5x favoriete films en series van de afgelopen tijd

Nog meer controlfreaks in the house? Sinds dit jaar houd ik bij welke films en series ik dit jaar heb gezien en het leek me wel leuk om deze met jullie te delen. Het zijn niet per se films of series die dit jaar zijn gemaakt, maar die ik dit jaar heb gezien. Kijk je mee?

5 favoriete films
Tot nu toe keek ik dit jaar 32 films. In januari gingen we naar Krakau, waardoor we veel films keken over de Tweede Wereldoorlog. Verder keken we alle films van Pirates of the Caribbean, als voorbereiding op de nieuwe film. Van alle films die ik keek dit jaar heb ik een top 5 samengesteld met films die ik het leukst of meest bijzonder vond.
★ Split: Ik vond deze film heel tof om te zien en ik vind het sowieso interessant om iets te zien of te lezen over persoonlijkheidsstoornissen. Split vertelt een goed en interessant verhaal en is echt een aanrader.
Vaiana: Hartjes voor deze Disneyfilm! Ik vond dit echt een leuke, grappige en verfrissende film met veel vrolijke liedjes. Aanrader!
The Circle: Deze film kreeg best wel slechte beoordelingen, maar ik vond het een sterke film die je aan het denken zet.
Beauty and the Beast: Een glimlach van begin tot eind, genoten met volle teugen en applaus na afloop: echt een geweldige verfilming van Beauty and the Beast!
Despicable Me 3: Je kan toch niet anders dan vrolijk worden van deze films?
Verder vind ik La La Land, Brimstone, Life en Inside Out ook zeker het vernoemen waard.

5 favoriete series
How to Get Away with Murder (seizoen 1 en 2): Deze serie is echt leuk als je van spanning en humor houdt.
Riverdale (seizoen 1): Ik vond Riverdale echt een toffe, leuke en spannende serie!
Orange Is The New Black (seizoen 5): Ik vond de afleveringen van het nieuwste seizoen niet zo boeiend en zelfs een beetje langdradig. Aan het einde van seizoen vijf moest ik toch wel even een traantje wegpinken. Wat hou ik van de personages in deze serie ♥️
Game of Thrones (seizoen 1, 2 en 3): Na heel lang uitstellen zijn mijn vriend en ik eindelijk begonnen aan Game of Thrones. Mijn vriend heeft de boeken gelezen en hij wilde wachten met het kijken van de serie totdat alle boeken waren verschenen. Dat kan nog wel een tijdje duren, dus we zijn toch begonnen. Het is een verslavende serie, maar ik ben er niet zo lyrisch over als anderen. Er zitten wel spannende en onverwachte scènes in die het leuk maken, maar sommige personages of verhaallijnen interesseren me niet zo. We hebben in een paar weken de eerste drie seizoenen gekeken, dus ik verwacht dat we de volgende seizoenen ook binnenkort af kunnen strepen.
The Big Bang Theory (seizoen 10): Toen mijn vriend voorstelde om The Big Bang Theory te kijken, twijfelde ik een beetje. Ik wist niet of het echt wat voor mij zou zijn, maar ik vind het echt een geweldige serie! Dit jaar keken we het tiende seizoen. Het einde van de laatste aflevering, oh my god ♥️ Ik kan niet wachten op het elfde seizoen.
Ik keek ook het vierde seizoen van New Girl, het eerste seizoen van Thirteen Reasons Why en het zesde seizoen van Suits. Liefde voor die series! ♥️ Volgende week ga ik samen met vriendinnen eindelijk de laatste zes afleveringen van Pretty Little Liars kijken. Ik ben benieuwd! We keken ook het eerste seizen van Hannibal, maar dat vond ik niet zo’n leuke serie.

Wat zijn jouw favoriete films en series van de afgelopen tijd? 🙂

5x favoriete films en series van de afgelopen tijd

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 18 augustus 2017 / 13:44

    Vaiana vond ik echt leuker dan verwacht! Game of Thrones wordt echt elk seizoen beter, het wordt echt heel tof! 🙂

  2. 18 augustus 2017 / 14:43

    Leuke blogpost. Ik ben erg benieuwd naar How to get away with murder, die serie staat hoog op mijn to-watch lijstje. Beauty and the Beast was ook echt een mooie en fijne film. Zelf vond ik Riverdale ook erg leuk, ik kijk uit naar het tweede seizoen. Zelf heb ik de afgelopen weken niet echt nieuwe series gekeken, ik zie eigenlijk door de bomen het bos niet meer ér is zoveel te zien! Twee van mijn favoriete series zijn Prison Break en Gossip Girl, hiervan kijk ik af en toe nog afleveringen opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.