Mijn mei: werken en citytrip Berlijn!

Welkom in de nieuwe maand juni! Heb je een fijne maand achter de rug? Heb je elke dag gedaan waar je blij van wordt? Mei was voor mij een fijne maand: ik heb het nog steeds naar mijn zin op het werk, ik ging een lang weekend naar Berlijn met mijn vriend en ik deed een hoop leuke dingen! Kijk je gezellig mee?

Work, work, work

Ik ben alweer bijna 4 maanden fulltime aan het werk. Wat gaat de tijd snel! Ik had niet durven hopen dat ik het gelijk zo naar mijn zin zou hebben bij mijn eerste baan. Als Online Content Marketeer mag ik me vooral bezig houden met de online content kalender, e-mailmarketing, blogs en creatieve campagnes bedenken. Ik mag lekker veel schrijven en creatief bezig zijn: daar houd ik van! Hopelijk blijf ik het zo naar mijn zin hebben 🙂

Citytrip Berlijn!

Samen met mijn vriend was ik met Hemelvaart een lang weekend in Berlijn. Berlijn stond al heel lang op mijn lijstje en ik ben heel blij dat we deze stad eindelijk bezocht hebben. We hebben een fijn weekend gehad waarbij we vooral fietsend de stad hebben ontdekt. De sfeer in Berlijn vond ik heel prettig en ik heb echt genoten van alle verrassingen die de stad heeft. Ik moet het artikel nog schrijven, maar je kunt mijn artikel over eten en drinken in Berlijn wel al lezen 🙂

Fun

Yes, het gezelligste stukje van de maand: ik ging uit eten met vriendin Vienna bij Pino’s in Tilburg ★ een superleuke babyshower voor vriendin Irma! ★ gezellig oppassen op mijn lieve nichtje Roos ★ een heerlijk wellnesdagje met vriendin Aesa bij SpaPuur in Tilburg ★ de verjaardag van Maurice ★ uit eten met vriendin Vienna bij Het Ketelhuis in Tilburg ★ ontbijten bij Buutvrij met vriendin Lisa in Tilburg, gevolgd door een geslaagde shopsessie ★ lunchen met mijn vriend bij Het Dorstige Hert in Tilburg ★ lunchen met vriendin Irma bij Spijs & IJs in Rijen en shoppen bij Bastiaansen Modestad in Bavel ★ een avondje barbecueën bij mijn schoonfamilie ★ een dagje zonnen met mijn vriend bij recreatieplas ’t Zand in Alphen ★ een avondje barbecueën met ons gezin ★ een gezellig dagje Rotterdam verkennen met vriendin Aesa: ontbijten bij Sajoer, rondkijken bij de Markthal en een geslaagde late lunch bij LOT & DAAN!

Gelezen in mei

In mei las ik helaas maar één boek. Dat boek was SuperOlcay van Olcay Gulsen, het boek dat ik van mijn moeder kreeg toen we de masterclass van Olcay Gulsen bijwoonden. Erg interessant en leerzaam om over haar leven als ondernemer te lezen! Ook ben ik op 28 april begonnen met Een bijna definitieve lijst van nachtmerries, maar ik kwam er maar niet doorheen… Ik heb het boek nu bijna uit en hopelijk wordt juni een betere leesmaand!

♥ Olcay Gulsen – SuperOlcay (★★★☆☆)

Mijn plannen voor juni

Juni is de maand waarin ik alweer 25 word! Ik ga mijn verjaardag klein vieren met vriendinnen en de dag erna met familie. Verder staat het concert van Ed Sheeran op de planning, uit eten met ons gezin, een lunch met een vriendinnetje van de universiteit, een kledingruil met vriendinnen, twee verjaardagen en een avondje met de Efteling vriendinnen. Verder start ik met de online cursus Teksten corrigeren van Chinouk Thijssen! Ik heb zin in de maand juni, jij ook?

Heb jij een leuke maand gehad? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.