December: drie escape rooms, de feestdagen en een knallend uiteinde!

Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers! Hopelijk hebben jullie een knallend uiteinde gehad en kunnen jullie fris beginnen aan het nieuwe jaar. De drukste maand van het jaar is weer voorbij dus het is tijd om even terug te kijken. Ik heb een drukke maar ook fijne maand gehad. De eerste helft van de maand stond vooral in het teken van deadlines, omdat ik de minor Bedrijfscommunicatie aan het afronden was. Ik heb nog niet alle resultaten terug, maar ik heb er vertrouwen in dat ik voldoendes heb gehaald. Toen was het eindelijk vakantie: tijd om te ontspannen, leuke dingen te doen en de kerstdagen te vieren met familie. Kijk je mee?

December was de maand waarin ik drie keer mocht proberen om te ontsnappen uit de escape room. Ik probeerde dit eerder al met vriendinnen in Maastricht. Om Sinterklaas te vieren, gingen we met ons gezin naar de escape room bij de Voltage in Tilburg. De week erna had ik een personeelsuitje met het werk en gingen we eerst uit eten en daarna naar de escape room 076 in Breda. Op de valreep ging ik met vriendinnen in de laatste week van het jaar naar Locks & Keys in Tilburg. Dit was geen ”normale” escape room waarbij je ervoor moet zorgen dat je uitbreekt, maar hier moesten we een bank overvallen en zoveel mogelijk geld stelen. Hier is ook een echte jackpot te winnen, maar dat is ons helaas niet gelukt! Ik heb nu in totaal vier escape rooms gedaan en vind het een superleuk initiatief. Er is wel heel veel verschil tussen de escape rooms en sommigen zijn dan ook leuker en beter doordacht dan de andere. Mijn favoriet tot nu toe is de Escape Room 076 in Breda.

esc

Kerst mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze terugblik op december! Ik schreef eerder al over onze plannen met kerstmis en we hebben drukke maar gezellige dagen gehad met familie. Ik kijk altijd heel erg uit naar kerst, maar ik vond het stiekem ook wel prima toen het weer voorbij was. Ik durf bijna niet te vertellen hoe schandalig ik verwend ben met cadeaus, maar in onderstaande collage zie je mijn Buddha to Buddha ring waar ik heeel blij mee ben 

IMG_20151227_211221

Ik heb gelukkig ook nog wat tijd gevonden om te lezen en ik las in totaal 6 boeken: Liefdesbrieven aan de sterren, De hemel begint bij je voeten, Ma, Blindelings, Het Grote Misschien en Voor altijd mijn mama. Er komen dus nog een aantal recensies aan! 🙂 Verder blikte ik terug op de 80 boeken die ik afgelopen jaar las. Maar hoeveel ik ook lees, mijn ”to-be-read” lijstje wordt er niet kleiner op. Hieronder zie je de boeken die ik de komende tijd nog wil lezen, en dan heb ik het nog niet eens over de ebooks gehad!

WIN_20151229_15_38_25_Pro

Ik vierde de jaarwisseling met mijn vriendinnetjes en we hadden een heel gezellige avond! We hadden veel lekker eten en speelden het dobbelspel met leuke cadeautjes. We telden af, proostten om 12 uur op het nieuwe jaar en genoten van het mooie siervuurwerk. Daarna liepen we een rondje door het dorp om verschillende mensen gelukkig nieuwjaar te wensen en daarna was het tijd voor een feestje!

10624657_1007444229346339_4658656729488183450_n

Heb jij een fijne decembermaand gehad? 🙂

3 Reacties

 1. Richard
  2 januari 2016 / 16:21

  Ja, ik heb ook een hele fijne decembermaand achter de rug! Maar daar weet je al alles van. Leuk artikel weer schat!

 2. Leuk om te lezen. Ook vooral leuk dat je al 4 escaperooms bezocht hebt.
  Meningen over 076 in Breda lopen uiteen.
  Ik vind hem zelf ook heel apart en uniek.
  Ken je Escape Rooms Nederland (http://www.escaperoomsnederland.nl) al?
  Daar staan alle escaperooms van Nederland op, er zijn er inmiddels 250, dus je hebt nog wel even ;).
  Laat ook vooral je reviews over de escaperooms die je gespeeld hebt achter.
  Vinden anderen alleen maar fijn als ze jouw mening kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.