4x nieuwe favorieten #3 (+ Capitola kortingscode!)

Vrolijk Pasen! Genieten jullie ook zo van het lange paasweekend en het heerlijke weer? Ik heb gisteren genoten van een lekkere lunch en borrel in de zon, vandaag schuif ik aan bij de paasbrunch. Hopelijk genieten jullie net zo van het weekend als ik! In deze blog deel ik weer wat nieuwe favorieten met jullie. Kijken jullie gezellig mee? 😀

1. Pantalon

H&M: € 14,99

Credits naar mijn vriendinnetje Vienna! Ze droeg een geweldige broek bij onze laatste high tea en ik was er zo verkocht op dat we hem daarna ook voor mij zijn gaan kopen (met goedkeuring uiteraard, haha). Het is een enkellange pantalon met een zwart met blauw dessin en hij zit zo fijn! Je kunt er ook echt leuke combinaties mee maken. Hij is trouwens te koop voor maar € 14,99 en je hebt ook een heleboel andere kleurtjes. Ik heb er al een hoop leuke complimenten over gehad!

2. Saladebak

Hema: € 7,50

Ik vertelde jullie laatst al dat ik het soms moeilijk vindt om af te wisselen met eten tijdens mijn lunchpauzes. Daarom kocht ik een tijdje terug een fijne saladebak bij de Hema. De saladebak heeft verschillende bakjes waar je de ingrediënten voor in je salade in kunt doen en zelfs een bakje voor de dressing. Er zit ook een koelelement bij zodat je salade koud blijft. En extra handig dat je de ingrediënten apart mee kunt nemen, zodat je sla niet al helemaal doordrenkt is van de dressing. Er zit zelfs bestek bij en je kunt hem makkelijk dichtklemmen. Daarnaast ben ik ook helemaal gek op de mintgroene kleur. Ik heb hem helaas alweer een tijdje niet gebruikt (ik zit nu in een fase dat ik geroosterde boterhammen eet tijdens de lunch), maar ik ga hem binnenkort zeker weer meenemen voor een lekkere salade tijdens de lunch op het werk!

3. Yoghurtbeker

Hema: € 3,50

Een van mijn goede voornemens is om frequenter te ontbijten. Hoewel ik weet dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, schiet het er vaak bij in. De mintgroene yoghurtbeker van de Hema leek de ideale oplossing en ik heb hem heel lang gebruikt voor een ontbijtje met magere yoghurt, stukjes appel, krentjes en kaneel. Zo lekker! Het ontbijten gaat helaas nog steeds niet zo goed, maar dat ligt niet aan de yoghurtbeker haha.

4. Horloge van Capitola

Capitola Watches: vanaf € 42,00 (inclusief 15% korting)

Normaal gesproken draag ik altijd mijn zwarte horloge van Daniel Wellington, maar ik wilde een vrolijker horloge voor in het voorjaar. Bij Capitola kwam ik mooie horloges tegen bij de velvet collectie. Ik kocht zelf de gold rose malva, een fijn horloge met een donkerroze bandje en gouden accenten. Met mijn kortingscode READINGTRAVELLER15 krijg je nu 15% korting op een Capitola horloge (hier krijg ik een kleine commissie voor). Enjoy!

Geniet van het weekend! ❤️

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.