Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Jullie mogen best weten dat ik in eerste instantie de Literatour Special van Celebrate Books helemaal niet had besteld. Ik kocht wel de eerste Celebrate Books Box en ook de tweede editie. Ik kocht ook de Verdermeer-box en ik vond het stiekem toch wel prijzig om telkens een boekenbox aan te schaffen. Ik vind het idee echter wel heel leuk en ik geniet dan ook van de unboxings van anderen! Sandra van Celebrate Books riep deze special in het leven naar aanleiding van de Literatour en ze maakte een feestelijke special van €19,95. Toen deze special bij mensen op de deurmat viel, waren de meesten heel enthousiast en sommigen waren wat minder blij, omdat ze een leesboek hadden verwacht. Toen ik zag welk boek er in zat, had ik spijt dat ik deze editie niet had besteld! Ik mocht de Literatour Special van iemand overkopen en vandaar dat ik hem nu toch binnen heb. Ik wist nu wel van tevoren wat er in zat en ik werd er erg blij van! Kijk je mee? 😀

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Deze mooie, gouden envelop werd bezorgd. Het is echt een feestje om steeds zo’n box (of dit keer een envelop) te ontvangen, net een cadeautje voor jezelf. Deze special heet ”Good vibes only” en dat is ook zeker te merken!

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

En dit is het boek dat er in zit! Het RAK boek, 333 manieren om de wereld te verbeteren. Mijn vriend noemt mij regelmatig wereldverbeteraar, dus dit boek past heel goed bij mij, haha. Het is zo’n lekker vrolijk en fijn boekje. Er staan dus tips in om de wereld te verbeteren, afgewisseld met fijne quotes en grappige tekeningen en teksten. Een paar tips die er in staan: ”Deel je paraplu als het regent” of ”Geef iemand bloemen, zomaar, zonder reden!” of ”Teken een vrolijk gezichtje op alle bananen in je fruitmand”. Ik ben er zeker van overtuigd dat de kleine dingen een groot verschil kunnen maken en daarom vind ik dit boekje zo leuk! En kijk trouwens naar de super schattige patch, I love it ♥

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Eén van mijn favoriete items uit de box: deze potloden met tekst. Er staat op: ”for planning my next RAK”, ”for kind handwritten notes” en ”for drawing smiley faces”. Zo schattig!

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Deze cadeautjes zaten verder ook in de box. Confetti, armbandjes, de patch, een ballon en een pin met ”good vibes spray”. Ook heeft Ellis, de schrijfster van het boek, voor iedereen een boodschap op een briefje geschreven. Heel schattig! Zoals je ziet, zat er bij mij een hartje in. Ik vind de good vibes spray ook echt ontzettend schattig.

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Ook word ik altijd blij van leuke kaartjes met schattige quotes. Verder zat er ook nog wat promotiemateriaal in de envelop, de gehele inhoud zie je op de laatste afbeelding van dit artikel. Ik vind het een geslaagde box voor maar €19,95. Ik ben heel blij met het boek en mijn favorieten zijn de raktivist patch, de ”good vibes spray” pin en de schattige potloden. Het is echt een vrolijke box geworden!

Ook de volgende Celebrate Books Box is te koop, met als thema ”All the feels”. Jullie kunnen het al raden: ik ben nog steeds aan het twijfelen om deze box te gaan bestellen. Wat vinden jullie, zal ik hem bestellen of niet?

Unboxing: Celebrate Books Literatour Special

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.