Mijn juni: 24e verjaardag, citytrip Kopenhagen en zomerstage!

Wow, ook juni vloog voorbij! Het was een drukke maar leuke maand. Ik had tentamens, vierde mijn verjaardag, ging een weekendje naar Kopenhagen én ik begon met mijn zomerstage. Kijk je mee naar afgelopen maand?

Studeren

De eerste week van juni had ik de laatste colleges van dat blok. Daarna had ik twee tentamens, verdeeld over twee weken. Ik heb mezelf weer dagenlang opgesloten om te leren en gelukkig met succes! Voor het tentamen Social Media Marketing haalde ik een 5.8 en voor mijn herkansing van Digital Storytelling een 8.3! Ik deed echt een dansje door de kamer toen ik zag dat ik mijn herkansing had gehaald, heel blij mee! De helft van mijn masterstudie zit er nu op, wat gaat de tijd toch snel. Ik moet alleen nog een assignment terug krijgen van Social Media Marketing en dan heb ik al zes vakken afgesloten. Het komende halfjaar moet ik dan nog twee vakken volgen én ga ik mijn thesis schrijven. Spannend! Ik heb een tijdje geleden mijn top 5 thesis onderwerpen door moeten geven, dus ik ben heel benieuwd waar ik straks mijn thesis over moet gaan schrijven.

Mijn juni: 24e verjaardag, citytrip Kopenhagen en zomerstage!

Verjaardag

Yay, op 8 juni werd ik alweer 24 jaar oud! Ik had er van tevoren eigenlijk niet zo veel zin in, maar het was echt weer heel leuk om jarig te zijn. De avond voor mijn verjaardag kwamen mijn vriendinnen langs voor een taartje en een theetje en kreeg ik superleuke cadeautjes. Op mijn verjaardag zelf moest ik tot half 7 naar school, maar dat was niet zo heel erg omdat het bijna alleen maar eindpresentaties waren en mijn maatjes van de uni hadden macarons gehaald. Die avond kwam er nog familie langs en de dag erna vertrokken we voor een weekendje naar Kopenhagen!

Mijn juni: 24e verjaardag, citytrip Kopenhagen en zomerstage!

Kopenhagen

Wat is Kopenhagen een leuke en hippe stad! Ik vertelde jullie al hoe onze eerste, tweede en derde dag waren en binnenkort komt er ook nog een algemeen artikel over Kopenhagen. Het is echt een leuke bestemming voor een citytrip van twee of drie daagjes!

Kopenhagen dag 1: Nyhavn en Tivoli Gardens

Stage

Na mijn tentamens ben ik meteen begonnen met mijn stage! Ik hoef voor mijn studie geen stage te lopen, maar ik wilde zelf graag nog meer werkervaring opdoen. Daarom heb ik een tijdje geleden gesolliciteerd bij het meidentijdschrift GIRLZ, waar ik nu dus twee maanden fulltime stage ga lopen. Het was wel even wennen om lange dagen te maken (ik sta om half 7 op en ben ’s avonds om kwart voor 7 weer thuis), maar ik heb mijn fiets nu op het station gezet, waardoor ik minder reistijd heb. Verder is het ook wel wennen om de hele dag op kantoor te zitten, dat merk ik vooral aan mijn houding. Maar ik vind het werk erg leuk om te doen en het is tof om teksten te schrijven voor zowel online als print! Ik hoop dat ik er de komende tijd veel kan leren.

Deze boeken las ik in juni

Yes, in juni las ik weer een mooi stapeltje boeken! Heb je het artikel al gelezen waar ik deze boeken bespreek en waar ik je vertel welke boeken ik in juli wil lezen?

♥ Liane Moriarty – Het geheim van mijn man (★★★★☆)
♥ Aline van Wijnen – Halsoverkop (★★☆☆☆)
♥ Nicola Yoon – Alles wat je lief is (★★★★☆)
♥ Angie Thomas – The Hate U Give (★★★★☆)
♥ Claudia Gray – Een miljoen werelden met jou (★★★★☆)
♥ Colleen Hoover – 9 november (★★★★☆)

Gelezen in juni + TBR juli

Mijn plannen voor juli

Deze maand loop ik weer fulltime stage bij GIRLZ! Er staan een heleboel verjaardagen op de planning en ik ga met vriendinnen naar Breda Live, naar Despicable Me 3 en we gaan ook eindelijk samen de rest van Pretty Little Liars kijken. Ook staat er een etentje met een goede vriendin op de planning en waarschijnlijk een dagje naar de dierentuin met ons groepje oude stagiaires (van de Efteling). Laten we er weer een mooie maand van maken!

Heb jij leuke plannen voor komende maand? 🙂

Mijn juni: 24e verjaardag, citytrip Kopenhagen en zomerstage!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 6 juli 2017 / 15:09

    Ik ben verliefd op je foto met je stapel boeken, haha! Ze passen zo goed bij elkaar! <3 En ik ben heel benieuwd naar je artikel van Kopenhagen, ik twijfel nog een beetje of we in februari zullen gaan.

  2. 7 juli 2017 / 14:42

    Wat super leuk dat je stage loopt bij de Girlz! Vroeger las ik dat tijdschrift vaak. Heel slim ook dat je meer werkervaring op wilde doen. Kan alleen maar van pas komen, toch? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.