De hele dag in zwemkleding op San Blas (+ kortingscode Protest!)

Hoewel de hele wereld momenteel op z’n kop staat, denk ik nog graag terug aan de geweldige momenten die we de afgelopen maanden hebben beleefd. Eén van onze hoogtepunten van onze wereldreis was de San Blas eilanden waar we de hele dag in zwemkleding liepen, heerlijk! En ik heb ook nog iets leuks voor jullie: een kortingscode voor de zomercollectie van Protest!

De hele dag in zwemkleding op San Blas

Op dit moment zitten wij in Peru in quarantaine. We hadden onze wereldreis natuurlijk heel anders voorgesteld! Maar we hebben ook ruim zes maanden achter de rug met geweldige reizen. Eén van onze hoogtepunten was de trip naar de San Blas eilanden. Ik kwam deze eilandengroep toevallig tegen toen ik aan het opzoeken was hoe we het beste van Panama naar Colombia konden reizen. Met de speedboot vanuit Panama via onbewoonde eilanden naar Colombia: dat is nog eens een bijzondere grensoversteek! Samen met zo’n dertig andere reizigers hebben we geweldige dagen gehad. De meest prachtige eilanden, iedere dag snorkelen en pijlstaartroggen en nurse sharks spotten, douchen met een emmertje, lichtgevende plankton zien, genieten van een superheldere sterrenhemel, ’s avonds liedjes zingen met gitaarmuziek rond het kampvuur, slapen in hangmatten én dus de hele dag rondlopen in zwemkleding. Dit was echt een paradijs!

Wereldreis update maand #6: San Blas eilanden en Colombia!

Zomercollectie Protest + kortingscode

Wat verlang ik nu weer terug naar die geweldige tijd op de San Blas eilanden. Protest heeft dit jaar weer een geweldige zomercollectie gelanceerd waarbij ik alvast nieuwe zwemkleding uit kan zoeken voor nieuwe avonturen. Voor ons voorlopig nog even geen uitzicht op een reis waarbij we onze badkleding nodig hebben, maar ik hoop dat we over een paar maanden een deel van onze wereldreis nog voort kunnen zetten. Indonesië en Sri Lanka zijn bestemmingen die we nog wilden bezoeken tijdens onze reis, dus daar kunnen we wel nieuwe badkleding voor gebruiken! Ik heb een paar van mijn favorieten op een rijtje gezet, ik ben benieuwd welke badkleding jullie favoriet is! Ik heb nu zelf een badpak maar er staan ook ontzettend mooie bikini’s op. Mijn voorkeur gaat dan uit naar bikini’s met een hoge taille of met schulprandjes. Ook een model met halterbikini spreekt me aan, dat zit erg lekker! Maar er is voor iedereen keuze, er zijn ook triangel bikini’s. Ook de bikini’s met teksten als ‘Less Monday’ vind ik heel tof. Ik kan dus eigenlijk niet kiezen, haha! En oh ja, Richards zwembroek is ook toe aan vervanging, gelukkig is er ook veel keuze voor de heren!

Kortingscode

Met de code readingtraveller10 krijg je 10% korting op de collectie. Deze code is geldig t/m 30 juni 2020. Laat het me zeker even weten als je een aankoop hebt gedaan, vind ik leuk om te zien!

Heb jij de nieuwe zomercollectie van Protest al gezien?

Liefs, Anouk

De hele dag in zwemkleding op San Blas (+ kortingscode Protest!)

€ Dit artikel is een advertorial

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.