Januari: thuis werken, leren en scriptie schrijven

Hoi! Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Net zoals iedere maand vertel ik jullie aan het begin van de maand wat ik de afgelopen maand allemaal heb beleefd. Kijk je mee? 🙂

Thuis werken, leren en scriptie schrijven (en een klein beetje fun)
Vanaf deze maand ben ik begonnen met het werken voor mijn afstudeerbedrijf en het schrijven van mijn scriptie. Voor het werken bij mijn afstudeerbedrijf kan ik vanuit huis werken, wat veel voordelen maar ook veel nadelen heeft. Ik moet nog steeds een beetje mijn weg vinden in het productief zijn als ik thuis werk. De ene dag gaat het heel goed en verzet ik bergen, maar op de andere dag ben ik productiever in bingewatchen dan aan mijn scriptie schrijven. Verder werk ik nog twee diensten in de week bij Julia’s, wat ik nog steeds leuk vind om te doen en het zorgt er ook voor dat ik onder de mensen blijf, haha. Want soms is het best een beetje eenzaam om thuis te werken! Verder heb ik helaas in februari ook nog een herkansing staan voor een financieel tentamen, aaah! Daar ben ik dus ook voor aan het leren. Gelukkig krijg ik bijles van een collega van me, super lief. Ik vind het namelijk echt een vreselijk onderwerp en hoop ook echt dat ik hem ga halen zodat ik er nooit meer naar hoef te kijken, haha. Duim voor me! Gelukkig was er ook tijd voor fun deze maand. Ik ben onder andere met vriendinnen cocktails gaan drinken, we hebben chillavondjes gehad en zijn op stap geweest, en met mijn beste vriendinnetje had ik een chillmiddag waarbij we lekker lunchten en Age of Adaline keken.

terugblik januari thuis werken leren scriptie schrijven

Lezen
In januari las ik acht boeken, maar daar moet ik wel bij zeggen dat er twee dunne boekjes bij zaten. Ik recenseerde deze maand twee boeken voor Chicklit en de rest voor mijn eigen blog (zie linkse foto hieronder) De meeste recensies zien jullie binnenkort verschijnen!

Ook ging ik voor het eerst naar het Boekenfestijn (zie middelste foto hieronder)! Dat was afgelopen weekend in Ahoy Rotterdam en ik ben er op zaterdag geweest. Ik vond het heel erg druk en best muf. Er waren wel super veel boeken en ik wist vaak echt niet waar ik moest kijken! Het Boekenfestijn is zo tof omdat er dus veel boeken zijn voor een lage prijs. Ik heb me ingehouden en ben met twee nieuwe boeken naar huis gegaan (in totaal €11,-) die je op de rechtse foto ziet!

terugblik januari thuis werken leren scriptie schrijven

Ook boekte ik in januari twee reisjes! In april ga ik samen met mijn vriend een paar dagen naar IJsland, een bestemming die al heel lang bovenaan mijn lijstje staat. Ook in maart gaan we een paar daagjes naar het buitenland, waar ik binnenkort meer over vertel op mijn blog! Verder was het niet zo’n spannende maand dus, en ik ben bang dat dat de komende maanden hetzelfde blijft 😉 Ik heb in februari nog niet veel gepland, behalve het concert van Marco Borsato! Verder heb ik in februari dus mijn herkansing en ik hoop verder te komen met mijn scriptie.

Heb jij leuke plannen voor februari? 🙂

terugblik januari thuis werken leren scriptie schrijven

4 Reacties

 1. 2 februari 2016 / 13:11

  Wat gaaf dat je naar IJsland gaat! Dat is ook echt een bestemming die hoog op mijn lijstje staat.

 2. 7 februari 2016 / 18:14

  Heel herkenbaar, ik werk de komende weken ook thuis aan mijn scriptie. Heb inmiddels al een paar maanden achter de rug, maar ik ben nog helemaal niet ver. Ik voer echt veeeeel te weinig uit thuis. Hopelijk kunnen we beide wat productiever worden! En wat leuk dat je naar Ijsland gaa!

  • 8 februari 2016 / 14:42

   Haha ja lastig is dat soms hè, thuis werken! Ik heb nu met wat klasgenootjes afgesproken om af en toe op school te gaan werken, hopelijk ben ik dan wat productiever 🙂 Heel veel succes nog!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.