ik snel je kaartjes boeken!

Ben jij naar de musical Beauty & the Beast geweest? 🙂

Musical: Beauty and the Beast

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. Richard van Pelt
  25 augustus 2016 / 09:16

  Leuk artikel en mooi dat je het zo naar je zin hebt gehad!

  • 25 augustus 2016 / 17:10

   Ja hij is erg leuk! 😀 Ik zou wel snel zijn als ik jou was, volgens mij stopt hij op 4 september!

 2. 2 september 2016 / 14:14

  Ik ben naar de vorige BATB-productie geweest dus heb deze even overgeslagen haha. Vind het nu toch een beetje te veel voor jongere kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.