Mijn juni: werken, fun, 25e verjaardag en concert Ed Sheeran!

Hallo juli! Wat gaat de tijd snel en wat was juni weer een heerlijke maand. Op het werk gaat alles goed, ik deed weer een hoop gezellige dingen, ik vierde mijn 25e verjaardag en ik ging naar het concert van Ed Sheeran. Kijk je gezellig mee? 🙂

Fulltime werken

Het studentenleven is officieel afgelopen, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Sinds februari werk ik fulltime bij SIS Leisure Group. Daar vallen Skidôme Rucphen, Skidôme Terneuzen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal onder. Iedere werkdag rijd ik op en neer van Tilburg naar Roosendaal om daar als Online Content Marketeer aan de slag te gaan. Volgens mij zeg ik het iedere maand, en het begint misschien een beetje saai te worden, maar ik heb het nog steeds naar mijn zin. Mijn eerste ”grotemensenbaan” bevalt me supergoed: ik heb een gezellig team en ik had geen beter passende functie kunnen bedenken. Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, ik kan lekker veel schrijven en creatief bezig zijn.

Juni was ook op het gebied van werk een succesvolle maand! Op 15 juni vierden we de ”Dag van de Wind”, een belangrijke campagne voor Indoor Skydive Roosendaal. We hadden ons goed voorbereid en ons omzetdoel behaald, wat een feest! Op de maandag daarna trakteerde onze manager ons op een bubbels ontbijtje met roze wijn en toastjes. Erg leuk om mee te maken! Daarnaast ben ik afgelopen maand ook weer een paar keer gaan ”canvassen” (commerciële buitendienst). Eén persoon van de marketingafdeling gaat op pad met één persoon van de salesafdeling om op bezoek te gaan bij bedrijven om ons nieuwe product Indoor Skydive VR te promoten. Ook dit is een erg leuke en leerzame campagne! Ook had ik in juni een heel leerzame en inspirerende workshop bij Spotler. In mijn functie schrijf ik alle nieuwsbrieven die we versturen met de e-mail marketing software Mailplus van Spotler. De workshop ging over geautomatiseerde e-mailcampagnes, erg interessant! Zo ben ik nu bezig met het opzetten van een verjaardagscampagne, een welkomstcampagne, de ”slapende lezers” mail en het opschonen en ordenen van ons nieuwsbrievenbestand. Tot slot had ik ook nog een leuk netwerkevent in Terneuzen. Samen met een collega van sales kregen we een presentatie over de Noordzeekust, en daarna hadden we een culinaire tour. We aten een voorgerecht bij een strandpaviljoen in Cadzand, vervolgens het hoofdgerecht bij een strandpaviljoen in Nieuwvliet en het nagerecht bij een strandpaviljoen in Breskens. Erg leuk om een keer mee te maken en de omgeving te leren kennen!

25e verjaardag!

Hoera, ik vierde mijn 25e verjaardag! Op mijn verjaardag heb ik gewoon de hele dag gewerkt, maar ook van mijn collega’s kreeg ik cadeautjes, mijn bureau was versierd en we vierden het met taart. ’s Avonds kwamen mijn vriendinnetjes langs en gingen we ouderwets feesten in de stad. De dag erna kwam mijn familie nog langs om mijn verjaardag te vieren. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ik ben weer enorm verwend door mijn lieve vriend, vriendinnen en familie. Bedankt iedereen!

Fun

Wow, iedere keer sta ik er weer versteld van hoeveel leuke dingen ik doe in een maand! Ik moet er daarbij wel bij oppassen dat ik ook genoeg tijd voor mezelf vrijhoud, anders merk ik dat ik niet helemaal goed tot rust kan komen. Daar ga ik aan proberen te werken in juli! Maar juni was een superleuke en gezellige maand 🙂

Lunchen met oudstudiegenootje Kelly bij Liberty in Bladel ★ lunchen met mijn vriend Richard bij Het Ketelhuis in Tilburg ★ uit eten met ons gezin bij eetcafé D’n Brooy in Gilze ★ mijn verjaardag vieren met vriendinnen ★ mijn verjaardag vieren met familie ★ ontbijten met vriendin Lisa bij Lunchcafé Nieuwland in Tilburg, gevolgd door een korte shopsessie ★ een geslaagde kledingruil met mijn vriendinnengroep! ★ uit eten bij Het Ketelhuis in Tilburg met de Efteling-vriendinnen ★ de verjaardag vieren van vriendin Irma ★ de verjaardag vieren van Sjef ★ bij mijn zus Chinees eten met ons gezin ★ uit eten met oudklasgenootje Lisa bij ’t Zusje in Tilburg ★ sushi eten met vriendinnen Evi en Manon bij Asian Boulevard in Tilburg ★ het vrijgezellenfeest vieren van verloofde vriendin Janneke, wat een geslaagde dag! ★ een dagje karten met schoonfamilie in Vaals ★ uit eten met vriendin Vienna bij Tredici in Tilburg ★ uit eten met mijn vriend bij Merlijn in Oosterhout om ons 6-jarig jubileum te vieren ★ de verjaardag vieren van vriendin Lindy!

Concert Ed Sheeran

Op vrijdagavond 29 juni ging ik samen met mijn vriend naar het concert van Ed Sheeran! Ik was al een keer eerder naar zijn concert geweest in ZiggoDome en ik moet zeggen dat ik het toen wel wat specialer vond. Toch blijft Ed Sheeran natuurlijk supergoed. Ik heb genoten van alle nummers, in het bijzonder I See Fire, Thinking Out Loud, The A Team en Perfect!

Gelezen in juni

Yes! Ondanks de drukke maand, heb ik weer wat meer boeken kunnen lezen in juni 🙂

Krystal Sutherland – Een bijna definitieve lijst van nachtmerries (★★★☆☆)
♥ Abigail Haas – Bedrog (★★★☆☆)
♥ Femke Kamps – Fuck the quarterlife crisis (★★★☆☆)

Mijn plannen voor juli

Yes, in juli gaan we eindelijk naar Marrakech! Ik kan niet wachten om weer lekker op reis te gaan en deze stad te ontdekken. Ook ga ik met mijn zus en mijn moeder naar de musical On Your Feet!, daar heb ik ook veel zin in. Verder heb ik naast twee verjaardagen (van mijn moeder en van mijn schoonzusje) nog niet zoveel gepland, maar mezelf kennende zal het weer een gezellige maand worden. Daarnaast ga ik ook verder met de online cursus Teksten Corrigeren van Chinouk Thijssen!

Heb jij een leuke maand gehad? 🙂 En wat staat er in juli op de planning?

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 3 juli 2018 / 17:26

    Oeh, al die foto’s van eten… dat ziet er echt heerlijk uit! Ik ben ook naar het concert van Ed geweest, maar dan op de donderdag. Heel veel plezier gewenst tijdens je citytrip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.