Hiep hiep hoera, ik ben jarig! (+winactie World of Wanderlust) (afgelopen)

Hiep hiep hoeraaa! Vandaag ben ik jarig en dat vier ik graag samen met jullie. Als traktatie geef ik een exemplaar weg van World of Wanderlust, een van mijn favoriete reisboeken! Lees je snel mee? 🙂

Happy birthday!

Vandaag is de dag dat ik alweer 24 kaarsjes uit mag blazen! Ik ben dankbaar dat ik omringd ben door lieve familie en vrienden en daarom is een verlanglijstje niet nodig dit jaar. Afgelopen jaar was prachtig: ik haalde mijn HBO diploma en ondanks de grote twijfels of ik het wel aan zou kunnen, schreef ik me in voor de premaster aan de universiteit van Tilburg. Dit bleek een van mijn beste keuzes te zijn: ik vind het interessant en ben heel gemotiveerd! Ik haalde mijn premaster in een half jaar en nu heb ik alweer bijna de helft van mijn master er op zitten. Verder reisde ik afgelopen jaar naar Vietnam, Antwerpen, Brugge, Krakau en Riga en vier van deze reizen maakte ik samen met mijn vriend waar ik alweer bijna vijf jaar mee samen ben! Ik las prachtige boeken, ik werd uitgenodigd voor gezellige blogevenementen en ik ging naar héle toffe concerten. En een van de mooiste hoogtepunten: ik werd tante! Echt geweldig om een kleintje in de familie te hebben en de rol van tante te mogen vervullen. Ik had me geen mooier jaar voor kunnen stellen. Voor het komende jaar hoop ik allereerst op een gezond en gelukkig jaar, voor mezelf maar ook zeker voor familie en vrienden. Ik hoop weer een aantal geweldige reizen te maken en prachtige boeken te lezen. Verder hoop ik op een geweldige tijd bij mijn stage deze zomer én ik hoop mijn Master of Science diploma te halen!

Winactie

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg Reading Traveller op Facebook
♥ Volg Reading Traveller op Instagram
♥ Laat in een reactie weten welke bestemming je mij zou aanraden. Dat kan zijn omdat je er zelf geweest bent en er mooie herinneringen aan hebt, omdat deze plek heel hoog op jouw eigen lijstje staat of omdat je denkt dat de bestemming heel goed bij mij zou passen! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, toffe bestemmingen en ik ben heel erg benieuwd naar al jullie tips 🙂

Je kan meedoen tot en met 22 juni 23:59 uur. Ik stuur de winnaar een mailtje, dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

25 Reacties

 1. 8 juni 2017 / 09:03

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je trakteert ❤️ Ik maak graag kans op dit boek, ben er zo benieuwd naar, ziet er zo mooi uit!
  Ik ben al op veel mooie plekjes geweest, voornamelijk in Europa, maar de vakantie die voor mij bovenaan staat: mijn huwelijksreis naar de Malediven! Meeru island resort, een soort paradijs… Snorkelen, duiken, onbewoond eiland (soort zandbank, haha), en heel veel relaxen!

 2. Larissa Cornelissen
  8 juni 2017 / 09:16

  Proficiat!!! Ik raad aan om naar Tokyo te gaan. Zelf staat deze heel hoog op mij verlanglijstje en waarom? Omdat het de stad is waar alles kan, niks is te gek. En daar is zoveel te beleven en te eten! Ik weet zeker dat ze daar souvenirs hebben die je familie nog niet heeft!

 3. Melissa
  8 juni 2017 / 09:22

  Van harte gefeliciteerd!!! En wat leuk dat je ons een cadeautje wil geven ipv wij aan jou. ?
  Ik wilde je eerst ijsland aanraden maar volgens mij was je daar al geweest. Daarom maak ik er zuid Afrika van. In de buurt van port Elisabeth is van alles te zien, te doen en mee te maken. Van kijken en eventueel helpen in de townships tot safaris en prachtige wandelingen langs hele grote watervallen in de hodgeback. Ik heb er de tijd van mijn leven gehad en wie weet jij ooit ook.

 4. Patricia
  8 juni 2017 / 09:25

  Ten eerste natuurlijk hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!! Maak er een hele mooie dag van! Toen je om een bestemming vroeg dacht ik als eerste aan Polen. Er is daar namelijk zoveel te zien wat heel veel mensen niet weten. De steden zijn prachtig en je hebt er zee, maar ook bergen. Ik ben half Pools en ben er dus ook trots op ;). Aangezien je pas in Krakau bent geweest, wil ik je ook graag een andere bestemming geven als tip. Op facebook zie ik heel vaak filmpjes en foto’s voorbij komen van een Giraffe pension in Kenia, Giraffe Manor in Nairobi. Zelf ben ik gek op giraffe en staat het bovenaan op mijn wish-list om daarheen te gaan en ik denk dat het eigenlijk voor iedereen wel een enorm gave bestemming is, vooral voor echte wereldreizigers.
  Groetjes Patricia

