5 leuke films om samen met je vriend te kijken #2

Het is alweer even geleden dat ik jullie vijf filmtips gaf, dus het kan goed zijn dat jullie elkaar alweer in de haren zijn gevlogen tijdens het uitzoeken van een film 😀 Vandaag deel ik daarom weer vijf leuke films die je samen met je vriend kan kijken! Ik heb geprobeerd om verschillende genres uit te zoeken. En mocht jij ook nog tips hebben voor ons, ik hoor het graag!

5 leuke films om samen met je vriend te kijken #2

The Wedding Ringer
Genre: comedy
IMDB score: 6,7
Soms heb je gewoon behoefte aan een film die niet teveel gedoe bevat, maar wel een flinke dosis humor. Doug gaat trouwen maar kent niemand goed genoeg om hem te vragen als zijn getuige, en hij heeft er nog zeven nodig ook! Hij besluit een bedrijf in te schakelen dat zorgt voor zijn getuigen. Dit levert een hoop hilarische taferelen op en Kevin Hart maakt het plaatje helemaal af! Een vermakelijke komedie voor een chillavondje op de bank 🙂

In the Heart of the Sea
Genre: actie, avontuur, biografie
IMDB score: 7,2
Deze film zagen we in de bioscoop en dat was de moeite waard! Ik kan echt genieten van mooie omgevingen en effecten op zo’n groot scherm. Het verhaal van deze film was de inspiratie voor Herman Melville om Moby Dick te schrijven. Deze film is gebaseerd op de waarheid en ik heb me echt verwonderd over de macht, grootte en schoonheid van walvissen. Echt een indrukwekkende film!

Time Lapse
Genre: sci-fi, thriller
IMDB score: 6,4
Tijdens deze hele film dacht ik: mwah, dit is niet zo heel boeiend. Drie vrienden ontdekken een camera die foto’s maakt in de toekomst. Dit gebruiken ze om er zelf hun voordeel mee te behalen, totdat het tegen hen gaat werken. Het einde maakte wel weer indruk op me en zorgde ervoor dat ik deze film ben blijven onthouden!

Ex Machina
Genre: drama, mystery, sci-fi
IMDB score: 7,7
Deze film is zo tof! Caleb mag testen doen met een kunstmatige intelligentie, die in het lichaam van een meisje zit. Deze kunstmatige intelligentie is dus een robot, maar ze heeft een eigen bewustzijn. Gedurende de film weet je niet wie er nu precies de slechterik is. De film is mooi gemaakt en zit zo goed in elkaar. Het einde is ook echt gaaf!

Focus
Genre: comedy, crime, drama
IMDB score: 6,6
Deze film draait om een dievenbende die door Amerika reist om onschuldige mensen te bestelen en beroven. Je denkt steeds dat je het verhaal doorhebt, maar Focus zet je een paar keer op het verkeerde been, waardoor je telkens weer verrast wordt. De film is niet super, maar zeker wel vermakelijk om een avondje te kijken 🙂

Heb jij een van deze films gezien? 🙂

5 leuke films om samen met je vriend te kijken #2

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

5 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 10:26

  Ik ben echt heel benieuwd naar Time Lapse en Ex Machina! Hoewel mijn vriend niet heel erg van science fiction houdt, ga ik toch proberen hem over te halen 😉

  • 18 februari 2016 / 10:32

   Ik hoop dat het je gaat lukken! 😀 Laat je me weten wat je van de films vond?

 2. 18 februari 2016 / 12:01

  Ex Machina heb ik een tijd terug met mijn vrien gekeken. Zeker een aanrader 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.