5 citytrip bestemmingen die ik nog wil bezoeken

De afgelopen jaren heb ik heel wat mooie citytrip bestemmingen mogen bewonderen! Voorlopig staat er geen citytrip op de planning, maar ik vind het wel leuk om erover na te denken welke steden ik nog wil bezoeken. Ik maakte een lijstje met 5 bestemmingen en die deel ik vandaag graag met jullie!

Meer lezen over de citytrip bestemmingen waar ik tot nu toe geweest ben? » Antwerpen Barcelona ☆ Berlijn ☆ Boedapest ☆ Brugge ☆ Dubai ☆ Dublin ☆ Florence ☆ Gent ☆ Granada ☆ Kopenhagen Krakau ☆ Londen ☆ Lissabon Madrid Marrakech ☆ Milaan ☆ New YorkParijs Porto ☆ Pisa ☆ PraagReykjavikRiga Rome ☆ Sevilla ☆ Turijn ☆ Venetië.

5 citytrip bestemmingen op mijn lijstje

★ Valencia: ik hoor de laatste jaren veel goede verhalen over Valencia. Ik hou van Spanje, ik vond de steden Barcelona, Granada, Madrid en Sevilla erg mooi en ik zou Valencia graag aan dit rijtje toe willen voegen. Volgens mij is het een heel leuke stad waar je lekker veel kunt slenteren maar waar je ook kunt chillen aan het strand.

★ Athene: in Griekenland ben ik alleen nog maar in Corfu geweest en daar was ik niet kapot van. Athene lijkt me als stedentrip erg tof! Volgens mij kun je veel mooie, archeologische gebouwen bewonderen en deze stad combineren met een bezoekje aan het strand. Ook las ik dat je de Lycabettus berg kunt beklimmen en dat je vanaf verschillende rooftops een mooi uitzicht hebt over de stad.

★ Moskou: ben jij weleens in Rusland geweest? Ik weet niet waarom, maar Moskou trekt mij best wel aan als stedentrip. Ik zou graag het Rode Plein bezoeken en het Kremlin en Bolsjojtheater bezichtigen. Ik denk dat Moskou een verrassende stad is en misschien leuk om te combineren met een bezoek aan Sint-Petersburg!

★ Londen: ik ben twee keer in Londen geweest, allebei een dagtrip. Dit is al erg lang geleden en ik zou graag nog eens teruggaan, want ik heb nog lang niet alles gezien! Toen ik in maart in Parijs was (waar ik ook al eens was geweest) merkte ik hoe leuk het was om een stad te bezoeken waar je eerder bent geweest. Je hoeft niet te haasten en je kunt de stad echt vanuit een ander oogpunt bekijken. Er zijn een heleboel dingen die ik nog niet heb bezocht in Londen, dus ik zou hier graag nog een weekend naartoe gaan!

★ Dubrovnik: misschien niet per se een citytrip bestemming, want het lijkt me ook heel tof om met de auto door Kroatië te reizen en daarbij Dubrovnik te bezoeken. Wandelen over de stadsmuren, genieten van het uitzicht over de stad, ronddwalen en een duik nemen… volgens mij is het echt een supertoffe stad. Extra leuk natuurlijk dat Game of Thrones hier is opgenomen!

Oh ja, en ik zou graag nog een keer teruggaan naar Barcelona. Ook staat een tripje Wenen met vriendin Vienna op de wensenlijst. Daarnaast lijken Edinburgh en Ljubljana me ook erg leuke steden, er is nog een heleboel te zien! Zo blijven we bezig haha 🙂

Welke citytrips wil jij nog maken?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

6 Reacties

  1. 28 april 2019 / 11:19

    Ik wil ook nog heel graag een keer terug naar Barcelona. Verder staan Wenen, Valencia en Istanbul nog hoog op mijn lijstje!

  2. 6 mei 2019 / 16:39

    Edinburgh vond ik zo mooi en fijn! Echt een aanrader en super makkelijk om daar als vegetariër te eten.

  3. 10 mei 2019 / 10:22

    Edinburgh is echt een enorme aanrader. Ik hou van die stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.