Must visit in Dubai: Dubai Miracle Garden

Een bloementuin midden in de woestijn? Dubai heeft het! Tijdens onze vakantie in Dubai bezochten mijn vriend en ik de Dubai Miracle Garden. Als bloemenliefhebber keek ik hier mijn ogen uit. Benieuwd geworden? Ik vertel je er graag meer over!

Dubai Miracle Garden

Dubai is een stad waar je je ogen uitkijkt. Het ene moment verrek je bijna je nek om alle hoge gebouwen te bekijken en op het andere moment bekijk je de zonsondergang in een eindeloze woestijn. Er zijn gigantische shopping malls waar je kan skiën of onder een aquarium door kan lopen: er is voor iedereen wel wat leuks te doen. Ik keek er erg naar uit om de Dubai Miracle Garden te bezoeken. Ik ben gek op bloemen, ik kan er echt blij van worden. Dubai Miracle Garden is een soort grote bloementuin waar je lekker rond kan lopen en kan genieten van de kleurrijke bloemen in leuke vormen. In Dubai merk je echt dat ze overal de beste, grootste of snelste in willen zijn. Zo vind je in Dubai Miracle Garden ’s werelds grootste bloemenklok en een Airbus A380 van Emirates die is nagebouwd op ware grootte. In dit artikel laat ik je vooral foto’s zien van alle mooie bloemen!

Must visit in Dubai: Dubai Miracle Garden

Must visit in Dubai: Dubai Miracle Garden

Een bloementuin in de woestijn

Later op de dag hadden wij een woestijnsafari staan, waardoor we in de late ochtend naar Dubai Miracle Garden gingen. Wij hebben ongeveer twee uur rondgelopen in dit park en daarom is het ideaal om het te combineren met een andere activiteit. Het is een klein halfuurtje rijden vanaf de Dubai Mall en dat is prima te doen met een taxi. Wij betaalden € 7,50 per persoon voor de entree. Je kan Dubai Miracle Garden alleen bezoeken in de winter, de zomerse temperaturen in Dubai zijn veel te hoog voor de bloemen om het te overleven. Daardoor wisselen ze wel ieder seizoen met andere vormen en sculpturen en zal de bloementuin er dus ieder seizoen anders uitzien!

Zou jij een bezoekje willen brengen aan de Dubai Miracle Garden? 

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 23 februari 2018 / 15:33

    Wauw wat ziet dit er prachtig uit!! Helaas ben ik hier niet geweest toen ik in Dubai was, daar heb ik nu wel een beetje spijt van haha. Nouja, wel meer redenen om nog eens terug te gaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.