Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

Unboxing: Celebrate Books Box ”Hof van Vleugels en Verwoesting” 4 Reacties


Yes, Hof van Vleugels en Verwoesting is er! Zoals jullie misschien wel weten was ik geen fan van Hof van Doorns en Rozen, maar na het lezen van Hof van Mist en Woede werd ik verliefd op deze serie. Toen Celebrate Books bekendmaakte dat ze een speciale box gingen maken rondom Hof van Vleugels en Verwoesting, wist ik dat ik deze box moest hebben. Vandaag deel ik mijn unboxing met jullie! 🙂

Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

Unboxing!

Woehoe, wat een prachtig en dik boek is het weer! Ik vind de cover echt prachtig, waarschijnlijk de mooiste van de drie. Het boek zat netjes ingepakt, maar daar heb ik helaas geen foto meer van, haha. Ik heb in ieder geval eerst even met het boek geknuffeld en daarna ben ik de doos uit gaan pakken. Mijn oog viel gelijk op de kaars, ik ben echt dol op geurkaarsen en ik vind het heel tof dat er een kaars in deze box zit! Deze kaars heet The Night Court en is gemaakt door Emmy. Verder zit er ook een toffe totebag in de box, een potlood, een boekenlegger met schattige bedeltjes en een spiegel met Rhys en Feyre. Natuurlijk zat er ook dit keer een gesigneerde kaart in, het Best of YA-magazine, een boekenlegger en een kaartje waar op staat wat er allemaal in de box zit.

Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

De box kostte dit keer € 32,50 in plaats van € 29,95 en ik denk dat ik daardoor iets te hoge verwachtingen had. Ik wilde heel graag deze box kopen omdat Hof van Vleugels en Verwoesting er in zit, dus ik ben sowieso al blij dat ik het boek heb ontvangen. Verder vind ik het echt tof dat er een kaars in zit! Met de rest van de goodies heb ik niet zoveel, maar dat is mijn persoonlijke mening en ik kan me goed voorstellen dat heel veel mensen er wél blij mee zijn. Ik vind dat Celebrate Books sowieso altijd hun best doet om een toffe en originele box te creëren en hoewel ik niet meer zoveel boxen ga bestellen als ik deed, zal dit ook zeker niet mijn laatste zijn.

Heb jij Hof van Vleugels en Verwoesting al gelezen?

Unboxing: Celebrate Books Box ''Hof van Vleugels en Verwoesting''

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Unboxing: Celebrate Books Box ”Hof van Vleugels en Verwoesting”