5x nieuwe favorieten #1

Hallo lieve lezer, wat gezellig dat je de tijd neemt om dit artikel te lezen! Ik ben alles behalve een beauty- of fashionblogger, maar ik vind het wel erg leuk om nieuwe favorieten met jullie te delen. Op de een of andere manier ben ik de laatste tijd enorm veel aan het shoppen. Ik weet niet of dat komt doordat ik zo druk bezig ben met mijn studie (en dus studie ontwijkend gedrag vertoon) of dat het komt doordat ik op vijf minuten lopen van de Primark werk. Kijk je mee naar 5 nieuwe favorieten? 🙂

★ Make-up tasje (Primark, € 4,00): laatst was een van mijn beste vriendinnetjes jarig en ik heb haar een dagje sauna cadeau gegeven. Ik wilde niet alleen op een kaart schrijven dat ik haar een dagje sauna wilde geven, maar er ook iets leuks omheen doen. Hoe schattig is dit make-up tasje? Ik vond hem zó leuk dat ik hem een paar weken daarna ook voor mezelf heb gekocht, haha. Heel blij mee!

5x nieuwe favorieten #1

★ Odorex Extra Dry Spray (Kruidvat, €5,99): ‘overmatige transpiratie’ klinkt vrij heftig, maar wat is deze deodorant fijn! Ik had een tijdje geleden een artikel gelezen op Girlscene over een extreme deodorant en ik wilde hem graag proberen. Je moet voordat je gaat slapen twee spraytjes per oksel spuiten, de volgende ochtend gewoon douchen en dan heb je twee tot drie dagen geen last van vervelende geurtjes. Ideaal! Verder lijkt zes euro veel voor een flesje van dertig milliliter, maar aangezien je deze deodorant maar een paar keer per week gebruikt voor een paar spraytjes, gaat hij helemaal niet snel op.

5x nieuwe favorieten #1

★ Highlighter (Primark, € 8,00): ik ben nogal late to the party, maar ik heb sinds kort highlighter toegevoegd aan mijn dagelijkse make-up routine. Ik besloot niet gelijk een dure highlighter te kopen, maar er gewoon eentje mee te nemen van de Primark. Het bevalt tot nu toe erg goed! Ik vind de highlighter echt een mooie frisse glow geven en een subtiele toevoeging aan het totaalplaatje. Een van mijn beste vriendinnetjes heeft me al een highlighter van MAC aangeraden, maar ik ga eerst even deze opmaken.

5x nieuwe favorieten #1

★ Tasje (Primark, € 10,00): ik ga bijna overal naartoe met mijn Herschel rugzak, maar het is niet altijd praktisch om met een grote tas op pad te gaan. Als ik bijvoorbeeld een avondje uit eten of naar de bios ga, vind ik het fijner om een klein tasje mee te nemen. Ik had alleen geen leuke, kleine tasjes meer. Verrassing: bij de Primark nam ik dit mooie exemplaar mee!

5x nieuwe favorieten #1

★ Okergele sjaal (Primark, €8,00): je hebt de sjaal natuurlijk al voorbij zien komen in dit artikel, maar wat ben ik blij met deze nieuwe sjaal! Ik heb een zwart leren jasje dat ik dagelijks draag en daar wilde ik nog een mooie sjaal bij hebben. De kleur okergeel vind ik ontzettend mooi in combinatie met zwart en ik had online al een paar sjaals op het oog, maar die waren net uitverkocht toen ik wilde bestellen. Tijdens een van mijn Primark sessies kwam ik deze mooie sjaal tegen en ik ben er nog steeds heel blij mee. Hieronder zie je hem alvast een paar keer in actie 😉

5x nieuwe favorieten #1

Shopping is always a good idea

Het lijkt bijna een Primark advertorial, maar dat is het (helaas) niet, haha. Ik werk dus in Eindhoven op loopafstand van de Primark en ik vind het ideaal om na het werk nog even de stad in te duiken (het is dan ook helemaal niet druk). Stiekem koop ik steeds allemaal dingen die ik niet echt nodig heb, maar ik heb er wel een heleboel nieuwe favorieten bij! Laat me vooral weten of jullie zulke artikelen leuk vinden, want ik heb stiekem nog een heleboel favorietjes die ik nog niet besproken heb (ik heb bijvoorbeeld ook ge-wel-dige nieuwe pantoffels en leuke nieuwe jurkjes).

Welke van mijn favorieten is jouw favoriet? 🙂

5x nieuwe favorieten #1

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

6 Reacties

 1. Aesa
  15 oktober 2017 / 19:08

  “Tijdens mijn Primark sessies…” hahaha, wat een super leuk artikel mop! Vond het heel leuk om te lezen wat je favorieten zijn van de laatste tijd (al hoewel ik het stiekem al wist hihi). Je hebt de producten ook heel mooi gefotografeerd! Vaker dit artikelen doen, leuk! Voor de rest staat je okergele sjaal je fantastisch en ben ik nog steeds suuuuuperblij met mijn hartjes toilettas <3!

 2. Kaylin
  15 oktober 2017 / 19:15

  Hele mooie sjaal! Van tijd tot tijd vind ik zo’n artikel wel tof.

 3. Sharona
  16 oktober 2017 / 00:37

  Ik vond het best leuk om te lezen, maar ik zou het toch bij je specialiteit houden: boeken!!!!

 4. 16 oktober 2017 / 06:19

  He, wat een leuke nieuwe rubriek! Ik vind je tasje echt heel erg leuk! <3

 5. 16 oktober 2017 / 15:02

  Oehja, een high lighter wil ik binnenkort ook gaan uitproberen!

  Zelf gebruik ik sinds kort een deodorant van Sanex, maar één keer sprayen op een dag is een dag zonder geur. Zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.