 5. Louise
  8 juni 2017 / 09:49

  Gefeliciteerd! Deze post is zo leuk. Je hebt zo veel leuke/positieve dingen beleefd, het klinkt echt perfect. Ik heb eigenlijk geen idee welke bestemming ik je moet aanraden omdat je al op zo veel plekken geweest bent. Ik weet niet of je er al geweest bent dus, maar Japan staat echt hoog op mijn lijstje. Daar wil ik heel graag heen, dus dat raad ik je aan. Een fijne verjaardag 😉

 6. Danique
  8 juni 2017 / 09:59

  Allereerst gefeliciteerd! Ik zag dat Rome op je wensenlijstje staat en dat is toevallig ook wat ik je zou willen aanraden! Ik ben er een tijdje geleden geweest en het was echt heel gaaf. Ik zou er zelf ook nog een keer terug willen gaan, omdat er gewoon zoveel te zien is! Wat ik heel indrukwekkend vond was het Forum Romanum en natuurlijk het Colosseum, heel gek om je voor te stellen wat daar vroeger allemaal stond!

 7. Lotte
  8 juni 2017 / 10:52

  Gefeliciteerd Anouk! Leuke actie heb je zo bedacht!
  Mijn ultieme reisbestemming is nog steeds Zuid-Afrika! Het heeft echt alles wat een mooie reis nodig heeft. Prachtige en gevarieerde natuur (savanne, bergen, stranden, bossen, noem maar op) met de meest gave dieren, dus je kunt je echt uitleven met je camera, hele leuke steden, super lekker eten en geweldig vriendelijke mensen.

 8. Richard
  8 juni 2017 / 11:20

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Al de mooie bestemmingen die ik heb gezien heb ik samen met jou bezocht, dus ik kan je niet echt iets nieuws aanraden. Ik ben dan ook zelf erg benieuwd naar de tips die je allemaal krijgt. Maar voor nu eerst naar Denemarken! Xx

 9. carola donkelaar
  8 juni 2017 / 13:20

  wauw wat een toffe tijden maak je mee! ik ben ook pas tante geworden zo gaaf!
  Ik ben 2 jaar geleden naar Thailand geweest een rondreis met Fox naar het noorden zo leuk dat vergeet ik nooit meer.. 1 van de mooiste dingen was een dag naar de olifanten opvang waar we ze mochten voeren en zelfs met ze de rivier in konden en water over ze heen gooiden <3
  Het boek lijkt me erg gaaf want ik wil nog zoveel avontuurlijker worden! Valt niet mee met mn kantoorbaan dus kan wel tips gebruiken 🙂
  Ik volgde je al op instagram en nu ook gezellig op facebook

  Ik wens je weer een fijn jaar!

 10. Jamie
  8 juni 2017 / 14:44

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd!! Dat boek ziet er echt geweldig uit! Mijn absolute aanrader om naartoe te reizen is Bonaire. Mijn ouders hebben daar hun huwelijksreis gehad en sindsdien mijn broertje en ik ook 2 keer meegenomen naar het eiland. Het is een heel rustig eiland, en echt een dorp. Je hebt er prachtige natuurgebieden en stranden en een ontzettend leuke ezelboerderij. Heb er elke dag heimwee naar 🙂

 11. Cindy
  8 juni 2017 / 15:07

  ? G E F E L I C I T E E R D ?, Ik zou New York aanraden, lekker slenteren door deze geweldige stad, een hotdog eten in Central park, omhoog bij Empire State building, even stil staan bij het 9/11 monument en vooral niet vergeten shoppen!

 12. 8 juni 2017 / 16:59

  Reis rond in Zeeuws-Vlaanderen, daar vind je Breskens, Cadzand, Hulst, Sluis en nog veel meer moois!

 13. Nadine
  8 juni 2017 / 17:43

  Ik doe graag mee en volg je op instagram en facebook.

  Ik raad je het plekje Ensues la Redonne aan in Frankrijk aan de kust. Het is een prachtige plaats, waar niet veel toeristen zijn. Je hebt er ook een strandje onder een spoorbrug. Heel gaaf!

 14. 9 juni 2017 / 08:20

  Aahhh, gelfeiciteerd! Ik ben na mijn afstuderen naar Tanzania geweest. In Mwanza zaten we aan een meer, en aten we een heerlijk ontbijt met tropisch fruit en koffie. Eén van mijn mooiste reisherinneringen ooit!

 15. Janine Kooij
  9 juni 2017 / 09:24

  Gefeliciteerd!! Zelf ben ik nog niet zoveel in het buitenland geweest maar Londen voelt voor mij altijd als thuiskomen, vooral een musical op West End bekijken!
  Zelf ga ik in september een maand een rondreis maken door Zuid-Afrika en in november een maand een rondreis door Australië dus wellicht komen na die reizen nog wel meer tips!

