Mijn februari: Dubai, fulltime werken en afstudeerceremonie!

Wauw! Februari is een maand vol mijlpalen. Op 1 februari kreeg ik te horen dat ik afgestudeerd was, daarna ging ik een weekje op vakantie naar Dubai, ik begon met mijn fulltime baan en ik vierde mijn afstudeerceremonie! Wat een bijzondere maand. Lees je gezellig mee?

Dubai

Samen met mijn vriend ging ik een weekje naar Dubai. Ik moest er even tussenuit na mijn studie en voordat ik fulltime aan het werk zou gaan. Ik wilde de zon opzoeken maar ook dingen ondernemen, dus we kwamen uit bij Dubai! We hebben veel gedaan en gezien, maar ook lekker aan het strand gelegen. Ik heb tot nu toe blogjes online gezet over Burj Khalifa en Dubai Miracle Garden, maar er komen uiteraard nog meer blogjes aan!

Fulltime werken

Op 14 februari ben ik begonnen met mijn eerste fulltime baan! Ik noem het ook wel mijn ‘grotemensenbaan’ 😉 Ik werk als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group. Dit is een overkoepelende naam voor Skidôme RucphenSkidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal. In een notendop ben ik verantwoordelijk voor het meedenken en uitrollen van creatieve campagnes, de content op alle websites, e-mailmarketing, blogs schrijven en onderhouden en het beheren van de social media kanalen en review sites. Ik werk in een jong en dynamisch team en ik moet zeggen dat ik me heel welkom voel en dat eigenlijk iedereen aardig en behulpzaam is. Het is natuurlijk wel even wennen om van 24/7 studeren te switchen naar 40 uur werken, maar het ritme gaat me tot nu toe best goed af. Wat ik ook tof vind is dat ik merk dat ik nu echt iets te zeggen heb en dat er waarde wordt gehecht aan mijn mening (dat is vaak wel anders als je bijvoorbeeld ergens stage loopt). Ik heb het tot nu toe dus zeker naar mijn zin! 🙂 Verder heb ik er trouwens ook al een proefles skiën op zitten en ik ben gaan ijskarten met vrienden, wat allebei erg leuk was! Ik moet natuurlijk wel weten waar ik over schrijf. Indoor skydiven ga ik binnenkort ook weer een keer doen en wie weet ook wel een proefles snowboarden!

Mijn februari: Dubai, fulltime werken en afstudeerceremonie!

Afstudeerceremonie

Op 1 februari kreeg ik te horen dat ik was afgestudeerd, yes! Eind februari was mijn afstudeerceremonie. Van tevoren was ik best wel nerveus, want ik moest ook een presentatie geven. Ik had er natuurlijk vrij weinig zin in om een presentatie voor te bereiden, want ik was pas net begonnen bij mijn nieuwe baan. Gelukkig heb ik toch nog de energie gevonden om een presentatie in elkaar te flansen en voor te bereiden en ik ben eigenlijk wel trots op het resultaat. De presentatie ging gelukkig ook echt goed! Daarna mocht ik mijn diploma tekenen en kreeg ik nog wat aardige woorden te horen van mijn begeleider. Superleuk! Er kwamen nog drie andere studenten na mij met een presentatie en toen was het tijd voor de borrel. Ik had familie meegenomen naar de ceremonie en ik vond het erg leuk dat iedereen erbij was. Ook was het gezellig dat een van mijn uni vriendinnetjes ook was afgestudeerd en de andere twee master mates kwamen kijken, dus we waren weer even compleet! Ik vond het een geslaagde ceremonie en ik kijk heel positief terug op mijn studie op de universiteit 😀

Mijn februari: Dubai, fulltime werken en afstudeerceremonie!

Fun

Yay! Naast alle leuke dingen die ik hierboven noemde, deed ik nog meer leuke dingen: een dagje Breda en high tea’en met Marleen bij A Cup of Cake ★ uit eten met vrienden bij de Groene Vlinder in Tilburg ★ samen lunchen met mijn zus en nichtje ★ op Valentijnsdag uit eten met mijn vriend bij Enjoii in Tilburg ★ lunchen met vriendinnen bij Charelli in Breda ★ een verjaardag van vrienden waarbij we het jongens tegen de meisjes spel deden, en de meisjes natuurlijk wonnen! ★ uit eten met Aesa bij De Wagon in Tilburg ★ met vriendinnen naar Fifty Shades Freed in de bioscoop ★ uit eten met Vienna bij Ibiza Bites in Tilburg ★ oppassen op mijn lieve nichtje Roos ★ uit eten met familie om mijn afstuderen te vieren bij Stad Parijs in Hulten ★ een proefles skiën met vriendinnetje Vienna bij Skidôme Rucphen ★ ijskarten met vrienden bij IceKart Rucphen!

Mijn februari: Dubai, fulltime werken en afstudeerceremonie!

Gelezen in februari

Zoals je ziet was het een drukke maand, waarin ik maar twee boeken gelezen. Toch ben ik blij dat ik wel wat gelezen heb! Ik kreeg het boek Ikigai van mijn vriend en ik vond dat boek erg inspirerend en leuk om te lezen. Vurig viel helaas een beetje tegen. Hopelijk wordt het komende maand ietsje rustiger en kan ik meer de tijd nemen om te gaan lezen. Ik ben net begonnen in Showstopper, dus die wil ik sowieso uitlezen komende maand!

Francesc Miralles & Héctor Garcia – Ikigai (★★★★☆)
Jennifer L. Armentrout – Vurig (★★★☆☆)

Mijn plannen voor maart

We beginnen maart met een familieweekend naar Landgoed ’t Loo! Dit is de eerste keer dat we een familieweekend hebben, dus ik ben benieuwd! Ik heb er wel zin in om er even tussenuit te gaan 🙂 Verder hebben we een doop op de planning staan, mijn vriend viert zijn verjaardag, we hebben een bruiloft van vrienden en ik ga met een vriendin naar de sauna! Verder werk ik iedere week 40 uur bij mijn nieuwe baan, dus het wordt weer een drukke maar hopelijk fijne maand.

Heb jij een fijne maand gehad?

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Richard
    1 maart 2018 / 12:48

    Wauw! Wat een maand heb je achter de rug zeg! 🙂 erg leuk allemaal.

  2. 10 maart 2018 / 17:18

    Proficiat met je afstuderen en je nieuwe baan! IJskarten klinkt echt tof, dat wil ik ook wel een keertje doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.