Familieweekend in Landal Landgoed ’t Loo bij Zwolle

Afgelopen weekend gingen we met onze familie een weekendje naar Landal Landgoed ’t Loo. Spelletjes spelen, een geweldige escape room en bowlen: vandaag praat ik jullie bij over wat we allemaal gedaan hebben!

Zaterdag

Na mijn eerste fulltime werkweek reden mijn vriend, broer en ik vrijdagavond vanuit Tilburg naar Oldebroek, een rit van zo’n twee uur. Ondertussen stopten we even bij de Mac om wat te eten. We kwamen best laat aan bij het huisje dus we doken bijna gelijk ons bed in. Op zaterdagochtend ging ik mee zwemmen met mijn moeder, mijn zus, haar vriend en mijn lieve nichtje die alweer een paar maanden 1 jaar is. Superleuk om samen met haar te zwemmen! Na het zwemmen gingen we met z’n allen ontbijten. Die middag hadden we een escape room geboekt, dus na het ontbijt reden we naar Zwolle. Dit was de elfde escape room die ik speelde en ook gelijk de leukste! Binnenkort lees je daar meer over in een apart artikel over escape rooms 🙂 Terug in het huisje speelden we een potje Kolonisten van Catan, die mijn vriend en ik helaas niet wonnen. ’s Avonds aten we wat bij Brasserie Timber’s en daarna keken we Wie is de Mol? in het huisje. Mijn vriend en ik waren best wel moe na deze toch wel drukke dag, dus we doken al vroeg ons bed in!

Zondag

Op zondagochtend gingen we met mijn nichtje even kijken bij het peuterdansen. Ze was nog net te jong om echt mee te kunnen doen, haha. Na het gezamenlijke ontbijt begonnen we met een potje Monopoly dat eindeloos duurde. We besloten het potje even te onderbreken en naar Zwolle te gaan om een rondje te lopen. We bezochten Waanders in de Broeren, de Peperbus en de Sassenpoort. Bij Las Rosas ploften we neer op het terras voor een lunch in het zonnetje! Aan het einde van de middag reden we weer terug naar het park, want we hadden een bowlingbaan gereserveerd. Na een uurtje bowlen pakten we onze spullen in het huisje en was het weer tijd voor de lange terugrit naar huis!

Landal Landgoed ’t Loo

Wat gaat zo’n weekend toch snel voorbij! Het was gezellig om een keertje met z’n allen op pad te gaan en Landal Landgoed ’t Loo was daar een goede bestemming voor. Het huisje was prima (ik was een beetje huiverig na het onderzoek dat vorige week was gepubliceerd) en het park bood veel verschillende activiteiten aan, erg leuk! Je kon bijvoorbeeld indoor lasergamen, brownies bakken of meegaan met de wandeltocht. Genoeg te doen! Ik vond het leuk om te zien dat ze ook zoveel aanbieden in het laagseizoen. Verder vond ik het ook leuk om met de hele familie samen te zijn en gezellig spelletjes te doen. De escape room ‘The Experiment’ bij The Great Escape in Zwolle was het hoogtepunt, dit was echt een fantastische escape room die ik iedereen kan aanraden. Ook leuk trouwens om door Zwolle te slenteren, hier was ik nog nooit geweest!

Ben jij weleens in Zwolle geweest? 

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. Anny
    7 maart 2018 / 19:28

    Het was idd een erg leuk weekend ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.