Unboxing: Verdermeer-box

Bij de najaarspresentatie van uitgeverij Blossom Books werd verteld dat er een exclusieve Verdermeer-box zou komen. Dit deed me gelijk denken aan de Celebrate Books Box (ik bestelde box 1 en box 2) en ik was heel benieuwd naar deze box die gemaakt is door uitgeverij Blossom Books. Bij deze box weet je al welk boek er in de box zit, dus je kiest er bewust voor om het boek Verdermeer te ontvangen en in de box zullen een aantal cadeautjes zitten. Verdermeer is een boek dat me gelijk aansprak, vooral vanwege de fantastische cover, de beeldende schrijfstijl van Tahereh Mafi en het verhaal zelf dat een ode aan het sprookje is.

Unboxing: Verdermeer-box

Zo zag de box er uit bij binnenkomst! Op de zijkant zie je het vosje dat ook terugkomt op de voorkant van het boek (en dit vosje komt ook terug in het verhaal).

Unboxing: Verdermeer-box

Toen ik de box opende zag ik als eerst deze bruine envelop met daarin een inleidende brief over de box. Er zijn maar 65 boxen gemaakt en ik ben één van de gelukkigen die deze mocht ontvangen!

Unboxing: Verdermeer-box

Bij deze de hele inhoud van de box! In het midden zie je het boek met de prachtige cover. Ik vind de cover echt geweldig, hij is zó mooi! Het is een fijne hardcover met glinsteringen op de voorkant en een goud leeslintje. Er zit verder van alles in de box zoals je ziet: een boekenlegger, een kaartje met quote, stickers met het vosje, een liniaal, vouwblaadjes, armbandjes, een kroontjespen met inkt en een kleurplaat.

Unboxing: Verdermeer-box

Hier zie je een aantal items van de box nog wat duidelijker. Er zitten dus vouwblaadjes in de box en een papier met instructies om zelf een vosje te vouwen. Ik heb een tijdje gekeken naar de instructies en besloten dat ik het écht nog ga proberen om een keer een vosje te vouwen, maar het is me nog niet gelukt, haha. Verder zit er dus een kroontjespen bij met inkt en drie armbandjes. Ik ben geen armbandendrager, maar ik vind het wel een leuk cadeautje voor in de box. In de brief die bij de box zit, staat al dat je het boek moet lezen om te snappen waarom sommige items in de box zitten. Op het moment dat ik dit schrijf, moet ik nog ongeveer 100 bladzijdes lezen voordat ik het boek uit heb. Het is echt leuk om tijdens het lezen te denken: ”Hé, dat herken ik uit de box!” Zo ben ik bijvoorbeeld de liniaal, het vosje en de armbandjes tegengekomen,.

Unboxing: Verdermeer-box

Er zit ook een toffe kleurplaat in de box. In samenwerking met Bruynzeal heeft uitgeverij Blossom Books een winactie opgezet en ik denk dat ik wel een kansje ga wagen! Verder zie je ook de mooie boekenlegger op de foto en de liniaal. Volgens mij is de liniaal speciaal voor deze box gemaakt en ik vind hem echt prachtig.

Conclusie

Ik vind de Verdermeer-box heel erg tof. Het scheelt dat je bij deze box weet welk boek je gaat ontvangen (dit is anders bij de Celebrate Books Box, wat op een andere manier weer tof is). Ik wilde Verdermeer heel graag lezen en ik vond het niet erg om wat meer te betalen voor zo’n exclusieve box. Ik vind de items die in de box zitten erg leuk, vooral de liniaal is mijn favoriet, maar ik vind ook de armbandjes erg leuk en de boekenlegger en de stickers. Wat ik ook bijzonder vind is dat het niet per se boekgerelateerde cadeautjes zijn, maar meer verhaal-gerelateerd. De items hebben te maken met voorwerpen die terugkomen in het verhaal en zoals ik eerder al zei vind ik het heel leuk om tijdens het lezen een voorwerp uit de box te herkennen. En hoe cool: aan de binnenkant van het boek zit een bookplate met de handtekening van Tahereh Mafi! Awesome ♥ Ik vind de box zeker geslaagd en ik ga snel weer verder lezen in het sprookjesachtige, mooie boek. Ik begrijp goed dat Blossom Books een box heeft gemaakt rondom dit boek, want ik vind het boek tot nu toe heel bijzonder!

Ben jij benieuwd naar het boek Verdermeer? 🙂 (Mocht je antwoord ‘ja’ zijn, hou dan mijn website in de gaten! *hint*)

Unboxing: Verdermeer-box

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.