Gelezen in oktober + TBR november

Welke boeken las ik in oktober en welke boeken zijn in november aan de beurt? Afgelopen maand zat ik gelukkig weer in een fijne leesflow en hopelijk kan ik dat komende maand weer volhouden! Kijk je mee?

Gelezen in oktober

Yes, ik heb eindelijk weer wat meer boeken kunnen lezen! Oktober voelde als een heel drukke maand, maar ik heb gelukkig toch nog zes toffe boeken kunnen lezen. Ik begon de maand met De Royals van Erin Watt. Op de een of andere manier had ik niet zoveel zin om dit boek op te pakken, maar toen ik eenmaal aan het lezen was, kon ik niet meer stoppen. Wat een verslavend boek! Ik kan echt niet wachten op het tweede deel. Levana van Marissa Meyer was daarna aan de beurt. Deze novelle is echt een toevoeging aan de serie en ik vond het heel bijzonder om vanuit het perspectief van Levana te lezen. Heel tof gedaan! Ik deed mee aan de blogtour om Cel 7 van Kerry Drewery onder de aandacht te brengen. In deze spannende thriller wordt de kracht van (social) media heel goed beschreven. Daarna las ik Escape room van Maren Stoffels. Ik vind het altijd gezellig om samen met vriendinnen een escape room te spelen en daarom sprak dit boek me aan. Ik voelde me iets te oud voor dit boek, maar voor de jongere doelgroep is dit boek heel tof! Het boek voor meisjes met lef van Caroline Paul was daarna aan de beurt. Wederom super voor de jongere doelgroep, voor mij niet zo heel bijzonder. Ik eindigde de maand met Zeik niet zo, geschreven door Anouk Kemper, Suzette Hermsen en Lianne Marije Sanders. Daar had ik heel hoge verwachtingen van en hoewel er zeker wel herkenbare stukken in zaten, vond ik het vrij oppervlakkig. Ik ben blij dat ik zes boeken heb kunnen lezen afgelopen maand en er zaten ook echt toffe boeken tussen!

Gelezen in oktober + TBR november

TBR november

Ik ben nu bezig in Wat jij niet ziet van Eric Lindstrom, dus die ga ik eerst uitlezen. In november ontvang ik Library kiss van Katie West en White rose van Amy Ewing als recensie-exemplaren, dus die boeken hebben voorrang. Verder hoop ik dat Verleiding van Erin Watt ook op de mat valt, zodat ik gelijk verder kan in deze verslavende serie en misschien komt Pijn van Mel Wallis de Vries ook binnen. Als ik nog tijd heb voor andere boeken, moet ik van mezelf weer boeken gaan lezen die al heel lang op mijn stapel liggen.

Welke boeken ga jij lezen komende maand? 🙂

Gelezen in oktober + TBR november

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. 31 oktober 2017 / 15:59

    Jaaaaa! Het vervolg in The Royals! Ik kan niet wachten! In november moet je ook ‘Vertrouw op mij’ lezen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.