Mijn september: 2 bruiloften en safari naar Kenia!

Goedemorgen en welkom in oktober! De herfst is nu echt begonnen, geniet jij er ook van dat je weer heerlijk binnen kunt zitten onder een dekentje en met de kaarsjes aan? Ik schrijf dit artikel een paar dagen vooruit, want wanneer dit artikel online komt ben ik lekker aan het genieten van mijn vakantie in Kenia. Voor het eerst op safari, ik ben heel benieuwd! Eerst kijk ik nog even terug op de maand september, kijk je mee? 🙂

Werken en vakantie!

Stiekem was ik wel een beetje toe aan vakantie! Ik werk nu sinds februari fulltime als Online Content Marketeer bij SIS Leisure Group en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Ik heb echt een leuke functie die goed bij me past, ik kan lekker veel schrijven en daar word ik blij van! Sinds ik ben begonnen met werken heb ik nog geen lange vakantie genomen, alleen af en toe een paar daagjes vrij naar Berlijn, Marrakech en Rome. Daarom keek ik extra uit naar onze reis naar Kenia! Samen met mijn vriend ben ik op dit moment dus in Kenia, we hebben eerst 5 safari’s in verschillende nationale parken en daarna gaan we nog heerlijk chillen in Mombasa!

Bruiloft #1

Hoe bijzonder is het als de eerste vriendin uit je vriendinnengroep trouwt? Nou, héél bijzonder! Wij hebben een superleuke vriendinnengroep met 7 meiden en de eerste vriendin is afgelopen maand getrouwd. Wat was het een geweldige, liefdevolle dag! Om 8 uur ’s ochtends zat ik samen met 3 vriendinnen al bij de kapper om onze haren mooi te laten opsteken. Het was al erg gezellig om de dag zo te beginnen! Daarna gingen we kijken hoe de bruid de bruidegom ophaalde en waren we bij het moment waarop ze elkaar voor het eerst zagen. Na het proosten gingen we hun huis versieren en daarna propten we snel onze lunch naar binnen, want we gingen naar de ceremonie! I’m a sucker for love, het maakt niet uit wie er trouwt, maar bij de geloftes moet ik gegarandeerd huilen, haha. Het is natuurlijk extra bijzonder als je de ceremonie bijwoont van een van je vriendinnen! Na de ceremonie gingen we weer proosten, taart eten, foto’s maken, dineren en daarna was het natuurlijk tijd voor het feest. Superleuk om deze dag mee te maken en daarnaast heb ik ook echt genoten van de gezellige dag met mijn vriendinnen, wat zijn het toch een toppers ?

Bruiloft #2

In de vriendengroep van mijn vriend gaat het nog sneller, daar is nu bijna iedereen getrouwd! Een week na de eerste bruiloft hadden we een bruiloft van vrienden. De locatie was op fietsafstand, ideaal! Ook tijdens deze ceremonie hield ik het natuurlijk niet droog, daarna gingen we proosten en taart eten, gevolgd door het diner en de feestavond. Wat ik erg leuk vond aan de feestavond was het fotohokje en de kist met verkleedspullen, daar zijn echt leuke foto’s uit gekomen, haha! Ook dit was weer een prachtige en liefdevolle dag, zo leuk dat we erbij mochten zijn!

Fun

Van tevoren wist ik al dat het een drukke maand zou worden, dus ik deed ook nog een heleboel andere dingen, zoals de verjaardag van Laura en Bas ★ het vrijgezellenfeest van Judith waarbij we de escape room De dochter van de slager doen en uit eten gingen bij Café Bolle in Tilburg ★ sushi eten met Vienna bij Sumo in Tilburg ★ de bruiloft van Janneke en Tim ★ oppassen op mijn lieve nichtje Roos ★ bij het huisje kijken van mijn schoonbroer en zijn vriendin ★ pannenkoeken eten met Lindy en Evi ★ met Vienna eten bij Happy Italy in Tilburg, daarna doen we met z’n tweeën de escape room The Secret Sister Society! ★ terrassen met Dainy bij Het Hart van Breda ★ borrelen met Aesa bij RAW in Tilburg ★ tapas eten met Lindy, Lisa en Evi ★ samen met Lindy en Lisa meedoen aan Gils Kwist, ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen aan deze dorpsquiz maar ik vond het uiteindelijk heel tof! ★ met de Eftelingvriendinnen de escape room De Koelcel op de SS Rotterdam, gevolgd door een high tea ★ Vienna komt langs en eet gezellig mee!

Gelezen in september

Hmm, september was geen geweldige leesmaand! Ik neem een stapeltje boeken mee naar Kenia dus ik hoop dat ik daar weer een aantal boeken uit kan lezen 🙂 Hopelijk lees ik in september ook nog Ver van de boom uit!

♥ Mia Sheridan – Alleen maar jij (★★★☆☆)
♥ Robin Benway – Ver van de boom

Mijn plannen voor oktober

De eerste week van oktober zijn we nog lekker aan het genieten in Kenia! Wauw, ik ben zo benieuwd hoe we het daar gaan hebben. Verder ga ik daarna weer lekker aan de slag op het werk en ik wil verder proberen om de avonden en weekenden wat rustiger te houden. In oktober heb ik trouwens wéér een tof reisje op de planning staan: het jaarlijkse vriendinnenweekend! Maar.. ik heb geen idee waar we naartoe gaan! Ieder jaar organiseert een ander drietal het weekendje, waarbij de bestemming een verrassing blijft voor de rest. Ik weet wel dat we dit jaar een citytripje gaan maken, dus ik ben héél erg benieuwd! Verder heb ik in oktober een personeelsuitje staan!

Heb jij een leuke maand achter de rug? 😀

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

2 Reacties

  1. 6 oktober 2018 / 10:44

    Wauw zeker een drukke maand, en ook nog eens 2 bruiloften! Blijft wel altijd heel bijzonder om mee te maken <3

  2. Lindy Gijsbrechts
    14 oktober 2018 / 16:44

    Wat een leuke, liefdevolle maand! Ben heel benieuwd naar oktober ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.