Gelezen in juni + TBR juli

In de maand juni las ik weer een mooi stapeltje met boeken! Kijk je mee welke boeken ik heb gelezen en wat ik komende maand wil gaan lezen? 🙂

Gelezen in juni

De maand begon met Het geheim van mijn man, geschreven door Liane Moriarty. Ik kon dit boek lenen van blogger Marleen van Favoritez, heel fijn! Het duurde even voordat ik in het verhaal kwam, maar uiteindelijk vond ik het een heel fijne roman. Daarna begon ik met het lezen van Halsoverkop. Aline van Wijnen won hiermee de schrijfwedstrijd van Vriendin, dus ik was wel benieuwd! Helaas viel het boek me tegen, erg jammer. Mijn vriend en ik gingen een weekendje naar Kopenhagen afgelopen maand en ik nam de boeken Alles wat je lief is (Nicola Yoon) en The Hate U Give (Angie Thomas) mee. Het eerste boek las ik heel snel uit en begon echt veelbelovend, maar liet me toch achter met een dubbel gevoel. THUG vond ik heel bijzonder, een boek dat echt gelezen moet worden. Daarna las ik Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray, het laatste deel in de Vuurvogel trilogie. Ik vond deze serie zo tof! Als laatst las ik in juni 9 november van Colleen Hoover, weer een heerlijke new adult waarbij ik heel veel verschillende emoties ervaarde. Weer een geslaagde leesmaand dus!

TBR juli

Oh jee… mijn TBR stapel blijft maar groeien en ik ben bang dat ik daar in juli weinig verandering in ga brengen. Ik loop sinds vorige week fulltime stage, ik blog drie keer per week, ik sport minimaal twee keer per week en ik heb ook nog een sociaal leven. Ik zit iedere werkdag wel 1,5 uur in de trein en dan probeer ik op de heenweg te lezen, maar op de terugweg ben ik moe en zit mijn hoofd nog erg vol. Ik hoop dat dat de komende tijd minder wordt en dat ik weer meer energie heb om te lezen! Ik ben nu Cress van Marissa Meyer aan het lezen, dus dat boek wil ik sowieso uitlezen. Vorige maand wilde ik al twee recensie-exemplaren lezen: The Glittering Court van Richelle Mead en Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Beide boeken kwamen pas aan het einde van de maand binnen, waardoor ze even doorschuiven naar juli. Ik houd het voor nu bij deze drie boeken, maar als ik aan nog meer boeken toe kom, móét ik echt een van de boeken gaan lezen die al eeuwen op mijn stapel ligt. Laten we hopen dat ik in ieder geval drie boeken kan lezen komende maand! (Op onderstaande foto mist Hof van Vleugels en Verwoesting trouwens, die kon ik even niet vinden.)

Welke boeken las jij afgelopen maand? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 4 juli 2017 / 19:59

    Juli zal bij mij vooral in het teken staan van de berg ebooks op mijn ereader wegwerken haha! En ik hoop voor mijn vakantie THUG, De Royals, Inkt en Voor altijd gelukkig (Als deze nog binnenkomt) uit te lezen!

  2. 9 juli 2017 / 15:13

    Wat een fijne leesmaand inderdaad! Ik zit nog steeds in een leesdip, heel vervelend. Toch heb ik afgelopen maand Liefde & Gelato uitgelezen. Wat een heerlijk boek was dat! Echt een aanrader voor jou ook, omdat je ook van reizen houdt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.