Mijn verjaardag + geweldige cadeaus!

Hiep hiep hoera! Vorige week werd ik alweer 24. In eerste instantie was ik helemaal niet van plan om dit artikel te schrijven, maar ik heb zulke geweldige cadeaus gekregen dat ik ze echt even met jullie wil delen. Ik zei nog dat ik geen verlanglijstje had dit jaar omdat ik zo blij en dankbaar ben, maar ik ben zo ontzettend verwend dit jaar. Kijken jullie gezellig mee?

Lieve vriendinnen

Op woensdagavond nodigde ik mijn vriendinnen uit voor een theetje en een taartje. Helaas konden drie vriendinnen er niet bij zijn, maar ik was nog steeds heel erg blij en dankbaar met een woonkamer vol met lieve vriendinnen. Een van de vriendinnen die er niet bij kon zijn verraste me door een kaartje en chocolade te laten bezorgen, heel lief! In mijn vriendinnengroep (we zijn met zeven meiden) hebben we afgesproken dat je het cadeau moet verzorgen voor de persoon die na jou jarig is. Mijn cadeautjes waren ingepakt in geweldig roze inpakpapier met eenhoorns en ik werd verrast met geweldige cadeaus: een kaart die volstond met hashtags, schattige pennen met quotes, een boekencadeau kaart (deze heb ik al besteed aan Levana van Marissa Meyer!), het boek ”Food and the city” met culinaire hotspots over de hele wereld, een opblaasbare ananas bekerhouder en mijn persoonlijke favoriet: teas of the world. Deze thee zit in de verpakking van een boek en is de perfecte combinatie van reizen, lezen en thee! Ik twijfel of ik hier nog een apart artikel over zal schrijven waarin ik de verschillende theesmaken probeer, wat vinden jullie? Echt geweldige cadeaus en wat kennen mijn vriendinnen me goed. Van een andere vriendin kreeg ik de onwijs schattige taartschep, thank you!

Mijn verjaardag + geweldige cadeaus!

Familie en schoonfamilie

Op woensdagavond vierde ik mijn verjaardag dus voor vriendinnen en op donderdag, de dag van mijn verjaardag, zat ik tot 18:30 uur op de universiteit. Met een aantal klasgenootjes eten we altijd een taartje als iemand van ons jarig is en dit keer hadden ze macarons gehaald! Erg lief en ook gezellig om het met mijn ”master mates” te vieren, want die zie ik immers bijna het meest, hihi. Van mijn ouders kreeg ik een leuk zakcentje, een cadeaubon van een lunchroom in het dorp waar ik vandaan kom én twee kaartjes voor de Efteling ♥ In de avond kwam er ook nog familie en schoonfamilie langs en mijn broer, zus, de vriend van mijn zus en mijn nichtje gaven me een boekenbon (yes!) en een hele lieve polaroid van mijn nichtje (die ik in mijn portemonnee bewaar). Van mijn schoonmoeder kreeg ik een boeddha, een kaarsje en een boekenbon en van mijn schoonbroers en vriendin een boekenlegger, cadeaubon van de hema en een boekenbon (als mensen vragen wat ik voor mijn verjaardag wil, zeg ik altijd boekenbonnen, maar dat hadden jullie vast al wel door 😉 ).

Lieve vriend

Mijn vriend had nog wel de grootste verrassing van allemaal. Mijn vriend was zo enthousiast bezig met zijn cadeau dat we het helaas niet op mijn verjaardag zelf uit hebben kunnen voeren, want ik had tot 18:30 uur colleges en in de avond zou er nog visite komen. In sneltreinvaart legde hij die donderdag het cadeau uit en we hebben het afgelopen maandagavond even over gedaan. Het plan was in ieder geval dat ik binnen zou komen en hij had de tafel ingericht in Arabische sferen (een kleedje op tafel, kaarsen, onderzetters, muziek) en dan zou ik aan tafel gaan zitten. Van hem zou ik een volledig Arabische menukaart krijgen (die hij ook nog eens zelf heeft gemaakt, haha) en dan zou ik mijn keuzes doorgeven. Tussen de gangen door had hij dan verschillende hints en cadeautjes. Bij de hints had hij bijvoorbeeld feitjes over de vlag (waarbij hij Fun with Flags gebruikte van The Big Bang Theory, love it, maar ook de zelfgemaakte menukaart en zelfs uitgeprinte briefjes Marokkaans geld). Als cadeautjes had hij vershoudbakjes (die had ik nodig) en maar liefst drie boeken die heel hoog op mijn lijstje stonden: Alles wat je lief is van Nicola Yoon, The Hate U Give van Angie Thomas en Cress van Marissa Meyer. Ik moest echt huilen van geluk toen ik zag hoeveel moeite hij had gedaan, echt ontzettend lief. En dan te bedenken dat ik laatst nog verdrietig was omdat ik dacht dat hij mijn verjaardag zou vergeten #facepalm. We aten trouwens als voorgerecht brood met smeersels, daarna vegetarische tajine (ik eet nog steeds vegetarisch) en als nagerecht honingyoghurt met banaan en walnoot. Aan het einde kreeg ik nog macarons én mijn eindcadeau: een cadeaukaart voor een midweekje naar Marrakech  Marrakech staat al lang hoog op mijn citytrip lijstje en ik kan niet wachten om hier samen met mijn vriend naartoe te gaan! Echt een geweldig cadeau en ik vind het onvoorstelbaar hoeveel moeite mijn vriend hier in heeft gestoken #boyfriendpoints.

Dankjewel lieve allemaal ♥ Ik heb echt een super leuke verjaardag gehad en ik heb me echt jarig gevoeld. Ik kreeg geweldige cadeaus, lieve kaartjes en leuke felicitaties. Om mijn verjaardag te vieren geef ik het boek World of Wanderlust weg en je kan nog steeds meedoen aan deze winactie!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’, Instagram en Twitter?

11 Reacties

 1. Lindy
  15 juni 2017 / 08:08

  Wow wat een romanticus die Ries! Leuk nouk!

 2. Richard
  15 juni 2017 / 10:29

  Wat een leuk artikel! Het is fijn om te lezen dat je zo’n leuke 24ste verjaardag hebt gehad. Ik vind het ook een goed idee om een artikel te schrijven over de verschillende theesmaken, misschien in combinatie met een nieuwe ’tijd voor thee’?

 3. 15 juni 2017 / 14:22

  Leuk artikel, wat veel leuke cadeautjes heb je gekregen 🙂 Boekenbonnen zijn altijd goed. Wat een superlief cadeautje van je vriend <3

 4. 15 juni 2017 / 15:03

  Super hé, wanneer ze je onverwachts weten te verrassen met zo’n goed uitgewerkt cadeau dat ook nog eens perfect bij je past. Onlangs kreeg ik ook zo’n verrassing en ik word nog steeds helemaal blij wanneer ik er aan terugdenk.

 5. 16 juni 2017 / 20:13

  Wat heb je toffe cadeautjes gekregen! <3 Iedereen heeft echt goed nagedacht, superlief! En whaaaaah, Marrakech! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.