Mijn april (2019)

Wow, de maand mei is alweer aangebroken! Hoe was jullie maand? Ik ben blij dat het zonnetje scheen en dat we hebben kunnen genieten van wat vrije dagen. Ik vertel jullie vandaag over mijn afgelopen maand!

Even bijkletsen

Zoals ik laatst al vertelde in mijn artikel over lentekriebels, zit ik de laatste tijd een beetje in een dipje. Het lange, zonnige paasweekend heeft me echter wel goed gedaan! Laten we maar meteen kijken welke leuke dingen ik allemaal heb gedaan de afgelopen maand: een avondje met Lindy en Lisa het komende vriendinnenweekend bespreken ★ met mijn ouders koffie drinken bij Carrousel in Tilburg ★ met Vienna highteaën bij Prins Heerlijk in Tilburg ★ de verjaardag van Manon en daarna stappen in Breda ★ de zus van mijn vriend komt even op visite ★ met mijn zus en haar kinderen (mijn nichtje en neefje dus!) een dagje naar de Efteling ★ een feest van vrienden om hun verjaardagen, samenwonen en verloving te vieren ★ de verjaardag van Lisa ★ met Vienna uit eten bij Thrill Grill en daarna een cocktail drinken en een potje Rummikub spelen bij De Living in Tilburg ★ met mijn vriend uit eten bij De Beren in Tilburg en daarna gaan we naar de film Dumbo in de bioscoop ★ met Aesa lunchen en borrelen bij Aloha in Rotterdam ★ paasbrunch met familie, inclusief paaseieren zoeken! ★ met Richard wat drinken bij De Groene Vlinder in Tilburg en heerlijk genieten van het zonnetje ★ met Manon, Lindy en Evi uit eten bij La Cubanita in Breda ★ uit eten met vrienden bij Geisha Lounge in Tilburg en daarna de verjaardag van Lotte ★ een gezellige Koningsdag met vriendinnen in Breda!

Gelezen in april

Yes, deze maand weer 4 boeken gelezen! Ik ben mijn stapel recensie-exemplaren aan het afwerken en ik ben blij dat het tot nu toe redelijk goed lukt. Mijn favoriet van afgelopen maand was Het probleem met voor altijd!

♥ Joany de Vries – Verschijning (★★★★☆)
♥ Kerry Drewery – Dag 7 (★★★☆☆)
♥ Lonely Planet – Film & serie locaties (★★★☆☆)
♥ Jennifer L. Armentrout – Het probleem met voor altijd (★★★★☆)

Gekeken in april

Netflix, Videoland en de bioscoop: samen met mijn vriend keek ik de film Grown Ups via Netflix en we keken Dumbo in de bioscoop. Ik vond Dumbo persoonlijk heel leuk! Ook hebben we een paar afleveringen gekeken van Our Planet. Zelf ben ik nu bezig met het derde seizoen van Grey’s Anatomy, ik hou zo van deze serie!

Televisie: ook kijk ik stiekem nog aardig wat televisie! Zo vond ik Kopen zonder kijken een erg leuk programma terwijl ik normaal gesproken nooit naar woonprogramma’s kijk. Ook is een van mijn favoriete programma’s weer op tv, Married at First Sight! Verder keek ik The Voice Kids en mijn guilty pleasure Temptation Island.

Mijn plannen voor mei

Wow, de weekenden in mei zitten propvol. Ik ga twee weekendjes weg (familieweekend en vriendinnenweekend) en verder heb ik de verjaardag van collega Laura, een high tea met mijn moeder, oma en zus, stappen met collega’s en de verjaardag van mijn schoonmoeder en haar vriend. Doordeweeks heb ik in de avonden ook al wat leuke dingen staan: eten met Vienna, kledingruil met vriendinnen en een avondje met de pardushis. Aan het einde van de maand hebben we ook nog een bruiloft van vrienden, ik heb er zin in!

Heb jij een leuke maand gehad? En hoe ziet jouw komende maand eruit?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.