Tijd voor thee: over samenwonen en ons verhuiskaartje

Het is weer tijd om gezellig bij te kletsen! Vandaag heb ik weer een kleine update voor jullie. Pak er een kop thee bij en wat lekkers – misschien een paaseitje? – dan beginnen we meteen!

Samenwonen

Ik ben verhuisd! Dat klinkt in principe wat heftiger dan het allemaal is, haha. Ik ben inmiddels al meer dan 5,5 jaar samen met mijn vriend. Ik kom zelf uit een klein dorpje in Noord-Brabant en mijn vriend heeft een appartementje in Tilburg. In het begin van onze relatie ging ik natuurlijk regelmatig naar hem toe, maar dat is door de jaren heen alleen maar meer geworden. Het scheelt natuurlijk dat hij op zichzelf woont, daardoor werd het ook een beetje ‘mijn plekje’. Er is inmiddels ook al een hoop veranderd aan de inrichting, haha. Toen ik aan de universiteit van Tilburg ging studeren (ongeveer één seconde lopen vanaf het appartement van mijn vriend) sliep ik eigenlijk al bijna nooit meer thuis. Het was praktisch veel makkelijker maar ook gewoon fijn om samen te zijn. Ik kon alleen nooit mijn steentje bijdragen qua financiën, omdat ik nog studeerde en met mijn bijbaantjes niet genoeg verdiende voor bijvoorbeeld de hypotheek. Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gelezen, heb ik sinds kort een fulltime baan. Nu ben ik bij mijn vriend ingetrokken en kan ik mezelf officieel een Tilburger noemen!

Ons verhuiskaartje

Ook al is er dus niet veel veranderd, ik wilde dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wilde ik graag een verhuiskaartje laten maken. Anouk van Another View maakte een geweldig verhuiskaartje voor ons. In november 2016 benaderde ik Anouk om een logo voor mijn website te maken. Hier ben ik nog steeds superblij mee en ik ben hem nog geen moment beu geweest! Toen ik een verhuiskaartje wilde laten ontwerpen, wist ik dan ook gelijk dat ik Anouk hiervoor wilde vragen. Ik had al een idee in mijn hoofd en Anouk heeft er weer iets heel tofs van gemaakt. De boekenkast, de lichtslinger en het pileaplantje staan ook daadwerkelijk in ons appartementje. Ook de achterkant is heel leuk geworden, maar die deel ik niet online omdat het adres erop staat. Anouk heeft in ieder geval weer een geweldig ontwerp gemaakt, ik ben er zo blij mee!

Daarnaast ging ik helemaal los met waxstempels. Met Kerst kreeg ik van een vriendinnetje heel leuke cadeautjes die ze mooi had ingepakt, waarbij ze ook een waxstempel had gebruikt. Ik vind het er zo leuk uitzien! Ik heb bij de Xenos een waxstempel gekocht met een apart setje wax in verschillende kleuren. Zo kreeg iedereen een envelop in de brievenbus met het verhuiskaartje erin die verzegeld was met een waxstempel!

Wat vind jij van ons verhuiskaartje?

Tijd voor thee: over samenwonen en ons verhuiskaartje

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

5 Reacties

 1. 3 maart 2018 / 08:35

  Superleuk nieuws zeg! Dan ben ik af en toe nog in de buurt ook haha, mijn vriendin woont in Tilburg en daar ben ik soms in het weekend 🙂 Heel veel plezier samen! Lijkt me heerlijk om je eigen boeken in te kunnen delen in de boekenkasten, haha! 🙂

 2. 3 maart 2018 / 15:27

  Wat een ontzettend leuk verhuiskaartje! Echt super schattig 🙂 En gefeliciteerd met jullie samenwonen!

 3. Marleen
  3 maart 2018 / 20:27

  Zo’n leuk kaartje en zo leuk om ‘m in de brievenbus te vinden! <3

 4. 5 maart 2018 / 21:37

  Wat leuk dat je nu officieel bent verhuisd! Ik vind het verhuiskaartje echt suuperleuk!

 5. 6 maart 2018 / 22:29

  Ik vind jullie verhuiskaartje echt prachtig. Hopelijk heb je ondertussen alles een plekje kunnen geven en kunnen jullie volop genieten van het samenwonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.