Tijd voor thee: terugblik op 2017 + plannen voor 2018

De laatste dag van 2017… tijd voor een terugblik! Het was voor mij een heel leerzaam jaar, zowel op het gebied van kennis als persoonlijk. Drink je gezellig een kopje thee met me mee? Samen met jullie kijk ik terug op het afgelopen jaar en verder naar het komende jaar!

Terugblik op 2017

2017 was voor mij… het jaar waarin mijn ambitie me voor het eerst in de weg zat. Afgelopen jaar werkte ik hard voor mijn masterstudie en in de zomer ging ik fulltime stage lopen om mijn CV uit te breiden. Ik ben streng voor mezelf geweest en heb geen vakanties genomen, iets waar ik zeker van geleerd heb ★ een citytrip jaar: ik bezocht samen met mijn vriend Krakau, Riga, Kopenhagen en Praag en samen met vriendinnen ging ik een weekendje naar Volendam ★ het jaar waarin ik 52 boeken las ★ het jaar waarin ik vanaf mei besloot vegetarisch te eten (en dat doe ik nog steeds!) ★ het jaar waarin we afscheid moesten nemen van onze kat Flip die maar liefst 15 jaar oud werd ★ het jaar waarin ik voor mijn blog Brooke Saward, Sophie Jackson en Jennifer L. Armentrout mocht interviewen ★ het jaar waarin ik alle vakken haalde van mijn masterstudie en begon aan mijn thesis over Tinder ★ het jaar waarin ik het eerste half jaar nog een bijbaantje had bij Julia’s, in de zomer liep ik stage bij het tijdschrift GIRLZ en daarna ging ik aan de slag als eindredacteur bij contentmarketingbureau Zandbeek ★ het jaar waarin ik nog meer waardering kreeg voor mijn familie, vriend en vriendinnen ★ het jaar waarin ik naar de concerten van Green Day, John Mayer en Bruno Mars ging ★ het jaar waarin ik 52 films keek en 23,5 seizoenen van 14 series (hier komt nog een artikel over!) ★ het jaar waarin ik van mijn vriend een citytrip naar Marrakech kreeg voor mijn verjaardag en een auto voor kerst. Wat een bofkont ben ik met deze cadeaus, maar nog veel meer met zo’n lieve vriend ★ het jaar waarin ik voor het eerst mijn rol als tante mocht vervullen en gezellig mocht knuffelen, oppassen en spelen met mijn lieve nichtje.

Goede voornemens voor 2018

2018 wordt voor mij hopelijk… het jaar waarin ik mijn thesis afrond en mijn Master of Science diploma in ontvangst neem ★ het jaar waarin ik een toffe functie ga vervullen bij een leuk bedrijf waar ik me goed bij voel ★ het jaar waarin ik ga sparen voor een grote reis. Komend jaar dus waarschijnlijk geen verre reis, maar misschien een paar citytripjes? ★ het jaar waarin ik (voor de tweede keer) naar het concert van Ed Sheeran ga ★ het jaar waarin ik officieel samen ga wonen ★ het jaar waarin ik 25 word, wat gaat de tijd snel! ★ het jaar waarin we een weekendje weg gaan met ons gezin ★ het jaar waarin ik maar liefst 3 bruiloften op de planning heb staan van lieve vrienden.

Het belooft een prachtig jaar te worden, met mooie plannen, doelen en dromen. Ik hoop dat we allemaal een liefdevol, gezond en gelukkig jaar tegemoet gaan ♥

Hoe was jouw 2017 en heb je nog goede voornemens voor 2018? 🙂

Tijd voor thee: terugblik op 2017 + plannen voor 2018

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. 30 december 2017 / 15:08

  Mooi om dit te lezen. Leuk!
  Een heel fijn 2018 gewenst

 2. Anny
  31 december 2017 / 15:32

  Ik hoop voor jou dat in 2018 al jouw dromen uit mogen komen en nog veel meer.
  Wat ben ik ontzettend trots op je.
  Maar in 2018 mag je ook best een keertje aan jezelf denken.
  ???

 3. 2 januari 2018 / 12:57

  Wat een heerlijk jaar heb je gehad en wat ga je een nog toffe jaar tegemoet! Ik vind het zo leuk dat we elkaar in 2017 echt hebben leren kennen en een aantal zulke leuke dingen hebben gedaan! <3 Hopelijk komen daar nog heel veel leuke uitjes bij! xx

 4. Richard
  4 januari 2018 / 11:32

  Je bent echt goed bezig geweest het afgelopen jaar. Laten we van 2018 net zo’n succes maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.