Mijn juni (2019)

Wow, juni was een bewogen maand! Ik nam ontslag bij mijn werk, ik vierde mijn 26e verjaardag Γ©n ik werd ten huwelijk gevraagd. Waaa! Ik klets je vandaag natuurlijk weer bij. Lees je gezellig mee? πŸ™‚

Even bijkletsen

β˜… Ontslag en werk: op maandagochtend 3 juni liep ik het kantoor van mijn manager binnen om ontslag te nemen. Spannend! Uiteindelijk waren de zenuwen nergens voor nodig, want mijn manager en mijn collega’s reageerden heel fijn. Ze vinden het jammer dat ik wegga, maar ze vinden mijn plannen erg leuk. Het is wel fijn dat iedereen er nu over weet zodat ik het niet meer geheim hoef te houden! Ik moet nu nog vier weken werken voordat ik mijn laatste werkdag heb. Op dit moment zitten we midden in een overname, een spannende periode voor het bedrijf. Afgelopen maand hadden we een conventie bij SnowWorld Langraaf met een groot deel van alle collega’s van de vestigingen waar verteld werd wat de visie en strategie van het bedrijf is voor de komende jaren. Ik ga daar niet zo heel veel meer van merken, maar het was wel leuk om erbij te zijn! Verder gingen we afgelopen maand ook nog paintballen met het team en komende maand hebben we nog een afscheidsetentje staan voor mij en een andere collega. Leuk!

β˜… Mijn verjaardag: in juni vierde ik ook nog mijn 26e verjaardag! Mijn vriendinnen en familie kwamen gezellig langs om mijn verjaardag te vieren.

β˜… De wereldreis: nog 51 nachten slapen! Eerlijk gezegd zit ik met mijn hoofd al in Canada, maar er moet stiekem nog een heleboel gebeuren. We moeten nog wat aankopen doen en er moeten nog wat dingen geregeld worden, zoals inentingen, visums, abonnementen opzeggen en het eerste verblijf regelen en het vervoer in Canada. Ik heb er echt ontzettend veel zin in, ik kan niet wachten!

β˜… Verloofd: op 27 juni waren mijn vriend en ik alweer zeven jaar samen, time flies! Twee dagen later verraste hij mij met een onvergetelijk aanzoek. Ik had niet verwacht dat hij mij ten huwelijk zou vragen, ik dacht dat hij dat pas na de wereldreis zou doen. Nu gaan we verloofd op wereldreis, mooier kan niet!

Fun

Wauw, juni was weer een drukke maand op sociaal gebied! Ik ging met mama naar het concert van Marco Borsato in de Kuip β˜… met vrienden naar de film Aladdin in de bioscoop β˜… met vriendinnen sushi eten bij Asian Boulevard in Tilburg β˜… met vriendinnen speelden we de escape room ”Vaudeville” bij Escape Room 076 en daarna genoten we van een high wine bij de Boterhal in Breda β˜… met mijn schoonouders en vriend uit eten bij Merlijn in Oosterhout β˜… met vriendin Vienna uit eten bij Tredici in Tilburg β˜… een dagje met Marleen naar Utrecht waarbij we lunchen bij Anne & Max en nog wat drinken bij het Lewis Book Cafe, gezellig! β˜… lunchen bij de Huyskamer in Gilze met mijn ouders, broer en vriend β˜… een avondje Mario Party spelen met vriendin Lindy β˜… de verjaardag van vriendin Irma β˜… Lindy’s verjaardag waarbij we voor het laatst in lange tijd compleet zijn als vriendinnengroep! β˜… highteaΓ«n met vriendin Vienna bij Keuken van Leer in Oisterwijk β˜… met mijn zus, haar vriend en de kids lunchen bij Het Ketelhuis in Tilburg β˜… nog een laatste knuffel geven aan vriendin Lindy die ik heel lang moet gaan missen omdat ze nu een toffe reis aan het maken is! β˜… paintballen met collega’s bij Steketee in Rucphen!

Gelezen in juni

Yes, in juni heb ik weer wat meer boeken gelezen. De recensies volgen de komende weken allemaal online. Mijn favoriete boek van de maand is Break a Leg van Chinouk Thijssen!

β™₯ Erin Watt – Gevaar (De Royals, #5) (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)
β™₯ Justin A. Reynolds – Het omgekeerde van altijd (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)
β™₯ Petra van Dreumen – Van dromen naar doen (β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†)
β™₯ Chinouk Thijssen – Break a Leg (Truth or Dance, #2) (β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†)

Mijn plannen voor juli

We zijn alweer een week op weg in juli waarbij de eerste week aardig vol zat met vrienden en familie die langskwamen om het filmpje van de verloving te bekijken. Ook hebben we gisteren de 60e verjaardag van mijn moeder gevierd en we zijn naar de verjaardag van mijn schoonzusje geweest. Vandaag ga ik gezellig lunchen met Aesa in Tilburg! Verder ga ik in juli naar de Efteling met ons gezin, vriendinnen komen langs voor het verlovingsfilmpje, een escape room en lunchen met de Pardushis, high teaΓ«n met Vienna, oppassen op mijn neefje en nichtje, wat gezelligs doen met Vienna en onze mannen, een verjaardag en een afscheidsetentje met collega’s. Het belooft weer een gezellige maand te worden!

Heb jij een leuke maand achter de rug?

Liefs, Anouk

Volg je mij al opΒ Facebook,Β Bloglovin’,Β InstagramΒ enΒ Twitter?

4 Reacties

  1. Richard
    9 juli 2019 / 08:54

    De maand juni 2019 zal je nooit meer vergeten πŸ™‚

  2. Lindy
    15 juli 2019 / 13:46

    Vriendin Lindy vindt het heel jammer dat ze jou nu zo lang moet missen, maar wat een geweldige weken heb je beleefd nouk! Alle liefs vanuit de andere kant van de wereld X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.