Mijn juli (2019)

De maand augustus is aangebroken! Voor mij een heel bijzondere maand, want mijn vriend en ik gaan over een paar weken beginnen aan onze wereldreis. Spannend! Eerst kijken we nog even terug op de maand juli. Kijk je gezellig mee? 🙂

Even bijkletsen

Juli was voor mij een erg gezellige maand! Er kwamen een heleboel vrienden en familie langs om de film te kijken van onze verlovingsdag. Heel gezellig, we hebben nog nooit zo veel champagne op. Juli was ook de laatste volle maand dat ik aan het werk was als Online Content Marketeer. Wel gek hoor, dit was mijn eerste fulltime baan waar ik 1,5 jaar heb gewerkt. Ik heb hier veel geleerd, echt een leuke tijd gehad en een heleboel lol gehad met collega’s. Het was ook wel raar dat ik niet echt iemand in hoefde te werken omdat er nog geen vervanger is voor mij. Het bedrijf zit momenteel in een overname waardoor zulke processen wat anders gaan dan normaal. Dit is de eerste maandag dat ik vrij ben en ik moet nog wel even wennen aan het vrij zijn. In mijn hoofd ben ik nog wel met werk bezig, dus ik ben blij dat ik op tijd vakantie heb genomen zodat ik het werk echt af kan sluiten. Vorige week hebben mijn collega’s mij en een andere collega die ontslag heeft genomen getrakteerd op een etentje bij ’t Zusje. Van mijn manager kreeg ik het boek Hoe word ik wereldreiziger?, erg leuk dat hij voor iedereen die weggaat een persoonlijk boek koopt. Op vrijdag kreeg ik nog een cadeautje, trakteerde ik op donuts, nam ik afscheid van collega’s en sloot ik de dag af met de laatste vrijdagmiddagborrel. Zo gek! De komende weken heb ik alleen maar leuke dingen gepland staan met familie en vriendinnen, daar heb ik heel veel zin in!

Fun

Ik deed natuurlijk weer een heleboel gezellige dingen in juli! Zoals met vriendin Vienna uit eten bij Jaxx Marina in Tilburg ★ 5 avonden met champagne en popcorn voor familie, vrienden en vriendinnen die de verlovingsfilm komen bekijken! ★ de 60e verjaardag van mijn moeder ★ de verjaardag van mijn schoonzusje ★ lunchen met vriendin Aesa bij Eve in Tilburg ★ met de Pardushis een heel toffe escape room bij Kamer 237 in Volkel, daarna lunchen we bij Brownies & downies in Uden ★ met vriendin Vienna highteaën bij Grand Café Puur in Tilburg ★ oppassen op mijn lieve nichtje en neefje ★ dubbeldaten met vriendin Vienna en onze mannen waarbij we eerst wat kletsen, de verlovingsfilm kijken, Mario Party spelen op de Nintendo Switch, daarna spelen we een escape room bij Locked in Tilburg en we sluiten de dag af met sushi eten bij Banzai en een rondje over de Tilburgse kermis! ★ de verjaardag van Hidde ★ naar The Lion King met vriendinnen bij de Pathé en daarna stappen in Tilburg ★ met vrienden naar de kermis en eten bij gastrobar RIX ★ met de vader van Richard en zijn vriendin brunchen ★ borrelen met Aesa bij Doloris in Tilburg★ afscheidsetentje met collega’s bij ’t Zusje in Oudenbosch!

Gelezen in juli

In juli las ik helaas maar twee boeken, ik zit de laatste niet meer in zo’n leesflow. Ik heb de hele maand juli gewoon gewerkt en in de avonden en weekenden had ik een heleboel plannen, waardoor het lezen wat minder was. Ik gok dat dat in augustus ook zo gaat zijn, maar tijdens de wereldreis zal ik weer meer kunnen lezen, dan op mijn e-reader!

Jennifer L. Armentrout – Als morgen niet bestaat (★★★☆☆)
♥ Holly Smale – De Valentines #1 – Licht, camera, liefde (★★☆☆☆)

Mijn plannen voor augustus

Wow, augustus zit heel erg vol! Ik heb iedere dag één of twee sociale dingen gepland staan en daar heb ik heel veel zin in, maar ik heb ook wel zin om af en toe een dagje te niksen én ik moet nog wat dingen regelen voor de wereldreis. Dit is trouwens mijn laatste maandoverzicht, op wereldreis ben ik niet van plan om maandoverzichtjes te maken maar mijn avonturen op een andere manier te delen. Komende weken zal ik daarom weekoverzichtjes delen, ik ga zo veel leuke dingen doen dat dat wel goed moet komen 🙂

Maak er een mooie week van!

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.