Tijd voor wijn: leuk persoonlijk nieuwtje!

Yes! Vandaag geen tijd voor thee, maar tijd voor wijn: ik heb namelijk leuk nieuws dat ik met jullie wil delen! Schenk voor jezelf wat lekkers in (het mag ook iets anders zijn dan wijn) en lees gezellig mee 🙂

Tijd voor wijn

Yes, 2018 begint goed voor mij! Mijn plan voor na mijn masterstudie was om een toffe baan te zoeken. Daarom hield ik de laatste tijd de vacatures goed in de gaten, gewoon om te kijken voor welke functie ik wilde gaan en bij wat voor bedrijf ik zou willen werken. Ik zag een heel toffe vacature voorbij komen waarbij ik mezelf meteen in het functieprofiel herkende en ik had er meteen een goed gevoel bij. Ik zat helaas nog middenin de stress van mijn thesis en ik was nog niet van plan om écht te gaan solliciteren, ik wilde me eigenlijk alleen oriënteren. Na mijn studie was ik nog van plan om even vakantie te nemen (iets wat ik afgelopen jaar niet heb gedaan) en daarna rustig de tijd nemen om te solliciteren. Toch vond ik de vacature te leuk om er niks mee te doen en ik wilde hem echt niet aan me voorbij laten gaan. Op 13 december stuurde ik mijn sollicitatie op en ruim een week later had ik mijn kennismakingsgesprek. Het gesprek ging heel goed en het was een fijn gesprek vanuit beide partijen, goed nieuws! Net na kerst werd ik uitgenodigd voor het tweede gesprek. Thuis moest ik een opdracht voorbereiden en daar waren ze gelukkig heel positief over. Ik vond het ook leuk om de opdracht te maken, dus dat is een goed teken. Het tweede gesprek was wel een stuk pittiger dan het eerste gesprek, maar dat is ook wel logisch. In de eerste week van januari kreeg ik een telefoontje met een uitnodiging voor het derde gesprek, waarbij we de functie en het contract hebben besproken. Daarbij zijn we tot een akkoord gekomen, wat betekent dat ik een baan heb!!! 😀 Ik ben er zo blij mee, vooral omdat de functie precies is waar ik blij van word en ik heb er ook echt een goed gevoel bij. Vanaf half februari ga ik aan de slag als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group (daar vallen Skidôme, IceKart en Indoor Skydive Roosendaal onder). Of zoals mijn vriend zei: Online Content Musketier, ook een leuke functietitel haha 😉 Concreet betekent dit dat ik voor die drie bedrijven verantwoordelijk ben voor het meedenken en uitrollen van creatieve campagnes, de content op alle websites, het beheren van de social media kanalen en review sites, e-mailmarketing en blogs. Ik ga 40 uur per week aan de slag en ik heb er heel veel zin in!

Reading Traveller

Wat betekent dit voor Reading Traveller? Don’t worry, ik blijf gewoon lekker bloggen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik me niet meer aan een strak schema ga houden. Ik heb de afgelopen 2,5 jaar (bijna) altijd drie keer per week een nieuw artikel geplaatst, maar daar ga ik niet naar streven als ik fulltime ga werken. Om mezelf een beetje te beschermen wil ik proberen sowieso een keer per week te bloggen en alleen als het lukt wat vaker. Ik ga in ieder geval mijn best doen om leuke artikelen te blijven schrijven 🙂 Het lezen wil ik er ook echt inhouden, want dat vind ik veel te leuk. Bereid je trouwens ook voor op nieuwe content, bijvoorbeeld over skiën, icekarten of indoor skydiven (dit laatste heb ik al een keer gedaan, heel tof!). Als Online Content Marketeer moet ik natuurlijk wel weten waar ik over schrijf, dus ik ga zeker een keertje icekarten en ook leren skiën 🙂 Verder heb ik natuurlijk vakantiedagen en hoop ik nog lekker veel mooie tripjes te gaan maken. Mijn vriend en ik gaan dit jaar waarschijnlijk wat steden bezoeken met de auto (zoals Berlijn of Gent), ik kan niet wachten! Ook staat er in februari een tripje op de planning, maar er is nog niks geboekt in verband met mijn thesis. Ik ga dus nog even hard aan de slag om mijn masterstudie goed af te ronden en dan kan ik hopelijk deze maand mijn thesis nog inleveren!

Proost!

Tijd voor wijn: leuk persoonlijk nieuws!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

14 Reacties

 1. 18 januari 2018 / 10:55

  Wooooo wat leuk zeg! Van harte gefeliciteerd!! Ik wens je heel veel plezier en succes met je nieuwe baan! <3 En het is goed om je geen deadlines te geven met je blog.. dat doe ik ook niet (ik werk ook fulltime) en dat is erg fijn! 🙂 Xx

 2. 18 januari 2018 / 11:02

  Gefeliciteerd!!! Echt enorm fijn om te horen dat het je gelukt is!

 3. 18 januari 2018 / 12:15

  Jaaa gefeliciteerd! Toppertje! Heel veel plezier met je nieuwe baan! <3

 4. 18 januari 2018 / 17:16

  Wat een leuk nieuws zeg! Heel veel succes en plezier bij je nieuwe baan 😀

 5. Anny
  18 januari 2018 / 22:17

  Wat ben je toch een kanjer ?

 6. Sylvia
  19 januari 2018 / 20:43

  Gefeliciteerd! Super leuk voor je en nog succes met de laatste thesis lootjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.