Deze 11 e-books las ik in november 2019 op wereldreis (via Kobo Plus)

November is voorbij, tijd voor een update met gelezen e-books! Afgelopen maand reisden we nog door Amerika waarbij we veel kilometers maakten met onze camper en de afgelopen week lagen we aan het strand en zwembad. Daardoor heb ik redelijk veel kunnen lezen. Ik las de boeken weer via Kobo Plus waar ik erg enthousiast over ben. Lees je mee?

Deze e-books las ik in november 2019

Tijl Beckand – Lama for Life: jaaa, de Lama’s! Ik vond het altijd heel leuk om de Lama’s op televisie te zien. Lama for Life stond al lang op mijn to be read lijstje, dus ik was extra blij dat dit boek op Kobo Plus staat. Tijl geeft je een kijkje achter de schermen in het begin van de Lama’s en het grote succes, maar ook over de dynamiek in de groep, de fans, de optredens en de comeback. Daarna volgt er nog een stappenplan “Hoe word ik beroemd?” en een uitleg per spel, dat had voor mij niet gehoeven. Maar desondanks erg leuk om te lezen en ik kreeg weer helemaal zin om naar de Lama’s te kijken. ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Christina Lauren – Ik durf je niet te zeggen: wat een heerlijk boek is dit! Ik vloog door het boek heen, het was zo leuk om over Hazel en Josh te lezen. Van dit soort boeken word ik blij, ik heb zo genoten van het lezen. Het leek erop dat ik dit boek vijf sterren zou geven, maar tegen het einde was er een gebeurtenis die ik helemaal niks toe vond voegen. Dat maakte het boek in mijn ogen ook een stuk minder sterk. Jammer van het einde en de proloog, maar alsnog een heerlijk boek. ★★★★☆
* Gelezen via Kobo Plus

Jelle Hermus – Steeds leuker: de korte route naar een leuker leven, belooft Jelle. Ik moet toegeven dat het lang duurde voordat ik in het boek kwam, maar dat lag niet aan de schrijfstijl. Jelle schrijft heel vlot en toegankelijk. Steeds leuker heeft me zeker nieuwe inzichten gegeven en me aan het denken gezet. Een fijn zelfhulpboek. ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Christina Lauren – Vertrouwen (Wild, #1): na het lezen van Ik durf je niet te zeggen en vorig jaar Mijn versie van jou (aanrader!), wilde ik meer lezen van schrijversduo Christina Lauren. Ik vroeg blogvriendinnetje Marleen om tips die op Kobo Plus staan en ik werd niet teleurgesteld! Mijn e-reader staat weer vol en ik besloot te beginnen met Vertrouwen. Dit boek gaat over drie vriendinnen die naar Las Vegas gaan om te feesten en getrouwd terugkomen. Wij hebben Las Vegas ook bezocht tijdens deze reis, dus het leek me wel leuk om over deze bestemming te lezen. Het boek was wel vermakelijk, maar het bracht me niet de voldoening waar ik op had gehoopt. Het draait meer om de steamy seksscènes dan dat er echt een goed verhaal in zit en ik had niet veel binding met de personages. Nog steeds vind ik de schrijfstijl wel top, misschien is dit gewoon niet helemaal mijn serie. ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Liesbeth Smit – Echte vrouwen krijgen een kind: wat een belangrijk boek, voor iedere vrouw. Voor moeders en voor niet-moeders. Echte vrouwen krijgen een kind doorbreekt taboes en geeft vrouwen zonder kinderen een stem die nodig gehoord moet worden. De maatschappij is ingesteld op vrouwen met kinderen, terwijl er ook een grote hoeveelheid vrouwen is zonder kinderen. Toch is kinderen krijgen nog steeds de norm en wordt er telkens maar weer aan vrouwen gevraagd wanneer zij aan kinderen gaan beginnen (wat ik nogal een persoonlijke vraag vind). Liesbeth bespreekt ook hoe het is als je geen kinderen kunt krijgen of een kindje verloren bent, wat hopelijk voor veel vrouwen herkenning en steun kan bieden. Een must-read! ★★★★☆
* Gelezen via Kobo Plus

Elle Kennedy – De deal: ik vind het de laatste tijd wel leuk om steamy boeken te lezen en Marleen raadde mij de Off Campus serie aan. Dat was een goede keuze! In dit boek geeft Hannah bijles aan Garrett en ik vond het erg leuk om te lezen over de aantrekkingskracht tussen de personages. Een fijn boek dat lekker wegleest! ★★★★☆
* Gelezen via Kobo Plus

