Gelezen in januari + TBR februari

De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij, dus dat betekent een nieuw overzichtje met boeken die ik gelezen heb! Ik heb in januari gelukkig een mooi stapeltje boeken kunnen lezen, hopelijk kan ik dit ritme vasthouden. Hoeveel boeken las jij in januari?

Gelezen in januari

Ik begon het jaar met Aan mijn lieve van Emily Trunko. Dit boek staat vol met prachtige nooit verstuurde brieven die mensen hebben ingezonden. Ik had niet verwacht dat ik het boek zo mooi zou vinden, maar bij iedere brief stel je je de situatie voor waar de mensen in zitten en sommige brieven raakten me echt. Daarna las ik het laatste deel van de Geek Girl serie, Voor altijd van Holly Smale, wat weer een vermakelijk boek was, maar ik vond het niet ijzersterk. Library Kiss van Kasie West volgde daarna, een boek waar ik niet zoveel verwachtingen van had. Uiteindelijk vond ik het echt een fijn en lief verhaal dat ook de diepte inging. Ik las deze maand nog een laatste deel van een serie, namelijk Onweerstaanbaar van Rebecca Yarros. Ik vind New Adult boeken heerlijk, maar ik ben niet ondersteboven van dit laatste deel. Bucketlist reizen van Marloes de Hooge las ik daarna, een boek dat je meeneemt naar de 25 mooiste plekken van de wereld (volgens de schrijfster). Het is heerlijk om weg te dromen bij alle plaatjes en tips, maar niet heel vernieuwend tussen alle andere reisboeken die er al zijn. Het laatste boek van de maand is De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli. Ik ben hem nog aan het lezen, maar die krijg ik wel uit voordat de nieuwe maand begint. Ik vind het tot nu toe een fijn en vermakelijk verhaal, ik ben benieuwd hoe het afloopt!

TBR februari

Mijn stapeltje met ongelezen boeken ziet er nog ongeveer net zo uit als de vorige keer, maar dan natuurlijk zonder de boeken die ik deze maand las. In februari ga ik een week naar Dubai, dus ik verwacht dat ik dan lekker veel kan lezen. Niet dat ik van plan ben om daar hele dagen te gaan lezen, want er is genoeg te doen, maar we hebben ook een vlucht van zeven uur voor de boeg. Verder hebben we een zwembad op het dak van het hotel waar ik mezelf al zie liggen met een boek en over het algemeen neem ik meer de tijd om te lezen op vakantie. Ik ben van plan om sowieso één dik boek mee te nemen (ik twijfel tussen Carry On, Hof van Vleugels en Verwoesting en Winter), maar ik denk dat het de tweede wordt. Ik heb nog geen lijstje met titels die ik deze maand móét lezen van mezelf, ik ga gewoon lekker kijken waar ik zin in heb en hopelijk kan ik dan weer een mooi stapeltje laten zien komende maand!

Welke boeken wil jij gaan lezen in februari? 🙂

Gelezen in januari + TBR februari

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 31 januari 2018 / 10:36

    Echt fijn dat je weer wat meer in de leesflow zit en dat je meer boeken van je stapel kunt lezen/hebt gelezen! Ik heb in januari minder boeken gelezen dan ik had gehoopt, maar alsnog wel een fijne leesmaand gehad. Ook heb ik in februari weer een soort van TBR opgesteld met wat moetjes en magjes, haha! Heerlijk vooruitzicht wel!

  2. 31 januari 2018 / 16:06

    Ik ben ook benieuwd naar Library kiss. Maar ik heb op het moment nog geen idee welke boeken ik in februari wil gaan lezen. Het plan was om De voordelen te gaan lezen in januari waarschijnlijk komt die nu op de lijst van februari.

  3. 3 februari 2018 / 18:45

    Library Kiss lijkt me echt zo’n heerlijk luchtig boek voor tussendoor, ik hoop die binnenkort eens in de bibliotheek te vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.