Tijd voor thee: mijn eerste maand als Online Content Marketeer

Wat gezellig dat je er bent! Hoe gaat het met je? Bij mij is er de laatste tijd veel gebeurd: ik studeerde af, ik kreeg een nieuwe baan en ik ben verhuisd. Mijn leven is dus best wel veranderd! Van 24/7 met mijn neus in de boeken naar 40 uur werken is best wel een verandering, maar tot nu toe bevalt het prima. Vandaag vertel ik jullie meer over hoe mijn eerste maand werken is bevallen!

Online Content Marketeer

Op 14 februari begon ik als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group. Dat betekent dat ik nu al meer dan een maand fulltime aan het werk ben! Ik had verwacht dat ik heel erg zou moeten wennen aan het fulltime werken, maar dat valt gelukkig reuze mee. Ik heb veel stages gelopen, dus ik weet wel hoe het is om volle bak te werken, maar nu is het natuurlijk voor een echte baan. Als Online Content Marketeer ben ik verantwoordelijk voor alle online communicatie van de drie bedrijven (Skidôme, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal). Denk hierbij aan social media, de website, blogs en nieuwsbrieven, maar ik help ook mee met het bedenken en uitrollen van creatieve campagnes en ik heb ook een aantal persberichten geschreven. Ik ben dus de hele dag bezig met (online) teksten en dat vind ik ontzettend leuk! De functie past tot nu toe goed bij mij en ik heb het echt naar mijn zin. De sfeer is goed, de collega’s zijn aardig en behulpzaam en ik kan nu al zeggen dat ik goed op mijn plek zit. Hopelijk blijft dat dus ook zo, maar ik ben tot nu toe heel tevreden! Mijn manager was gelukkig ook heel positief over de eerste maand, dus hopelijk kan ik groeien in mijn rol en met veel plezier verder aan de slag. Verder moet ik wel proberen om mijn agenda niet te vol te plannen. De afgelopen weken had ik vaak op zes van de zeven dagen in de week dingen gepland, en als actief lid van de introvertenclub heb ik ook echt tijd voor mezelf nodig om op te laden. Hier moet ik dus wel wat beter op gaan letten, maar dat weet ik van mezelf en dat is al een hele stap 🙂

Tijd voor thee: mijn eerste maand als Online Content Marketeer

Fun!

Als Online Content Marketeer moet je natuurlijk wel weten waar je over schrijft. Ik heb mijn eerste proefles skiën achter de rug en dat vond ik erg leuk. Het was voor mij de eerste keer op ski’s en aan het einde van de proefles kon ik al van een heuveltje af skiën en zelfs een paar bochtjes maken! Ik denk wel dat ik een keer een cursus ga volgen, maar ik wil het niet gelijk te druk maken voor mezelf, dus misschien ga ik dat over een tijdje doen. Ook ben ik samen met vrienden gaan ijskarten en dat vond ik superleuk! Je rijdt met een kart over het ijs en dat is nog best lastig, want je glijdt natuurlijk weg. Echt een leuke activiteit om te doen, en dat zeg ik niet alleen omdat het bij mijn werk hoort 🙂 Indoor skydiven had ik al een keertje gedaan, maar dat moet ik binnenkort weer nog een keer doen. Ik kan me herinneren dat ik dat ook heel bijzonder vond. Je kunt nu ook skydiven met VR en dan kun je boven Dubai, Hawaii of San Diego vliegen. Dat lijkt me supertof! 🙂 Verder ben ik uit eten gegaan met collega’s, heb ik mijn eerste vrijmibo achter de rug en er staat binnenkort ook teambuilding en een borrel op de planning. Ik zit in een heel jong team en het is tot nu toe erg gezellig, dus dat is echt fijn! Zoals je merkt ben ik heel blij met deze baan en ik zal jullie af en toe op de hoogte houden!

Waar werk jij of waar zou jij willen werken? 🙂

Tijd voor thee: mijn eerste maand als Online Content Marketeer

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

4 Reacties

 1. 22 maart 2018 / 00:01

  Gefeliciteerd met je diploma, nieuwe baan en nieuwe huis. Klinkt als een hele toffe baan trouwens ? Gelukkig voel je je al op je plek. Ben erg benieuwd hoe je ervaring met het indoor skydiven met VR gaat zijn, lijkt me geweldig om te doen! Maar eerst tijd voor jezelf, haha. Hard verdiend als ik het zo lees.

 2. Richard
  25 maart 2018 / 21:22

  Je doet het super goed!

 3. 26 maart 2018 / 12:05

  Wat leuk joh, zo tof dat je zo snel een fulltime baan hebt gevonden! Het bedrijf klinkt niet als iets waar ik snel zou willen werken haha, maar wel heel fijn dat je het naar je zin hebt 🙂

 4. 5 april 2018 / 19:37

  Wat klinkt dat ontzettend leuk! En wat fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ik hoop inderdaad dat het zo blijft, dat zou zo fijn en leuk zijn! Liefs Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.