Mijn december: thesis en de feestdagen

Wow, we zitten alweer bijna een week in 2018! Ik had al wel een overzichtje online geplaatst van 2017, maar nog niet van de maand december. Mijn maand stond vooral in het teken van mijn thesis en werken, maar natuurlijk ook de feestdagen!

Thesis en werken

December stond vooral in het teken van mijn thesis en werken. Tijdens mijn update over november vertelde ik jullie al hoe het ging met mijn thesis. Gelukkig heb ik in december alle data kunnen coderen en analyseren! Mijn thesis is nu geschreven tot en met de resultaten en ik ben nog bezig met de discussie. Dan de abstract nog en dan is hij af! Dat klinkt alsof ik bijna klaar ben, maar ik moet het hele stuk natuurlijk nog honderd keer door gaan lezen, feedback verwerken en de puntjes op de i gaan zetten. Laten we hopen dat ik de komende weken productief ben en mijn thesis kan gaan afronden! In december heb ik ook extra gewerkt bij contentmarketingbureau Zandbeek, waar ik naast mijn studie werk als redacteur.

Mijn december: thesis en de feestdagen

Fun

Ik heb afgelopen maand veel thuis aan mijn thesis zitten werken. Gelukkig was er ook tijd voor: vriendinnenavondjes ★ Dainy opzoeken in Utrecht ★ Sinterklaas vieren met familie ★ oppassen op mijn lieve nichtje ★ met mijn vriend uit eten bij Polly Maggoo in Tilburg, Happy Italy in Tilburg en naar Jumanji: Welcome to the Jungle (7.2) in de bioscoop ★ met vrienden sushi eten bij Enjoii in Tilburg ★ uit eten met Vienna bij Anvers in Tilburg ★ met Aesa lunchen bij Bagels & Beans in Tilburg ★ de kerstdagen vieren met familie en vrienden ★ de 1e verjaardag vieren van mijn nichtje! ★ en tot slot de jaarwisseling vieren met lieve mensen!

Gelezen in december

Afgelopen maand ben ik helaas weer weinig aan lezen toegekomen, maar gelukkig heb ik wel twee boeken kunnen lezen. Ik las eerst The White Rose uit en ik heb enorm lang over dit boek gedaan. Het boek Ik moet nog even kijken of ik kan zag ik liggen in de winkel en ik werd enthousiast tijdens het bladeren door dit boek. Dit boek heb ik tijdens het lezen al aan meerdere mensen aangeraden, echt een aanrader!

♥ Amy Ewing – The White Rose (The Lone City, #2) (★★★☆☆)
Liesbeth Smit – Ik moet nog even kijken of ik kan (★★★★★)

Mijn plannen voor januari

Januari wordt waarschijnlijk de maand waarin ik mijn thesis inlever, wow! Wat zou het fijn zijn als ik klaar ben met mijn thesis en hopelijk mijn diploma mag ontvangen in februari. Verder heb ik in januari een avondje gepland met de Efteling vriendinnen (drie jaar geleden liepen we samen stage en we zien elkaar nu nog regelmatig) en een vriendinnenavondje met mijn vriendinnengroep. Naast werken probeer ik niet te veel te plannen deze maand, zodat ik hopelijk genoeg tijd heb om mijn thesis af te ronden.

Wat zijn jouw plannen voor januari? 🙂

Mijn december: thesis en de feestdagen

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

3 Reacties

 1. 6 januari 2018 / 12:51

  Ik hoop zo voor je dat je deze maand je thesis kunt afronden! Topper!

 2. Richard
  8 januari 2018 / 12:24

  De laatste loodjes! Succes schatje xxx

 3. 9 januari 2018 / 01:03

  Je bent echt heel goed bezig met je thesis. Respect daarvoor. Ik ben momenteel bezig met mijn masterthesis, maar dat wil niet zo vlotten. Ik vind het erg moeilijk om mezelf er aan toe te zetten. Dus nogmaals respect! En heel veel succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.