Week 19 (2020): solliciteren, hardlopen en Moederdag

Na zeven maanden reizen en 4,5 week logeren bij mijn ouders, zijn we weer terug in Tilburg! Het leek me leuk om vanaf nu weer weekoverzichtjes te delen. Deze week bestond vooral uit sollicitaties versturen, hardlopen, puzzelen, wandelen, bloggen en lezen. Kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 19

Maandag 4 mei

Op maandag slaap ik uit en daarna zet ik gelijk mijn laptop aan. Ik schrijf en verstuur weer een sollicitatie en daarna lunchen we met een aflevering van The Big Bang Theory. Mijn moeder komt ’s middags langs om wat spullen af te geven en we kletsen bij met een kopje thee. Ik heb die ochtend een toffe vacature gezien waarbij ik een originele motivatiebrief moet schrijven, dus ik ga alvast aan de slag. Om vier uur gaan we een rondje hardlopen van vijf kilometer. Het was de tweede keer sinds lange tijd (op onze wereldreis hebben we vooral gewandeld) en het ging gelukkig weer goed! Als we terugkomen werk ik weer aan de motivatiebrief en ik schrijf verder aan de blog over de boeken die ik heb gelezen in april. Ondertussen ga ik koken, vanavond staat er broccoli op het menu. Na het eten schrijf ik de blog af. Daarna verstuur ik de sollicitatie met de originele motivatiebrief. Ik ben echt tevreden met hoe hij is geworden. Hopelijk denkt de andere partij er ook zo over! Het was wel een productieve dag. Ik heb niet alles kunnen afstrepen van mijn to-do lijstje, maar ik ben zeker tevreden. Na de twee minuten stilte ga ik 1,5 uur videobellen met Dainy. Heel gezellig om weer bij te kletsen! Daarna kijk ik nog een aflevering van Too Hot to Handle, lekker onder mijn roze dekentje op de bank. Fijne afsluiting van de dag!

Dinsdag 5 mei

Op dinsdag ga ik eerst wat boodschappen doen en cadeautjes kopen bij de Bruna, Action en Jumbo. Daarna schrijf ik de blog af over onze meest vervelende momenten op wereldreis. Na de lunch stap ik in de auto naar Breda waar ik samen met vriendin Lisa een stuk ga wandelen (op afstand). We komen een soort ”duinen” tegen waar we lekker even van het zonnetje genieten. Heerlijk! Aan het einde van de middag rijd ik weer terug en ik ga nog even lezen in mijn schommelstoel. Ik ben zo blij met onze schommelstoel. Met lekker weer is dit één van mijn favoriete plekken om te lezen. Het boek wat ik nu aan het lezen ben (Schildpadden tot in het oneindige) vind ik tot nu toe helaas nog niet top. We eten spaghetti en daarna gaan we langs (op afstand) bij vriendin Janneke en Tim en hun zoontje Noud. Noud is geboren tijdens onze wereldreis en ik heb hem inmiddels al wel een paar keer gezien, maar we waren nog niet officieel op kraamvisite geweest. Vervolgens rijden we nog even langs mijn ouders om wat spullen op te halen en dan weer terug naar huis. Op de bank knutsel ik Richards cv in elkaar en daarna is het weer tijd voor een aflevering van Too hot to handle.

Woensdag 6 mei

Op woensdagochtend schrijf en verstuur ik weer een sollicitatiebrief. Daarna pimp ik ook mijn eigen cv en daarna schrijf en verstuur ik nóg een sollicitatie. Ik heb er wel vertrouwen in dat het uiteindelijk goedkomt met het vinden van een baan, maar af en toe is het lastig om positief te blijven. Ik hoop echt dat ik snel aan de slag kan bij een tof bedrijf met een leuke functie. Daarna weet ik even niet goed wat ik kan en wil gaan doen, dus ik besluit verder te gaan met de puzzel. We lunchen weer met The Big Bang Theory en daarna puzzel ik verder. ’s Middags gaan we weer vijf kilometer hardlopen en de rest van de middag kijk ik Temptation Island, ik lees buiten in het zonnetje en ik ga verder met de puzzel. Na het eten puzzel ik weer verder en ik kijk de persconferentie over de versoepeling van de maatregelen. Spannend allemaal! Even later leg ik het laatste stukje van de puzzel. Zo fijn! Richard en ik hebben een avondje Netflix gepland en we kijken Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Na een uur zetten we hem af want de film weet ons allebei niet echt te pakken… we zetten de nieuwe aflevering van The Dateables op, een betere keuze!

