Week 20 (2020): solliciteren, raamvisite en verveling

Er is weer een week voorbij, week 20 van 2020! Na onze afgebroken wereldreis leek het me leuk om telkens een weekoverzicht bij te houden. Ik ging voor het eerst op raamvisite, ik maakte weer wat puzzels, ik ging hardlopen en ik ontving het fotoboek van onze wereldreis. Ook had ik deze week veel last van verveling. Kijk je gezellig mee?

Weekoverzicht week 20

Maandag

Excuses, de eerste dag van de week begint niet heel vrolijk. Richard en ik hebben allebei slecht geslapen van zondag op maandag. We zien het nog half vier worden. Ik slaap uit op maandag en ik heb echt even de tijd nodig om op te starten, haha. Ik voel me ook lichamelijk niet helemaal top. We gaan wel even hardlopen. Verder kijk ik de reünie van Too Hot to Handle, ik puzzel en na het avondeten ga ik langs bij één van mijn vriendinnen om haar verjaardag te vieren. Hoewel ik dus niet zo’n beste dag had, was het wel heel fijn om ’s avonds mijn vriendinnen weer te zien. Dat heeft me goed gedaan! En oh ja, wat is het fijn om weer leuke kleding aan te trekken na zeven maanden reizen steeds dezelfde kleding haha 🙂

  • Sport: 5 kilometer hardlopen

Dinsdag

Op dinsdagochtend heb ik een (digitaal) sollicitatiegesprek. Spannend! Ik vond het zelf een fijn gesprek, dus ik ben benieuwd of er een volgende gesprek komt. Richard komt daarna thuis met een supermooie bos bloemen, zo lief! Daarna ga ik ruim een uur videobellen met mijn vriendinnetje Aesa. Heel gezellig om weer bij te kletsen. Richard en ik lunchen samen en we kijken de laatste aflevering van het laatste seizoen van The Big Bang Theory. Echt een heerlijke serie. Na de lunch schrijf en verstuur ik weer een sollicitatie. Nummer veertien inmiddels. Je zou toch denken dat daar wel een toffe baan tussen moet zitten? We blijven positief! Vervolgens schrijf en publiceer ik weer een nieuwe blog. ’s Avonds wissel ik puzzelen en lezen met elkaar af.

Woensdag

Op woensdagochtend ga ik op de koffie bij mijn zus. Mijn moeder is er ook en ze neemt het fotoboek mee van onze (halve) wereldreis. Fijn dat het boek binnen is en ik ben er zeker blij mee! Zo hebben we een mooi aandenken aan onze bijzondere reis. ’s Middags heb ik weer een dipje dus ik ga lekker lezen op de bank. Ik lees het boek Van jou van Sophie Jackson uit. Na het eten ga ik puzzelen en ik begin in het boek Je bent jong en je krijgt wat van Monique van Loon. Ook probeer ik verschillende films te kijken maar ik haak telkens af. Ik heb niet echt de rust om een film af te kijken. Dan maar lezen in bed!

Donderdag

Op donderdag slapen we uit. Ik doe een vacaturerondje en ik schrijf de blog over het fotoboek van onze reis. ’s Middags wissel ik puzzelen en lezen weer met elkaar af en we gaan ook nog hardlopen. Voor het eten maak ik de Disney puzzel af. Deze was echt heel leuk om te leggen! Ik had steeds Disney liedjes in mijn hoofd, haha. Na het eten gaan we een rondje lopen met vrienden die dicht bij ons wonen. Na zo’n 1,5 uur zijn we weer thuis waar ik lekker op de bank verder ga lezen. En oh ja, de supermarkt tegenover ons is na 1,5 week verbouwen weer open. Bij ieder bezoek krijg je een doosje bonbons mee. Lekker!

