De eerste reis van 2018 gaat naar…

Yes! Ik typ dit artikel met een grote glimlach op mijn gezicht. De titel verklapt het al: er staat een reisje op de planning! En ik hoef nog maar 11 nachtjes te slapen voordat ik in het vliegtuig stap. Kijk je mee?

Afstuderen en werken

Als je mij een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat ik druk bezig ben met afstuderen. In 2017 heb ik de masterstudie Communication and Information Sciences gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Mijn laatste studiejaar, en daarom besloot ik om voor de laatste keer stage te lopen. Ik wilde mijn cv uitbreiden en ik besloot om in de zomervakantie stage te lopen bij GIRLZ, zodat ik geen vertraging op zou lopen met mijn studie. Daardoor heb ik afgelopen jaar geen verre reis gemaakt en geen vakantie genomen, maar wel met het plan om na mijn studie een paar weken op vakantie te gaan, voordat het werkleven zou gaan beginnen. Dit was heel lang mijn ideale plan, totdat ik de vacatures een beetje in de gaten ging houden en een vacature tegenkwam die perfect aansloot. Ik zou spijt krijgen als ik er niet op zou solliciteren, niet geschoten is toch altijd mis? Ik kreeg de baan en daar ben ik onwijs blij mee! Helaas moeten mijn vakantieplannen dus wel aangepast worden. Ik heb bij mijn nieuwe baan aangegeven dat ik op zijn minst een weekje vakantie nodig had tussen het inleveren van mijn thesis en het starten bij mijn nieuwe baan. Gelukkig was dat mogelijk en kan ik twee weken later beginnen dan het plan was. Ik heb gisteren mijn masterthesis ingeleverd en nu is het wachten op de uitslag, heel spannend! Begin februari moet ik dan mijn afstudeerdocument inleveren en de dag erna stap ik op het vliegtuig om even een weekje te ontspannen. Dan heb ik nog drie dagen vrij en begin ik als Online Content Marketeer bij mijn nieuwe baan!

De bestemming!

Nog 11 nachtjes slapen en dan stappen we op het vliegtuig naar… Dubai! Ik heb er zoooveel zin in 😀 Ik moet zeggen dat Dubai nooit echt op mijn reislijstje stond. Ik houd van bestemmingen waar je geweldige natuur hebt en waar je kan zien dat de geschiedenis een grote invloed heeft gehad op hoe de plek nu is. We hadden nu maar een weekje de tijd om ertussenuit te gaan, waardoor ik op zoek ging naar bestemmingen die de moeite waard waren voor een week. We hadden ook een week op het strand kunnen gaan liggen, maar volgens mij is Dubai de perfecte mix tussen toffe highlights bezoeken en ontspannen. In Dubai wil ik genieten van het uitzicht vanaf de Burj Khalifa, mijn ogen uitkijken in de Dubai Mall en Mall of the Emirates, de Jumeirah moskee bezoeken, Palm Jumeirah bezoeken waar hotel Atlantis The Palm staat, struinen door de souks, haaien bekijken in het Dubai Aquarium, de fonteinshow bekijken, de oude cultuur opsnuiven in stadsdeel Al Fahidi en bloemen bekijken in Dubai Miracle Garden. Daarnaast wil ik sowieso een dagje de woestijn in en een dagje naar Abu Dhabi om de Sheikh Zayed Grand Mosque te bezoeken. Verder hebben we een zwembad op het dak van het hotel, dus we kunnen ook af en toe een duik nemen en lekker ontspannen. Ik kan niet wachten!

Ben jij weleens in Dubai geweest? 🙂 Tips zijn welkom!

De eerste reis van 2018 gaat naar...

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

5 Reacties

 1. 23 januari 2018 / 14:55

  Heel veel plezier gewenst in Dubai!!! Hopelijk kan je echt even ontspannen voordat je nieuwe baan begint.

 2. Anny
  23 januari 2018 / 16:32

  Ik denk dat een week te kort is ?als ik al die plannen zie.
  Maak er samen maar iets moois van ?

 3. 23 januari 2018 / 20:19

  Wat een waslijst! De oude cultuur lijkt me tof. Heel erg veel plezier in Dubai!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.