Ideaal voor op reis: rugzak van Herschel

Sommige meiden kopen regelmatig een nieuwe tas, maar ik spaar liever voor een mooie reis of een avondje lekker uit eten. Daarom heb ik ook al jaren dezelfde tas: zo’n bruine van Invito, weet je wel? Die ene die jij drie jaar geleden waarschijnlijk al hebt weggegooid 😀 Het was nu echt tijd voor een nieuwe tas en met het oog op mijn wanderlust kocht ik voor het eerst een rugzak. Benieuwd welke het geworden is? 🙂

Ik ben eigenlijk helemaal geen rugzakken meisje. Nu ik er zo over nadenk, is dit de eerste keer dat ik een rugzak heb aangeschaft. Ik had altijd van die tassen die je dan over je schouder hangt of lekker nonchalant aan de binnenkant van je elleboog hangt, haha. Ik heb bijna altijd mijn laptop bij me, dus ik liep vaak ook nog rond met een laptoptas. Lekker praktisch dus. Daarom was ik al een tijdje op zoek naar een mooie rugzak. Ik heb wel lang getwijfeld hoor, zou een rugzak mij wel staan? Maar gelukkig zijn rugzakken tegenwoordig best stoer en ze kunnen ook modieus zijn. De tassen van Herschel vind ik echt mooi en ik wist dan ook vrij snel dat het een tas van Herschel zou worden. Toen die keuze eenmaal gemaakt was, kon ik kiezen uit tientallen tassen. Ik heb getwijfeld tussen een rode, blauwe of zwarte, maar uiteindelijk werd het de zwarte rugzak met bruine gespen.

Ideaal voor op reis: rugzak van Herschel

Ik moest in het begin een beetje wennen aan mezelf met een rugzak, maar nu ben ik er helemaal blij mee. Ik nam hem mee naar onze citytrip in Boedapest en dat beviel prima. We reisden alleen met handbagage en daar was deze tas ideaal voor, mijn kleding én spiegelreflexcamera pasten er goed in. Handig voor op reis dus, en ook tijdens het lopen door de stad vond ik het heel fijn om deze rugzak bij me te hebben. Je maakt hem vast met de twee gespen waar magneten aan zitten en ook nog met een koord. Het is voor zakkenrollers dus niet een tas waarbij je alles er zo uit kan halen (dat hoop ik tenminste). Ik vind het daarnaast echt fijn om een rugzak te dragen omdat het gewicht verdeeld wordt over je rug. Met een schoudertas kreeg ik met een zware tas toch snel last van mijn schouder, waardoor ik telkens van kant moest wisselen. Tijdens de citytrip in Boedapest had ik geen last van het gewicht van de rugzak.

Ideaal voor op reis: rugzak van Herschel

Zoals ik eerder al zei, heb ik bijna altijd mijn laptop bij me. Super fijn dus dat deze rugzak ook nog eens een apart vak heeft om je laptop in te stoppen. Mijn laptop is iets te groot dus hij steekt een beetje uit het vak, maar hij past er gelukkig wel in! Nu kan ik makkelijk met één tas overal naartoe in plaats van met twee tassen. Ik ben dus super blij met mijn nieuwe rugzak en ga hem ook zeker meenemen naar bijvoorbeeld IJsland.

Wat voor tas gebruik jij?

Ideaal voor op reis: rugzak van Herschel

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

9 Reacties

 1. Aesa
  26 maart 2016 / 07:05

  Yes, naast dat het een praktische tas is, vind ik het ook nog eens heel leuk en modebewust staan!

 2. Anny
  26 maart 2016 / 09:31

  Mooie rugtas!
  Hopelijk mag die tas vele mooie reizen maken!

 3. Richard
  26 maart 2016 / 09:47

  Jippie, ik hoefde door deze aankoop nu nul keer met jouw handtas rond te zeulen. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.