Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

Wat gaat de tijd snel! De maand mei is alweer voorbij en vandaag kijk ik terug op wat ik allemaal heb gedaan. Kijken jullie mee? 😀

Ik leverde mijn scriptie in!

Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

In mei heb ik mijn scriptie ingeleverd. Ik heb er hard voor gewerkt en ik hoop ook echt dat ik deze zomer kan gaan afstuderen. Eind juni hoor ik pas of ik mijn scriptie mag verdedigen. Als ik hem niet mag verdedigen, moet ik dus nog dingen aanpassen en kan ik pas later afstuderen. Ik hoop natuurlijk dat ik het in één keer ga halen, maar ik hou er ook rekening mee dat ik het moet herkansen. Duimen jullie voor me? 🙂

Concert Mumford and Sons

Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

Deze maand ging ik samen met Richard naar het concert van Mumford and Sons in de Ziggo Dome. Ze waren echt heel goed live en ik heb ontzettend genoten van deze avond. Mag ik nog een keer?

Deze boeken las ik in mei

Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

  • Jennifer L. Armentrout – Blijf bij mij
  • Sarah Moore Fitzgerald – De appeltaart van hoop
  • Jennifer L. Armentrout – Val voor mij
  • Stephanie Perkins – Lola en de boy next door
  • Alyson Noël – Rivalen

Ik hoop tijdens mijn vakantie weer lekker veel boeken te kunnen lezen! Wisten jullie al dat ik tijdens mijn reis door Vietnam een projectje heb op het gebied van lezen? Ik ga namelijk voor jullie testen wat de fijnste manier is om te lezen op reis. Ik ga een papieren boek, een dwarsligger en een e-book lezen en luisteren naar een luisterboek. Ik ben super benieuwd naar de dwarsligger en het luisterboek, daar heb ik allebei nog geen ervaring mee. Je kan via dat artikel trouwens ook 30 dagen gratis Storytel proberen! Na mijn reis zullen jullie de uitslag natuurlijk terug lezen op mijn blog 🙂

De Efteling

Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

Mijn vader werd afgelopen maand 60 en dat was dus reden voor een feestje! We vierden zijn verjaardag met een feest en barbecue met familie en op zijn verjaardag zelf gingen we met het gezin naar de Efteling. Het heeft veel geregend maar gelukkig zijn er ook genoeg attracties binnen 🙂

Mijn plannen voor juni

De maand juni staat vooral in het teken van Vietnam: ik ga namelijk samen met mijn vriend meer dan drie weken backpacken! Wees niet bang, je kan nog steeds drie keer per week een nieuw artikel vinden op Reading Traveller en mijn beste vriendin Aesa is zo lief om mijn Instagram bij te houden! Tijdens onze reis ben ik ook jarig. Waarschijnlijk vier ik mijn verjaardag op een boot in Halong Bay, dat lijkt me heel tof! Hou rond die tijd de website in de gaten, want ter ere van mijn verjaardag ga ik een boek weggeven 😀 Ook ga ik in juni naar het concert van Coldplay én ik krijg te horen of ik mijn scriptie mag verdedigen. Aan dat laatste wil ik nog even niet denken, eerst tijd voor leuke dingen!

Wat heb jij allemaal gedaan afgelopen maand? 🙂

Mei: scriptie, Mumford and Sons en de Efteling

Volg je mij al op Bloglovin’, Instagram en Twitter?

1 Reactie

  1. Aesa
    2 juni 2016 / 21:26

    Ahh wat leuk dat ik in je artikel voor kom! ❤️ Heb vanochtend de 1e foto geplaatst mop, en nu ik in bed lig tijd om echt te reageren. Je hebt een drukke maand gehad! Nu lekker genieten daar in Vietnam, je hebt t zo verdiend! Hele dikke kus, love!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.