Mijn juli: Marrakech en musical On Your Feet!

Hallo lieve lezers! Ben je aan het genieten van het mooie weer, zoek je de verkoeling op of zit je net als ik iedere dag op kantoor in de airco? Ik hoop dat je in ieder geval een geweldige zomer hebt! Vandaag kijk ik terug op de maand juli, kijk je gezellig mee?

Werken

Op werkgebied gaat het eigenlijk allemaal z’n gangetje. Ik ben nu bijna een halfjaar fulltime aan het werk, wat vliegt de tijd! Ik heb het nog steeds naar mijn zin in mijn functie als Online Content Marketeer, dus ik heb bij dit puntje eigenlijk niet zo heel veel te vertellen. We zijn nu druk bezig met de zomeracties en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen voor Skidôme, Indoor Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen!

Marrakech

Samen met mijn vriend ging ik een weekje naar Marrakech. We zagen een beetje op tegen de tropische temperaturen (43° C), maar gelukkig wenden we snel aan de warmte. De wandelroutes uit de Time to momo reisgids zijn goed bevallen, een leuke manier om de stad te verkennen! De eerste drie dagen slenterden we door de stad en namen we Marrakech goed in ons op. Zo bijzonder dat je binnen een paar uur vliegen in een heel andere wereld bent! Vooral het bruisende Djemaa el Fna plein met marktkraampjes, henna tatoeëerders, slangenbezweerders en buikdanseressen vond ik leuk om te zien (maar ook ontzettend druk!). Ook brachten we een dagje door in het waterpark Oasiria om toch nog een beetje tot rust te komen en we bezochten de Ouzoud watervallen, echt een aanrader. Mijn artikel met tips over het eten staat al online, het artikel met tips over Marrakech zelf volgt nog!

Fun

Vorige maand nam ik me voor om in juli wat rustiger aan te doen. Ik plan mijn avonden en weekenden vaak helemaal vol, terwijl ik ook tijd voor mezelf nodig heb. Gelukkig ging dat in juli al wat beter! Natuurlijk was er ook ruimte voor gezellige dingen, zoals de verjaardag van schoonzusje Babette ★ vriendin Vienna komt gezellig langs: we koken courgetti en we kletsen de hele avond bij op het balkon ★ pannenkoeken eten bij vrienden Patrick en Lotte en hun mooie fotoboek van de trouwdag bekijken! ★ cocktails drinken met vriendin Aesa bij ZININ in Oisterwijk ★ de verjaardag vieren van mijn moeder ★ met vriendinnen Manon en Lisa naar de ladies night van Mamma Mia! Here We Go Again bij Euroscoop in Tilburg ★ op bezoek bij vrienden John & Lisa ★ met mijn moeder en zus lunchen bij Zeyn in Utrecht en daarna naar de swingende musical On Your Feet! ★ een avondje bijkletsen met vriendinnen Manon, Evi en Lindy ★ met vriendinnen op kraamvisite bij baby Hidde, het zoontje van Irma en Arné: zo bijzonder! ★ met mijn vriend een rondje lopen over de Tilburgse kermis, bij de grijpmachines won hij een knuffeltje voor me #couplegoals ★ met vriendin Vienna uit eten bij La Nonna in Tilburg!

Gelezen in juli

Yes, ik heb de leesflow weer een beetje te pakken! Ik las een paar interessante non-fictie boeken en ik ging als een speer door Obsidian, het eerste deel van de Lux-serie, wat misschien wel een nieuwe favoriete serie gaat worden. Ook Ari & Dante vond ik ontzettend mooi! Welke boeken heb jij gelezen in juli?

Brian Tracy – Eat That Frog (★★★★☆)
♥ Anki Wijnen – Snap! Fotograferen met je smartphone (★★★☆☆)
♥ Adam Silvera – Op het einde gaan ze allebei dood (★★★★☆)
♥ Jennifer L. Armentrout – Obsidian (Lux, #1) (★★★★★)
♥ Benjamin Alire Sáenz – Aristoteles & Dante ontdekken de geheimen van het universum (★★★★☆)

Mijn plannen voor augustus

In augustus heb ik alweer wat leuke dingen gepland: afspreken met oudklasgenootjes, een dagje met vriendin Aesa, uit eten met de pardushis, meeten met blogger Marleen van Favoritez en een dagje weg met mijn vriendinnengroep. Ook ga ik in augustus met Aesa naar Rome, zoveel zin in! Ik ben heel benieuwd naar deze geweldige stad, ik kan niet wachten. Heb je nog tips? Laat het me vooral weten!

Heb jij een leuke maand achter de rug? En ga je een leuke maand tegemoet?

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

3 Reacties

  1. 2 augustus 2018 / 09:41

    Wat een heerlijke maand heb je gehad en zo leuk om te zien dat je naast het fulltime werken nog zoveel tijd kan vrij maken voor leuke dingen! <3 Heel veel zin in onze date! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.