Maart: K3, Boedapest en Pasen

Maart is weer voorbij en nu is het alweer april, de tijd vliegt! Tijd om even terug te kijken op afgelopen maand. Ik ging naar het concert van K3, ging op citytrip naar Boedapest en vierde Pasen met mijn familie. Verder werkte ik aan mijn scriptie en las ik een aantal boeken. Kijk je mee terug op afgelopen maand? 🙂

Aan het begin van deze maand ging ik samen met vriendinnetjes naar het afscheidsconcert van K3. Tijdens mijn stage bij de Efteling waren er ook andere gezellige stagiaries, en met een groepje hebben we nu nog steeds contact en gaan we af en toe wat leuks doen. Een van hen kon aan VIP kaarten komen voor de show dus zo gingen we naar de Heineken Music Hall in Amsterdam! Echt leuk om een concert als VIP mee te maken en de show was weer een feestje. Ik ben echt opgegroeid met K3 dus ik kon vrolijk bijna alle liedjes meezingen. Het was een geslaagde avond met deze leuke meiden!

Maart: K3, Boedapest en Pasen

Ik ging samen met Richard een paar dagen naar Boedapest! Het is een mooie stad waar we veel hebben gedaan en gezien. Op de foto zie je het indrukwekkende parlementsgebouw van deze stad. Ik kijk met veel plezier terug op deze citytrip, gelukkig hebben we de foto’s nog om na te genieten!

Maart: K3, Boedapest en Pasen

Het was deze maand ook nog Pasen. Op eerste paasdag zijn we met onze familie gaan brunchen en daarna langs oma geweest. Thuis vroeg ik of Richard voor mij paaseitjes wilde verstoppen haha, dus ik heb lekker fanatiek door de kamer gerend om alle paaseitjes te vinden. Op tweede paasdag moest ik werken, maar dat vond ik niet zo erg. We hadden verder toch geen plannen en ik kreeg ook nog eens dubbel betaald.

Maart: K3, Boedapest en Pasen

Verder beleefde ik niet veel en ben ik vooral druk bezig met mijn scriptie. Gelukkig lig ik op schema en gaat het voor mijn gevoel wel goed. In de editie van Tijd voor thee vertelde ik jullie wat meer over mijn onderwerp en mijn vorderingen. De deadline komt steeds dichterbij: 24 mei moet ik mijn scriptie inleveren. Spannend!

Maart: K3, Boedapest en Pasen

Gelukkig had ik deze maand ook nog tijd om wat boeken te lezen. Deze boeken las ik uit in maart:

Ik heb dus gelukkig best veel kunnen lezen en ook een reisje mogen maken: perfect! April zal nog meer in het teken staan van mijn scriptie: naarmate de deadline dichterbij komt, moet ik er nog even een tandje bijzetten om tot een perfect eindresultaat te komen. In april heb ik ook een reisje gepland staan, namelijk naar IJsland! Echt een droombestemming die al lang op mijn lijstje staat en ik heb er onwijs veel zin in.

Heb jij leuke plannen voor april? 🙂

Maart: K3, Boedapest en Pasen

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

4 Reacties

  1. Aesa
    2 april 2016 / 07:24

    Leuk artikel meid! Ik wist niet dat je fanatiek naar paaseitjes hebt gezocht, hahaha! Je bent in ieder geval lekker bezig met je scriptie / werk / reisjes(!) en leuke dingen doen met vriendinnen. Can’t wait for our trip to rome! Fijn weekend mop xx

  2. Richard
    2 april 2016 / 10:32

    En je vriend was ook nog jarig! Wat een extra mooie maand was het daardoor he ;). Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.