Mijn maart: familieweekend, fulltime werken en fun!

Hallo leuke lezer! Gezellig dat je er weer bent. Het is even geleden dat ik een nieuwe blog heb geplaatst, ik ben nog een beetje aan het puzzelen hoe ik het bloggen in mijn leven moet passen op dit moment. Maar het maandoverzichtje mag natuurlijk niet ontbreken, kijk je weer mee?

Familieweekend

Aan het begin van de maand gingen we met ons gezin naar Landal Landgoed ’t Loo. Dit was de eerste keer dat we op familieweekend gingen en ik vond het erg geslaagd! We deden een geweldige escape room, we gingen zwemmen, we deden spelletjes, we gingen uit eten, we gingen een dagje naar Zwolle en we gingen bowlen. We hebben het naar ons zin gehad en het was fijn om er even tussenuit te zijn!

Fulltime werken

Wow, volgende week ben ik alweer twee maanden fulltime aan het werk! De tijd gaat ontzettend snel maar ik ben blij dat mijn eerste grotemensenbaan zo goed bevalt. Bij mijn vorige twee werkplekken had ik het niet zo naar mijn zin, omdat ik de sfeer onderling niet fijn vond. Daardoor begon ik een beetje aan mezelf te twijfelen. Die twijfel verdween gelukkig als sneeuw voor de zon toen ik bij mijn huidige werk kwam, iedereen is heel aardig en behulpzaam en ik heb het gevoel dat ik goed op mijn plek zit. De functie past ook bij mij, ik ben veel bezig met het schrijven van (online) teksten en ik heb veel ruimte om mijn creativiteit in te brengen. Het is natuurlijk wel nog een beetje mijn weg zoeken, maar ik heb er wel vertrouwen in dat het goedkomt. Wel moet ik nog even mijn weg vinden in het volplannen van mijn agenda. Nu ik minder vrije tijd heb, wil ik de tijd die ik heb ook zo goed mogelijk benutten. Daardoor heb ik vaak gezellige etentjes of avondjes met vriendinnen staan, wat heel gezellig is, maar ik moet ook wat avondjes voor mezelf gaan plannen. Daarnaast ben ik ook aan het puzzelen met het bloggen, want na een hele werkdag achter de computer en teksten schrijven, heb ik vaak niet de energie om er ’s avonds nog een artikel of recensie voor mijn eigen blog uit te gooien. Maar ik ben pas bijna twee maanden aan het werk, dus dat komt de komende maanden vast goed!

Fun

Gelukkig was er ook nog tijd om leuke dingen te doen, zoals: een gezellig avondje pizza + Temptation Island met Vienna ★ steengrillen en bowlen met Efteling vriendinnen bij Dolfijn in Tilburg ★ de doop van het dochtertje van vrienden bijwonen, gevolgd door een feestje en eten met vrienden! ★ met mijn vriend naar Black Panther in de bioscoop (5.7), helaas vonden we hem allebei nogal tegenvallen ★ een bijkletsavondje met vriendin Janneke ★ een mini housewarming avondje met vriendinnen! ★ samen vega curry koken en Temptation Island kijken met vriendin Manon ★ met collega’s borrelen en uit eten bij Adriatico in Roosendaal ★ vieren dat mijn vriend 31 is geworden, hiep hiep hoera! ’s Middags kwam er visite langs en ’s avonds gingen we eten bij Rodeo in Tilburg ★ de bruiloft van vrienden, wat een prachtige dag! ★ high tea’en met vriendin Vienna bij Puur Mercure in Tilburg ★ gezellig sushi eten met Vienna en Joëlle bij Sumo in Tilburg ★ lunchen met Aesa bij Buutvrij en borrelen bij Anvers in Tilburg ★ uit eten bij La Cubanita in Tilburg met mijn schoonmoeder en -zusje en naar Mannen van Mars (5.4) in de bioscoop ★ uit eten met collega’s bij La Cubanita in Breda en daarna borrelen! ★ bijkletsen met vriendinnetje Dainy, sushi bestellen en samen de Disneyfilm Coco (7.6) kijken!

Gelezen in maart

In maart las ik maar twee boeken, maar ik ben wel blij dat ik in ieder geval heb gelezen!

Hayley Barker – Showstopper (★★★★☆)
♥ Erin Watt – Geheimen (★★★☆☆)

PS. Door uitgeverij De Fontein werd ik gevraagd om mijn bijdrage te leveren voor de teaser van Showstopper. Heb je de video al gezien? 🙂 Ik vond dit heel erg leuk om te doen!

Mijn plannen voor april

Op eerste paasdag ben ik met mijn ouders en broer naar de Efteling geweest en op tweede paasdag hadden we een familiebrunch en ik ben met Vienna gaan eten bij EVE in Tilburg. Verder heb ik in april drie verjaardagen op de planning staan, een lunch met oudklasgenootjes, met onze vriendengroep naar de opnames van De Jongens tegen de Meisjes, een avondje uit eten en een escape room met de Efteling vriendinnen en oppassen op mijn lieve nichtje Roos. Hier komt vast nog een heleboel bij, dus laten we er weer een geslaagde maand van maken!

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.