Christina Lauren – Ik wil niet voor je vallen: weer een boek van Christina Lauren! Bij de beschrijving van dit boek moest ik heel erg denken aan Ik niet op jou van Sally Thorne, maar gelukkig zijn de boeken toch wel anders. Ik vond het boek bijna pijnlijk herkenbaar: voordat ik op reis ging werkte ik ook bij een bedrijf dat midden in een overname zat. Wat een lastig maar leerzaam proces is dat. Het was leuk om te lezen tussen de aantrekkingskracht en strijd tussen Carter en Evie. ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Elle Kennedy – De fout: het tweede deel in de Off Campus serie maakte minder indruk op mij. Ik had niet zo’n band met de personages John en Grace en die band met de personages had ik wel bij het eerste deel. Daarnaast vond ik de verhaallijn ook niet spetterend en best wel voorspelbaar. Ik was er gewoon niet kapot van maar dat is oké. Ik ben wel van plan om het derde deel te gaan lezen! ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Hector Garcia en Francesc Miralles – Shinrin-yoku: oef, ik had best wel moeite om door dit boek heen te komen. Het boek begint veelbelovend: je leest over hoe in de natuur zijn ontspant en wat de negatieve effecten kunnen zijn van leven tussen de natuur of in een drukke stad. Daarna komen een heleboel mythes en verhalen aan bod waar je van moet houden, want ze voegen niet veel toe aan de theorieën. Ik vond het wetenschappelijke deel interessant, maar dit boek was verder een worsteling. Om de boodschap over te brengen had het boek een stuk korter gekund. ★★☆☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Laura Steven – Allesbehalve oke: in het begin moest ik er even aan wennen dat haast iedere zin in dit boek grappig moet zijn. Er zitten ook echt wel grappige dingen tussen, maar het werd me iets te veel. Izzy wordt slachtoffer van een internetschandaal en de actualiteit van dit onderwerp maakt het boek zo belangrijk. Hoewel het een best zwaar onderwerp is, wordt het wel luchtig beschreven, waardoor je het boek zo uit hebt. ★★★☆☆
* Gelezen via Kobo Plus

Francesca Zappia – Zoek me tussen de sterren: vandaag heb ik aan het zwembad Zoek me tussen de sterren uitgelezen. Eliza is de anonieme bedenker van een populaire online strip. In het dagelijkse leven weet echter niemand goed wie ze is en ze verstopt zich graag op haar kamer. Als er een nieuwe leerling op school is, Wallace, komt ze erachter dat hij fanfictie schrijft over haar strip. Ik vond het een vermakelijk boek en de personages zijn ook echt goed uitgewerkt. Eliza’s personage maakt een mooie groei door. Ook de achterliggende boodschap die het boek met zich meebrengt vond ik erg mooi, maar het verhaal heeft me niet omver geblazen zoals ik dacht dat het zou doen. Alsnog een erg fijn boek! ★★★☆☆

Richards gelezen boeken

Wow, Richard heeft deze maand net zo veel boeken gelezen als ik! Dat is nog nooit gebeurd, haha. Hij zit in ieder geval ook goed in de leesflow. Zijn favoriet van deze maand was A Painted House van John Grisham.

♥ Stephen King – Black House ★★★★☆
♥ Stieg Larsson – The Girl with the Dragon Tattoo ★★★★☆
♥ Michael Punke – The Revenant: A Novel of Revenge ★★★☆☆
♥ Clive Cussler – The Cutthroat ★★☆☆☆
♥ David Michaels – Ghost Recon ★★☆☆☆
♥ Chris Carter – The Death Sculptor ★★★★☆
♥ John Grisham – A Painted House ★★★★★
♥ Tess Gerritsen – The Sinner ★★☆☆☆
♥ David Baldacci – The Innocent ★★★★☆
♥ John Grisham – A Time to Kill ★★★☆☆
♥ David Baldacci – The Last Mile ★★★☆☆

We vliegen bijna naar Cuba waar we waarschijnlijk weinig tot geen verbinding gaan hebben. Ik verwacht dat ik daardoor veel zal lezen in december! Mijn e-reader staat in ieder geval weer vol met e-books. Ik laat jullie volgende maand weer zien wat ik heb gelezen. Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

Liefs, Anouk

Volg je mij al op FacebookBloglovin’Instagram en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.