Vriendinnenweekend in Rotterdam

Yes, in mei was het weer tijd voor het jaarlijkse vriendinnenweekend! Met mijn vriendinnengroep van totaal 7 meiden gaan we ieder jaar een weekendje weg. Het weekend zit altijd vol met leuke activiteiten, een stapavondje en een heleboel gezelligheid. Dit jaar zat ik weer in de organisatie en we verbleven een weekendje in Rotterdam! Kijk je gezellig mee? 🙂

Vriendinnenweekend in Rotterdam

Eerder gingen we met het vriendinnenweekend naar Scheveningen, BoorsemAntwerpenVolendam en Madrid en dit jaar gingen we naar Rotterdam! Op vrijdagavond hebben we eerst frietjes gegeten bij één van de vriendinnen en daarna zijn we richting Elysium in Bleiswijk gereden. Lekker een avondje ontspannen! We genoten van sauna’s bubbelbaden, zwembaden en opgietingen. Heerlijk om het weekend opgeladen te beginnen! We hadden een superleuke woonboot geboekt die bij aankomst nog mooier en gezelliger was dan we dachten. We vonden het leuk om dit jaar eens in een bijzondere accommodatie te slapen en dat is met de woonboot zeker gelukt! Je voelde de woonboot gelukkig niet bewegen, hij lag voor mijn gevoel gewoon stil.

Na een gezellig drankspelletje op vrijdagavond gingen we zaterdag vroeg op pad richting de Euromast. Hier was het voor de vriendinnen nog even de vraag of we gingen abseilen of brunchen, haha. We genoten twee uur lang van een heerlijke brunch met het grandioze uitzicht over Rotterdam. Mocht je een keer naar Rotterdam gaan, dan kan ik je zeker aanraden om hier te gaan brunchen of een hapje te eten. Na de brunch zijn we nog helemaal naar boven gegaan om op nog grotere hoogte van het uitzicht te genieten. Eenmaal beneden besloten we de watertaxi te pakken en dit bleek een heel goede keuze, onze bestuurder maakte nog wat extra scherpe bochtjes en zette ons af bij de Markthal.

Markthal, pannenkoekenboot en naar Zwart in Breda

Na een rondje bij de Markthal besloten we een wijntje te drinken bij Aloha. Dit restaurant is gevestigd in de Wildwaterbaan van voormalig tropisch zwemparadijs Tropicana, zo leuk! ’s Middags deden we een spelletje op de boot (Black Stories), we konden even een powernapje doen of ons opfrissen en omkleden. Die avond gingen we namelijk varen met de pannenkoekenboot! Je vaart 75 minuten door Rotterdam en je kunt onbeperkt pannenkoeken eten. We genoten van nog meer wijn bij de rooftopbar The Suicide Club, ook leuk om hier geweest te zijn. Tot slot zijn we die avond gezellig gaan stappen bij de Après Skihut!

Op zondag zijn we na een gezamenlijk ontbijt weer richting Breda gereden. Zwart is een restaurant in Breda waar je kunt dineren in het donker, waarbij het eten geserveerd wordt door blinde of slechtziende obers. Ik heb hier een keer eerder gegeten en ik vond het een heel bijzondere ervaring! Dit weekend gingen we niet voor het diner, maar voor de escape room en het borrelspel. Bijna ieder vriendinnenweekend spelen we wel een escape room, dit keer speelden we hem in het donker. Best wel apart, maar erg leuk! We sloten de middag af met het borrelspel bij Zwart waarbij je ondervindt hoe goed je op je zintuigen kunt vertrouwen. Een mooie afsluiting van een heel gezellig weekend!

Ben jij weleens een weekendje in Rotterdam geweest? Het volgende vriendinnenweekend staat alweer gepland in 2020 en ik heb er erg veel zin in 🙂 De bestemming zal dit keer weer een verrassing zijn voor mij, dus ik ben benieuwd!

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.