Mijn november: werk, fun en cursus skiën!

De laatste maand van het jaar is alweer begonnen! Eerst kijk ik nog even terug naar de maand november, de maand waarin ik weer fulltime aan het werk was en een heleboel leuke dingen deed. Kijk je mee? 🙂

Werk en cursus skiën

Na onze vakantie naar Kenia en het vriendinnenweekend in Madrid de afgelopen maanden was ik in november weer volle bak aan het werk. Als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group werk ik voor Indoor Skydive Roosendaal, IceKart Rucphen en Skidôme. Indoor skydiven heb ik inmiddels al een paar keer gedaan, ijskarten vond ik ook ontzettend tof en ik heb een proefles skiën gevolgd. Nu was het dan toch echt tijd om een cursus skiën te gaan volgen! Op dit moment heb ik 3 lessen gehad, de eerste 2 lessen gingen best wel goed, tijdens de derde les gingen we van de blauwe piste af en toen moest ik toch even slikken toen ik bovenaan de heuvel stond. Gelukkig ben ik veilig van de piste afgekomen! Helaas kon ik deze week niet bij de skicursus zijn en volgende week is de laatste les. Dan heb ik de beginnerscursus skiën afgerond, erg leuk om te doen! 🙂

Fun

In november deed ik weer een heleboel gezellige dingen! Vienna komt gezellig bij mij eten, we kletsen bij en ondertussen kijken we First Dates en Expeditie Robinson ★ ook Aesa komt gezellig een avondje langs! ★ de babyshower voor mijn zus waarbij we high tea’en bij Winkk in Dongen ★ op bezoek bij Irma, Arné en baby Hidde ★ met Vienna uit eten bij De Beren in Tilburg ★ een gezellig dagje met mijn vriendinnengroep: eerst met Evi en Lindy lunchen bij Samen in Gilze, het fotoboek van de bruiloft bekijken bij Janneke, de escape room Hannah’s kamer bij Villa BreTil in Rijen (net niet ontsnapt helaas), daarna pannenkoeken eten bij Spijs & IJs in Rijen en daarna nog even chillen bij Evi ★ met Richard lunchen bij Het Dorstige Hert in Tilburg ★ met vrienden naar Jimmy Carr in 013 in Tilburg ★ de babyshower van Desiree ★ met Vienna de escape room The Man Cave bij Locked in Tilburg en daarna lunchen bij Anvers ★ een geslaagde kledingruil met vriendinnen ★ met Richard sushi eten bij Sumo in Tilburg ★ de housewarming van mijn collega Laura en daarna gingen we stappen in Breda!

Gelezen in november

In november las ik helaas maar 2 boeken. Ik vind het echt jammer dat ik minder tijd heb om te lezen nu ik werk. In 2015 las ik 80 boeken, in 2016 waren het er 68 en in 2017 las ik 52 boeken. Dit jaar zit ik nog maar op 36. Het worden ieder jaar steeds minder boeken, maar het wordt ieder jaar ook steeds drukker (met studeren en werken vooral). Hopelijk kan ik in december nog een aantal toffe boeken lezen!

♥ Jenna Evans Welch – Liefde & Geluk (★★★☆☆)
♥ Lois P. Frankel – Nice Girls Don’t Get The Corner Office (★★★☆☆)

Mijn plannen voor december

Naast fulltime werken en de skicursus ga ik in december nog een heleboel andere leuke dingen doen: met Niki naar Jantiene in Tiel om te lunchen en om baby Alec voor het eerst te zien, ik ga bij het huisje kijken van blogger Marleen, met vriendin Vienna naar de IKEA, samen met mijn familie uit eten en bowlen voor Sinterklaas, met vriendinnen naar de film All you need is love, met vriendin Lindy naar de film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, we hebben een Sinterkerst avondje met vrienden, de 2e verjaardag van mijn nichtje Roos, een kerstavondje met Vienna, de kerstdagen vieren met familie en ik vier ”derde kerstdag” (eigenlijk op vierde kerstdag) met mijn vriendinnengroep. Ik heb er zin in!

Heb jij een leuke maand achter de rug? En ben je klaar voor de feestdagen? 😀

* Ik heb afgelopen maand veel te weinig foto’s gemaakt, dus ik speel even vals met een foto uit Madrid van vorige maand, haha 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 15 december 2018 / 20:52

    Op naar de feestdagen inderdaad. Al heb ik stiekem nog meer zin in 2019! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.