Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Van mezelf mag ik niet meer beginnen met de zin ‘wat gaat de tijd snel, hè?’, maar ik kan er niks aan doen. De tijd vliegt echt voorbij! Wat was oktober een superdrukke maand zeg, ik ben blij dat het nu hopelijk wat ‘rustiger’ wordt. Kijk je mee naar afgelopen maand?

Studeren en werken

Afgelopen maand was erg druk op het gebied van studeren. Ik volgde twee vakken (Academic Writing en Social Media at Work) en stopte daarnaast veel tijd in mijn thesis. Ze raden op de universiteit aan om één blok per vak te volgen tijdens het laatste halfjaar, maar ik wilde er twee volgen zodat ik het laatste blok geen vakken meer heb en me volledig op mijn thesis kan richten. Nu ben ik er wel blij mee dat ik dit blok geen vakken heb, maar het was afgelopen blok wel veel te druk. Ik ben zelfs een keer op zondag van 10 tot 4 met een vriendinnetje gaan studeren in de bieb, bizar! Aan het eind van oktober had ik mijn tentamen van Social Media at Work en het was vrij pittig, dus ik hoop echt dat ik het gehaald heb. Ik moet ook nog een cijfer terugkrijgen van Academic Writing en hopelijk heb ik dat vak dan ook afgesloten. Ik ben nog steeds druk bezig met mijn thesis en ik hoop dat ik jullie daar binnenkort een positieve update over kan geven met een nieuwe thesis talk 🙂 Naast mijn studie werk ik nog steeds een keer per week als eindredacteur bij contentmarketingbureau Zandbeek in Eindhoven.

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Vriendinnenweekend

Wat was het vriendinnenweekend in Volendam gezellig! We hebben ontzettend veel gedaan en een druk weekend gehad, maar het voelde ook als een mini vakantie waardoor ik even uit de dagelijkse sleur was. We maakten een foto in klederdracht, gingen klompen schilderen, uit eten, stappen, we genoten van een high chocolate en we deden een escape room met een Alice in Wonderland thema. Heb je mijn verslag van het weekendje al gelezen?

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Interview met Jennifer L. Armentrout

Door uitgeverij Zomer & Keuning werd ik uitgenodigd om Jennifer L. Armentrout te interviewen. Ik vind haar Wait for you serie heel tof dus ik hoefde er niet over na te denken! Ik interviewde haar samen met Marleen en het was een gezellig en geslaagd gesprek. Heb je het interview al gelezen?

Citytrip Praag

Samen met mijn vriend ging ik vier dagen naar de mooie stad Praag. Zoals jullie weten heb ik deze zomer geen vakantie gehad (en is het überhaupt al meer dan een jaar geleden dat ik vakantie had), dus ik keek er heel erg naar uit om er tussenuit te gaan. We hebben veel gelopen en gezien, veel gebouwen, kerken en uitzichtpunten bezocht en we zijn twee keer naar het theater gegaan (waaronder Het Zwanenmeer! ♥). Verder hebben we lekker geslenterd, genoten van de stad en van het eten. De blogs over Praag komen er uiteraard nog aan! 🙂

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Fun

Er was gelukkig ook tijd voor fun: mijn moeder trakteerde mij op een handlettering workshop, heel leuk! ★ gezellig uit eten met Vienna bij La Cubanita ★ uit eten met vriendinnetje Aesa bij RAW waar we lekker hebben gegeten, veel bijgekletst, selfies gemaakt en iets te veel rode wijn hebben gedronken ★ lunchen met vriendinnetjes bij Samen ★ op bezoek bij vrienden die érg leuk nieuws hadden ★ lunchen met mijn zus en nichtje bij Tuinhuis Culinair ★ lunchen met mijn moeder bij Samen ★ met mijn vriend naar de film American Assassin (wij geven altijd een punt aan de film, ik beoordeelde ‘m met een 6.3) ★ op kraamvisite bij andere vrienden, hallo baby Eline! ★ we sloten de maand gillend af met vrienden bij Walibi Fright Nights!

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Gelezen in oktober

Yay, ondanks de drukke maand kon ik gelukkig wel tijd maken om te lezen. Ik las onderstaand stapeltje met mooie boeken, waarbij De Royals mijn favoriet is. Heb je mijn TBR voor november al gezien?

♥ Erin Watt – Verleiding (De Royals, #1) (★★★★☆)
♥ Marissa Meyer – Levana (★★★★☆)
♥ Kerry Drewery – Cel 7 (★★★★☆)
♥ Maren Stoffels – Escape room (★★★☆☆)
♥ Caroline Paul – Het boek voor meisjes met lef (★★★☆☆)
♥ Anouk Kemper, Suzette Hermsen & Lianne Marije Sanders – Zeik niet zo (★★☆☆☆)

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Mijn plannen voor november

In november heb ik al wat gezellige plannen: naar de Efteling met mijn vriend, meerdere vriendinnenavondjes, uit eten met vriendinnen van mijn Efteling stage, oppassen op mijn lieve nichtje, sinterkerst vieren met vrienden, een Riverdale avondje met vriendinnen (we keken Pretty Little Liars samen en dat gaan we nu ook doen met het tweede seizoen van Riverdale). Verder heb ik nog wel met andere vriendinnen afgesproken om iets te doen in november, maar daar staat nog geen datum voor vast. Verder zal november vooral in het teken staan van mijn thesis!

Heb jij een leuke maand gehad? 🙂

Mijn oktober: weekendje Volendam, interview met Armentrout en citytrip Praag!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 5 november 2017 / 22:37

    Ik kan echt niet wachten op je artikelen over Praag! <3 Wat een heerlijke maand heb je gehad, hopelijk wordt november nog mooier!

  2. Aesa
    6 november 2017 / 13:00

    Wat was oktober een drukke maand voor jou! Maar wanneer ben jij niet druk, hé mop! Fijn dat je dit blok geen vakken meer hebt en je je nu volledig kan focussen op je thesis. Ik kijk uit naar de blogs over Praag (en wauw, het Zwanenmeer stuk bijgewoond? Fantastisch <3). Ben benieuwd! Verder was dit weer een leuke recap van de maand oktober met super gezellige foto’s! Ik heb genoten van ons avondje uit (cheers to that goddamn red wine) en zie je hopelijk deze maand ook weer! Succes met alles, you can do it XXXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.