Tag #5: Fairytale Tag

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat ik voor het laatst een tag invulde, terwijl ik dat wel heel leuk vind. Toen ik de Fairytale Tag tegenkwam besloot ik hem dan ook meteen in te vullen, ik hou van sprookjes! Lees je mee? 😀

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?

Ja! Ik kan echt genieten van fluitende vogeltjes, de geur van vers gemaaid gras en het zonnetje. Ook vind ik het wel fijn om lekker in het bos hard te lopen en in mijn schommelstoel in het zonnetje lekker te lezen. Wel tot op een zekere hoogte, aangezien ik veel last heb van hooikoorts en ik verbrand snel in de zon. Bij slecht weer zit ik wel liever binnen 😉

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?

Hmm, redelijk. Je kunt me best makkelijk iets wijsmaken, maar ik trap ook weer niet overal in.

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?

Ik heb een broer en een zus die allebei ouder zijn dan ik. Het is niet zo dat we elkaar iedere week spreken, maar als we elkaar zien of met z’n allen bij elkaar zijn, is het ook gewoon goed.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Ik vind het mooi als iemand ergens heel gepassioneerd over is of heel ambitieus is. Verder heb ik ook echt respect voor mensen die risico’s durven nemen en keuzes maken vanuit hun hart in plaats van met hun hoofd.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?

Ik moet echt kokhalzen van filmpjes waarin je ziet dat puisten of cystes worden uitgeknepen.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?

Oef, pijnlijke vraag. Ik heb inmiddels twee pannenkoekenplanten proberen te verzorgen, maar ze hebben het allebei niet gered. Ook heb ik vorige week nog een klein cactushartje weggegooid. We hebben nu nog twee cactussen in ons appartement staan die het al wel een tijdje overleven, maar die hebben ook niet veel verzorging nodig. Echt jammer, want ik zou het zo leuk vinden als ik later een heleboel planten in ons huis kan zetten! Ondertussen nog even proberen groene vingers te krijgen 🙂

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?

Nee, mijn vriend en ik wonen in een appartement op vijf hoog waar een huisdier ook niet naar buiten zou kunnen. Ik ben opgegroeid met katten en als we een huis kopen zou ik dan ook graag één of twee katten uit het asiel willen adopteren. De namen heb ik al! Aan de andere kant twijfel ik nog wel omdat je dan overal kattenharen hebt liggen. We zien het wel over een aantal jaar!

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.

Mijn onzekerheid zit me af en toe nog wel in de weg. Daarnaast neem ik af en toe te veel hooi op mijn vork én ik zeg nog weleens ”ja” tegen dingen waar ik liever ”nee” op zou zeggen.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?

Mijn grootste wens is een wereldreis maken! Het lijkt me geweldig om een jaar of langer de wereld rond te reizen en de mooiste bestemmingen te bezoeken. Ondertussen lekker veel boeken lezen en bloggen over reizen en lezen lijkt me heerlijk! Na de wereldreis zou ik graag een huis willen kopen met mijn vriend. Verder wens ik natuurlijk dat mijn vrienden, familie en ikzelf gezond blijven en er geen gekke dingen gebeuren.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?

Lastige vraag! Ik denk dat ik me in sommige situaties ouder gedraag maar ik voel me ook weleens jonger dan ik ben. Maar het zal beide niet ver van de 25 liggen hoor 🙂

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?

Hmm, ook moeilijk. Ik vind foto’s heel waardevol! Ook mijn vriendschappen en gezondheid vind ik heel waardevol, maar ik weet niet of dat echt telt als bezit.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Als ik ergens plezier in heb en ergens achter sta, kan ik me voor de volle honderd procent inzetten en hard werken. Ik moet daar wel mee oppassen dat ik niet té hard ga. Ik vind het soms ook heerlijk om lekker lui te doen, een avondje niksen en op de bank liggen vind ik dan ook heerlijk. Ik probeer hierin goed de balans te vinden.

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Dat verschilt per feestje. Ik ben niet echt een festivalganger, maar zo af en toe vind ik het wel leuk om naar een feestje te gaan. Het ligt er ook aan of het een ”verplicht” feestje is, zoals een verjaardag van iemand die ik niet zo heel goed ken of waar ik niet veel mensen ken. Over het algemeen vind ik het wel leuk om naar een feestje te gaan!

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?

Valt wel mee. Ik zal niet snel heel veel geld neerleggen voor nieuwe kleding (vooral nu ik aan het sparen ben), maar ik wil er natuurlijk wel leuk uitzien.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?

Lastige vraag, ik vind dat het wel meevalt. Binnenkort ga ik wel iets dappers ondernemen vind ik zelf, daarover later meer! 😀

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?

Ja, je kunt mij wel bestempelen als gevoelig. Ik schiet snel vol bij films en series en ik leef echt met mensen mee. Hoewel het niet altijd een fijne eigenschap is, vind ik het wel een mooie eigenschap.

Ga jij de Fairytale Tag ook invullen? 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.