 16. 12 juni 2017 / 13:03

  Wat een toffe winactie en natuurlijk perfect om je verjaardag mee te vieren 😉 Dit boek staat nog zo hoog op mijn verlanglijstje, hij is namelijk zo mooi! <3 Natuurlijk volg ik je op Facebook en Instagram, haha! Je bent al op heel veel toffe bestemmingen geweest, maar je moet zeker een keertje naar Sri Lanka gaan als je de kans hebt. Dat land heeft echt alles: prachtige natuur, mooie stranden, hoge bergen en leuke steden.

 17. 13 juni 2017 / 14:19

  Gefeliciteerd!! En wat een leuke winactie 🙂 Ik kan je Maleisië zeker aanraden, is een heel mooi land met prachtige eilanden. Het is ook nog eens goedkoop en super makkelijk te reizen. Vooral Borneo is echt heel gaaf! Daar hebben wij dolfijnen, Orang-oetans en krokdillen gespot, zo gaaf! Ook neusapen waren er in overvloed. Op mijn bucketlist staan Noorwegen, IJsland en een roadtrip door de USA en Nieuw-Zeeland bovenaan, dat zijn vast ook allemaal aanrader.

 18. Iana van gremberghen
  19 juni 2017 / 19:54

  Ik zou Kuaui heel graag eens willen gaan doen. Dit is een van de hawaïaanse eilanden. Het is er zo mooi (als de foto’s echt zijn natuurlijk). Ik ga dit jaar voor het eerst op vakantie met het vliegtuig naar Tenerife. Ik kijk er zo erg naar uit!!!

  • Iana van gremberghen
   19 juni 2017 / 19:55

   En natuurlijk ook gefeliciteerd ??

 19. 20 juni 2017 / 17:54

  Ten eerste: hoe kan het dat ik jou nog niet eerder heb ontdekt? Je Instagram en je blog zijn super mooi! Ten tweede: mijn tip aan jou is Bonaire. Ik heb zelf 3 jaar op Curacao gewoond en toen ik daar woonde zijn we een week naar Bonaire gegaan. Het is serieus het mooiste eiland waar ik ooit bent geweest. De stranden zijn wit, de zee is helder blauw, er lopen flamingo’s rond en alles is zo mooi fel gekleurd en super Caribisch.

 20. Melissa
  22 juni 2017 / 06:24

  Aller eerst gefeliciteerd!!
  Ik ben in veel verschillende landen tot nu toe geweest en ik moet toegeven dat ik Slovenië het mooist vond. Slovenië is prachtig! Slovenië is zo’n land dat van alles heeft: meren, grotten, steden etc. De mensen daar zijn heel vriendelijk en het eten vond ik ook erg lekker. De hoofdstad van Slovenië Ljubljana en het meer Bled vond ik het leukst dat ik heb gezien. Ik hoop echt dat je ook een keer naar Slovenië gaat!

 21. 22 juni 2017 / 13:17

  Woehoee, nog gefeliciteerd! Ik kan je echt één bestemming uit de grond van mijn hart aanraden en dat is dé Parel van Afrika; UGANDA. Dit is voor mij het meest onderschatte land in Afrika en misschien wel in de wereld. In mijn korte leventje van twee decennia ben ik hier al twee keer geweest en ik zou zo nog een derde keer kunnen gaan. Dit land is een stuk minder toeristisch als Zuid-Afrika en een stuk diverser dan Kenia en Tanzania door het regenwoud dat door Uganda loopt, maar het biedt bijna alles wat Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania samen te bieden hebben.

  Echter is Uganda echt ‘one of a kind’ door de magnifieke gorilla’s(!) en de andere meest uiteenlopende wild life tot de adembenemende uitzichten. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en de positiviteit straalt van ze af. Waan je in de typische Afrikaanse dorpjes zoals Masaka en beleef de kleurrijke lokale markt of ga naar het prachtige Lake Bunyonyi en kano in een uitgehakte boomstam over het meer met de talloze onbewoonde eilandjes. Raft over de wilde Jinja rivier of bezoek de unieke boomklimmende leeuwen in Queen Elizabeth National Park. De wild life parken zijn prachtig en zo divers van het pareltje Lake Mburo met nauwelijks toeristen tot Murchison Falls National Park waar je 360 graden om je heen allerlei wilf life tegen komt en wie weet de Big Five!
  Fotocamera in de hand, want er is altijd wel wat te fotograferen. De kraters van vulkanen met kinderen die achter je aan rennen voor een high five bijvoorbeeld of en het traditionele eten, zoals chapatti’s (soort kleine en zoete pannenkoekjes) en matooke (gekookte banaan)!

  Laat Uganda je verassen en waan je in het Afrikaanse leven! Als je nog niet overtuigd ben, kan je een kijkje nemen op mijn website voor mijn foto’s. Dus maak Uganda je volgende bestemming, want oh wat is dat het waard!

  Liefs,
  Jikke

  P.s. Hoe ik jouw blog niet eerder heb kunnen vinden is voor mij een raadsel, maar je hebt er een volger bij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.