Yes! Een nieuwe citytrip op de planning

Jippieee! Ik schrijf dit artikel echt met een grote glimlach op mijn gezicht. Er staat namelijk eindelijk weer een nieuw reisje op de planning. Kijk je mee naar de bestemming?

Het jaar van de citytrips

2017 is echt het jaar van de citytrips. Samen met mijn vriend reisde ik eerder dit jaar naar Krakau, Riga en Kopenhagen. Een verre, lange reis zat er dit jaar niet in vanwege mijn studie en mijn zomerstage. Dan maar een aantal toffe steden bezoeken! Begin oktober ga ik nog een weekendje weg (het jaarlijkse vriendinnenweekend), maar mijn vriend en ik hebben ook iets gepland voor eind oktober. Ik zit in een best drukke periode en jullie mogen best weten dat ik de afgelopen weken echt niet te genieten was. Nu gaat het al wel wat beter en dat kan er ook mee te maken hebben dat ik eindelijk weer een reisje heb om naar uit te kijken! Ik vind het altijd heerlijk om even weg te vluchten uit het dagelijks leven en me onder te dompelen in een heel nieuw land met allemaal nieuwe indrukken. Je neemt even afstand van het dagelijkse waardoor je alles weer in perspectief kan zien: precies wat ik even nodig heb.

Nieuwe bestemming

Ik deelde een hele tijd geleden al mijn citytrip wensenlijstje waarbij Marrakech bovenaan staat. Dit reisje had ik cadeau gekregen voor mijn verjaardag en ik wilde dan ook graag eind oktober naar Marrakech.. Helaas waren de prijzen in oktober de helft duurder dan in november of in januari. Ik wilde alsnog heel graag weg eind oktober, dus we besloten dan een paar dagen naar een andere leuke stad te gaan. Ik twijfelde tussen Berlijn en Praag, het lijken me allebei toffe steden, maar mijn vriend had meer een voorkeur voor Praag… dus dat is de bestemming geworden! 🙂 Ik ben nog nooit in deze stad geweest dus ik ben heel erg benieuwd. We gaan sowieso de Karelsbrug, John Lennon wall, Petrintoren, Old Town Square en het Raadhuis bezoeken, Trdelnik eten en lekker ronddwalen door de stad. Ik heb er superveel zin in en het is echt leuk om weer een reisje in het vooruitzicht te hebben. Mochten jullie nog leuke tips hebben voor Praag: ze zijn zeer welkom!

Ben jij weleens in Praag geweest? 🙂

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

9 Reacties

 1. 26 september 2017 / 18:38

  Mocht het nog een beetje mooi weer zijn moet je zeker gaan waterfietsen over de moldeau.
  En de dierentuin is echt een aanrader heel mooi op een berg gebouwd.

 2. 27 september 2017 / 14:27

  Ik vond het kasteel echt een aanrader!

 3. 28 september 2017 / 08:43

  Zo heerlijk dat je dit op de planning hebt staan! <3 Ik ben er zelf nog niet geweest, maar er is daar een bibliotheek waar je naar binnen mag, haha!

  • 28 september 2017 / 18:09

   Ja, ik heb er ook zo veel zin in! Goede tip van de bibliotheek haha, ziet er echt supermooi uit ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.