Vrijdag

Op vrijdagochtend doe ik rustig aan. Lezen op de bank, een cappuccino drinken met Koffietijd op tv, een beetje door LinkedIn scrollen en met mijn blog bezig zijn. Ik weet even niet zo goed wat ik moet doen. Deze week heb ik al twee puzzels gelegd, ik ben twee keer gaan hardlopen, twee blogs geschreven, bijna twee boeken uitgelezen… de laatste dagen heb ik meer last van verveling. Ik verstuur weer een sollicitatie, nummer vijftien inmiddels. Ik lees het boek Je bent jong en je krijgt wat uit vandaag en ik begin in een nieuw boek.

Voordat ik die middag op pad ga krijg ik nog een telefoontje. Het bedrijf waar ik dinsdag een sollicitatiegesprek mee had is ook enthousiast en wil graag een tweede gesprek. Dat is nog eens fijn nieuws! Daarna rijd ik naar Gilze voor mijn eerste raamvisite. Eén van mijn vriendinnen is vorige week bevallen en we mochten even komen spieken voor het raam. Zo leuk! Een voordeel aan onze afgebroken wereldreis is dat ik nu wel gelijk kan gaan kijken. Ik rijd nog even langs mijn ouders om wat spullen af te geven en op te halen. Thuis eet ik samen met Richard en daarna rijd ik weer naar Gilze voor een gezellig avondje met twee vriendinnen. Ik neem mijn fotoboek mee, we kijken half The Voice Kids en we kletsen veel bij. Rond 1 uur lig ik lekker in bed dus het was een gezellige avond!

Week 20 (2020): solliciteren, raamvisite en verveling

Zaterdag

Op zaterdag doe ik niet zo veel boeiends, want voor de verandering verveel ik me weer. Ik begin aan een nieuwe puzzel en ik doe boodschappen. ’s Middags kijk ik de film To All the Boys: P.S. I Still Love You. We eten lasagnette en daarna kijken Richard en ik samen de film The Wrong Missy (niet echt een aanrader). Niet echt veel te vertellen over deze dag eigenlijk, haha.

Week 20 (2020): solliciteren, raamvisite en verveling

Zondag

Ik begin de zondag weer met wat puzzelen. ’s Middags maak ik courgettesoep, ik ben echt gek op verse soep. We kijken een aflevering van White Lines omdat we op zoek zijn naar een nieuwe serie, maar we komen er nog niet helemaal uit. Richard gaat voetballen en barbecueën met zijn vrienden en ik heb niet zo veel zin om de hele dag alleen thuis te zitten, dus ik ga langs bij mijn ouders. We genieten in de tuin van het zonnetje en we maken onze eigen pizza’s met de pizzarette. Daarna ga ik nog even lezen in bad en Boer zoekt Vrouw kijken. Dan weer terug naar huis en deze blog afmaken!

Week 20 (2020): solliciteren, raamvisite en verveling

Terugblik op de week

Eerdere weken tijdens deze lockdown kon ik me wel goed vermaken. Afgelopen week had ik veel meer last van verveling. Op een gegeven moment had ik al twee boeken gelezen, twee puzzels gelegd, twee blogs geschreven en ik was al twee keer gaan hardlopen. Je weet dan even niet meer wat je kunt doen. Met inmiddels vijftien verstuurde sollicitaties op de teller is het soms ook lastig om positief te blijven, maar we houden hoop. Afgelopen week had ik in ieder geval een geslaagd eerste sollicitatiegesprek, dus laten we hopen dat er deze week nog meer positief nieuws komt. Ook trots dat we weer twee keer zijn gaan hardlopen, al is het doel wel om drie keer per week te gaan. Dat gaan we deze week proberen!

Hoe was jouw week verlopen? 🙂

Liefs, Anouk

Volg je mij al op Bloglovin’ en Instagram?

1 Reactie

  1. Aesa
    20 mei 2020 / 10:40

    Deze week weer videobellen vriendin? Hahaha miss you <3.
    P.S. die Disney puzzel wil ik ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.