Unboxing: Celebrate Books Box ”Once upon a time”

Yay, afgelopen weekend kreeg ik weer een Celebrate Books Box binnen! Dit keer wist ik al welk boek er in zat: namelijk het boek Cinder dat opnieuw uitgegeven is door uitgeverij Blossom Books. Ik had dit boek nog niet gelezen omdat alleen de eerste twee delen van de serie vertaald waren, maar Blossom Books gaat alle delen uitgeven, zo fijn! Ik ben heel benieuwd wat ik van het boek ga vinden. Kijk je mee naar de unboxing van de Celebrate Books Box met het thema ”Once upon a time”?

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Het eerste wat ik meestal doe als ik de box binnen krijg, is op zoek gaan naar het boek. Ik wist dit keer natuurlijk al welk boek er in zat, maar dat maakt het niet minder leuk! Ondertussen zie je hier en daar al wat goodies, maar ik ga eerst voor het boek. Dit keer zat het boek ingepakt in mooi roze inpakpapier, heel erg leuk! Daardoor wordt het nog meer een feestje om deze box te ontvangen, het is echt een cadeautje aan jezelf.

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Jaaa, daar is hij dan! Ik vind deze uitgave van Cinder echt prachtig. Het boek heeft een prachtige hardcover en ik heb hem wel even staan aaien. So pretty! Ik ben heel benieuwd of ik het verhaal zelf ook tof ga vinden. Cinder doet een beetje denken aan het verhaal van Assepoester, maar in dit geval is ze een cyborg. Het tweede deel, Scarlet, verschijnt al in februari, dus ik denk dat Cinder hoog op mijn TBR stapel komt te liggen. Ik heb Harteloos van dezelfde schrijfster gelezen en daar heb ik erg van genoten, dus ik kijk er al naar uit om dit boek te gaan lezen! Naast het boek zat in de box ook weer een kaart waar een berichtje van Sandra op staat waarin ze uitleg geeft over de verschillende goodies. Daarnaast zat er ook nog een button in met de cover van Cinder, ingepakt in een heel schattig zakje. Er zit trouwens ook nog een boekenlegger in het boek, maar die ben ik helaas vergeten op de foto te zetten.

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Daarnaast zat er weer een kaart in de box met een quote uit het boek. Deze keer niet gesigneerd, maar dat kan gebeuren! Volgens mij is het een hele klus om iedere keer een gesigneerde kaart in de box te stoppen. Ook zat er een schriftje in de box met koningin Levana uit het boek. Het is niet helemaal mijn stijl, maar schriftjes zijn altijd handig. Verder zat er ook een kaartje in van Fotofabriek. Ik dacht in eerste instantie dat dit reclame was, maar je kan gratis een foto af laten drukken.

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

In de box zat ook het Best of YA magazine en tattoo’s van Carve the Mark. Wel leuk dat het Best of YA magazine er in zit, die had ik nog niet! Met de tattoo’s ga ik waarschijnlijk niks doen, maar wel een leuke toevoeging.

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Mijn favoriete items uit de box! De planner is ontworpen door Emmy van Zon en Maan en ik vind hem echt geweldig. Ik maak heel vaak to-do lijstjes en ik heb er een apart boekje voor. Leuk om dan een keer deze planner te gaan gebruiken! Tot slot zat er ook nog een zeepje in van GeekyClean. Het zeepje heeft een heel mooie kleur en ik ben benieuwd hoe hij in gebruik is! In ieder geval een tof en origineel item 🙂

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Bij deze de gehele inhoud van de box. Ik ben heel blij met het boek en ik vind het zeepje en de planner ontzettend leuk. Aangezien het boek zelf maar €15,- is, had ik wel iets meer van de goodies verwacht, maar ik ben nog steeds tevreden. Het ging me namelijk om het boek en die vind ik prachtig! Het blijft een feestje om de Celebrate Books Box te ontvangen en je te laten verrassen met zo’n bijzondere box.

Ga jij het boek Cinder lezen? 🙂

Unboxing: Celebrate Books Box ''Once upon a time''

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 31 januari 2017 / 17:26

    Wat is die planner leuk! Ik ben benieuwd wat je van het boek zal vinden. 🙂

  2. 8 februari 2017 / 16:17

    Hm, ik vind de goodies deze maand niet heel geweldig eerlijk gezegd.. Ik vind het sowieso altijd wel eng om boekenboxen te bestellen, om deze reden, dus ik heb het eigenlijk nog nooit gedaan haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.