5x nieuwe favorieten #2

Tijd voor een nieuw artikel met favorieten van de laatste tijd! Een tijdje terug plaatste ik een artikel met favorieten en ik vond het heel leuk om dit artikel te schrijven. Ik merkte dat ik weer genoeg leuke items had om over te schrijven, dus bij deze weer een artikel! Het zijn dit keer vooral huishoudelijke items, kijk je mee?

Mintgroene airfryer (bol.com, € 155,-): ik twijfelde al meer dan een jaar om een airfryer aan te schaffen. Het leek me een handige hulp voor in de keuken, iets waar je aardappeltjes en groenten in kan klaarmaken, maar ook frietjes, snacks en zelfs cakes en taarten. Ik had voor € 170,- aan cadeaubonnen van bol.com, dus ik wilde een grotere aankoop doen. Mijn oog viel op de mintgroene airfryer van Philips en alleen al vanwege de kleur wilde ik hem hebben! Het is nog een klein beetje wennen met de baktijden, maar ik vind het tot nu toe een handige hulp in de keuken. En hij is gewoon pretty ♥ Tot nu toe heb ik tosti’s, aardappeltjes, broccoli (geen succes), frietjes en snacks klaargemaakt in de airfryer.  Op de achtergrond van onderstaande foto zie je trouwens onze pesto verde keukenwand. We hebben hem inmiddels al bijna 4,5 jaar en ik ben er nog steeds zo blij mee!

Afwasborstel (Flying Tiger): nog een keukenhulp! Hoe geweldig is deze afwasborstel? Samen met vriendinnen deden we begin deze maand het dobbelspel met cadeautjes en ik ben heel blij dat ik deze leuke afwasborstel heb gewonnen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik steeds de oude afwasborstel gebruik en deze nog niet in gebruik heb genomen, ik vind het zo zonde als hij vies wordt!

Pilea Peperomioides met pot (TIEN in Tilburg, € 19,95): we hebben een aantal plankjes naast de klok hangen en ik vond het laatst tijd om de indeling te veranderen. Nu heeft het bovenste plankje een boekenklok, daaronder liggen mooie reisboeken en het onderste plankje stond een tijdje leeg. Ik vind de pannenkoekenplant echt een mooie en speelse plant voor in huis, dus ik was helemaal blij toen ik deze tegenkwam bij de superleuke conceptstore TIEN. Ik heb hem al een paar weken en ik vind het een gezellige toevoeging aan de woonkamer. Het gaat tot nu toe trouwens echt goed om hem te verzorgen!

Lichtslinger (Xenos, €4,99): op onderstaande foto zie je de lichtslinger waar ik voor heb gestreden tijdens het dobbelspel met kerst. We moesten voor het spel allemaal cadeautjes kopen van vijf euro, dus we besloten even binnen te lopen bij de Xenos. Toen de lichtslinger eenmaal in het spel was, wilde ik hem toch wel heel graag zelf hebben! Hij hangt nu over de boekenkast heen en ik vind het een leuk effect geven, vooral als het licht uitstaat en de lampjes aanstaan.

Letterbord (bol.com, € 29,95): ook de slaapkamer had een kleine upgrade nodig en ik zag de vintage letterborden regelmatig voorbij komen. Het leek me leuk om dit letterbord in de slaapkamer op te hangen en er dan speelse quotes op te zetten in plaats van diepe levensquotes, zodat je ervan moet grinniken als je ernaar kijkt. Steeds als ik er iets nieuws op heb staan, plaats ik het trouwens op Instagram! Dit is inmiddels de vierde quote, dus ik ga er binnenkort weer eens iets nieuws op zetten.

Welke van mijn favorieten is jouw favoriet? 🙂

5x nieuwe favorieten #2

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 28 januari 2018 / 11:05

    Wij hebben ook een airfryer en we gebruiken hem echt super vaak!

  2. Anny
    28 januari 2018 / 12:19

    Ik mis nog de cactus van d e.d. Ikea ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.