Donderdag 7 mei

Op donderdag ga ik (op afstand) op de koffie bij mijn zus en de twee kids. Gezellig! Daarna rijd ik weer terug naar huis, onderweg nog even langs de supermarkt en dan lunchen met Richard. Voor de verandering kijken we weer The Big Bang Theory, heerlijke serie! Ik zit zo ongeveer de hele middag te lezen in de schommelstoel in het zonnetje. Het boek Schildpadden tot in het oneindige trok me steeds niet zo. Daardoor pakte ik het boek minder vaak op, maar ik moest van mezelf even doorlezen zodat ik weer in een nieuw boek kan beginnen. Na het eten lees ik verder en ik trakteer mezelf ook nog op een gezichtsmaskertje. ’s Avonds lees ik het boek uit en ik doe nog een vacaturerondje, maar ik word er niet vrolijk van en beland even in een dipje. Note to self: geen vacatures zoeken voordat ik ga slapen, maar vrolijkere dingen doen 🙂

Vrijdag 8 mei

Nieuwe dag, nieuwe kansen! Ik ga op de koffie bij mijn ouders waar mijn nichtje en neefje ook zijn. We gaan ook de geitjes, kippen en het varken voeren en we spelen buiten. Daarna rijd ik even langs een vriendin om boeken af te geven en ik leen daar een puzzel van een andere vriendin. Het is de wijngaard van Jan van Haasteren, superleuk! Als ik thuiskom luister ik mijn voicemail en ik bel meteen terug. Het is een bedrijf waar ik gesolliciteerd heb. We plannen een kennismakingsgesprek in voor komende dinsdag, ik ben benieuwd! Het is in ieder geval een teken dat de arbeidsmarkt niet helemáál op zijn gat ligt, dat doet me wel goed. Ik lunch samen met Richard en de rest van de middag doe ik niet zo heel veel bijzonders. Ik begin met de puzzel, ik kijk The Voice Kids terug en ik start in het boek Van jou van Sophie Jackson. ’s Avonds kijk ik de nieuwe aflevering van The Voice Kids, ik puzzel nog en ik werk wat aan mijn blog.

Week 19 (2020): solliciteren, hardlopen en Moederdag

Zaterdag 9 mei

Zaterdag ga ik eerst op de fiets naar het centrum van Tilburg om wat cadeautjes te halen. Daarna lopen Richard en ik nog naar de supermarkt en de bloemenwinkel. De rest van de dag zit ik lekker te lezen in het zonnetje! In de middag wil ik graag een ijsje halen en toevallig komen mijn broer en zijn vriendin langsfietsen tijdens hun rondje fietsen. We halen samen een ijsje waar we van genieten in de zon. ’s Avonds hadden we met onze vriendinnengroep en de aanhang een quiz gepland, maar de vriendin die de quiz had georganiseerd is deze dag bevallen! Zooo bijzonder, wat een leuk nieuws op deze mooie dag! De quiz gaat dus niet door, maar we proosten nog even via Skype op de geboorte. Onze vriendin komt ook nog even online en we kunnen de kleine zelfs nog even zien! Daarna kijk ik de rest van de afleveringen van Too Hot to Handle en dan is het weer tijd om naar bed te gaan.

Week 19 (2020): solliciteren, hardlopen en Moederdag

Zondag 10 mei

Vandaag is het Moederdag! Vanochtend zijn we langs mijn moeder gegaan met een hoop cadeautjes. We mochten ook nog gezellig mee lunchen. Verder heb ik gepuzzeld, gestofzuigd en deze blog online gezet. Misschien ga ik zo nog even lezen of televisie kijken en vanavond gaan we eten bij de moeder van Richard. Gezellig!

  • Geschreven blog: Week 19 (2020): solliciteren, hardlopen en Moederdag

Terugblik op de week

Het was onze eerste volle week weer thuis, wat fijn! Ik ben trots dat we twee keer zijn gaan hardlopen, al was het de bedoeling om drie keer te gaan, haha. Het plan is dan ook om volgende week in ieder geval drie keer te gaan hardlopen. Verder had ik deze week wel even een dipje omdat ik bang was dat het nog wel even duurt voordat ik een leuke baan vind, maar het gaf me wel nieuwe hoop dat ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hopelijk volgende week meer goed nieuws! Ik houd jullie weer op de hoogte 🙂

Heb jij een fijne week gehad?

Liefs, Anouk

Week 19 (2020): solliciteren, hardlopen en Moederdag

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.